icon

Ako riešiť špecifický problém pri zaspávaní 8 mesačnej?

bezradny11
12. aug 2012

Zdravim vsetkych statocne bojujucich so svojimi ratolestami.

Mame specificky problem, nasa dcerka bude mat o tyzden 8 mesiacov a asi pred tyzdnom sa zacala stavat v postielke, odvtedy mame problem so zaspavanim.
Pred tym sme mali zauzivany rezim, ktory fungoval perfektne. Nemuseli sme ju nijako uspavat, lebo jej biohodiny boli nastavene na rezim a len sme ju dali do postielky, tak schytila macka, prevratila sa na druhy bok a spala.
Teraz je to peklo, preplo jej koliesko a zakazdym jak ju dame do postielky, tak sa postavi a kedze si este nevie sama sadnut, tak stoji a krici co to da. Znie to akoby sme ju rezali.
Skusali sme metodu utisit na rukach a potom polozit do postielky. Zopakovali sme to asi 20 krat a nic sa nemenilo. Zaspala az od vycerpania.. cca po dvoch hodinach.
Skusali sme ju nechat zaspat na rukach a potom az do postielky, po 15min sa preberie a zacne to znovu.
Skusali sme ju dat medzi nas na postele, hoci nechceme aby si na take nieco zvykla, stavia sa o celo postele a zas sa to opakuje.
Skusali sme metodu nechat plakat 3min, 5min, 7min, 7min,... zaspi az od vycerpania.
Skusam ju naucit sadnut si zo stoja, zatial bezvysledne, stale sa boji.

Nejake navrhy? Vopred dakujem.

Strana
z2
zuru
14. aug 2012

stale chodime na cerstvy vzduch a cvicime pravidelne to nam robi dobre , zubky sa pretlacili jedna radost 😀 a chuti nam jest 😝 sme zdrave a tesime sa zivotu.

lucia20
14. aug 2012

boze zeny, vy uz nejste normalne. ja ked som to citala, tak som si povedala: wau, aky uzasny otecko, ze sa zaujima o svoje dieta a snazi sa najst riesenie ako zvladnut toto obdobie". a vy ho tu ukamenujete za to aky pouzil zvrat? vy mate ukazkove deti? akoze nic v zlom, ale ja mam tri deti a veruze takychto zvratov zo mna uz vyslo az az. tiez som len clovek a vychova deti nie je vzdy lahka.... no milujem tieto supermatky. dokonalost sama.

no a k oteckovi. vidim, ze ste vyskusali tusim uz uplne vsetky metody. no nam sa najviac osvedcila ta, ze sme ju nechali. aj ked sa stavala. neviem aku mate postielku, ale my mame cestovnu, cize aj ked sa pustila, tak sa jej nic nestalo. tiez sme mali obdobie strajkovania. ja by som asi radila stuple do usi, telku hlasnejsie a pevne nervy. ona pochopi, ze ma spinkat. teraz ked ju vezmete na ruky, tak sa nauci na ruky a bude to horsie. my zaspavame s mlieckom. ked uz velmi place, tak pridem k nej, utisim ju v postielke, nikdy som ju nevyberala. mliecko do ruky, dudku do druhej, zakryt a odist. hlavne prajem veeeeeeeeeeelmi pevne nervy.

Strana
z2