icon

Ako riešite kúpanie detí, keď máte len sprchový kút?

amexa
8. jún 2012

Ahojte, chcela by som sa spytat tych co nemaju doma vanu, len sprchovy kut - ako riesit kupanie vacsich babatiek/deti?
Napr. take rocne dietatko ktore este nestoji pevne...
dakujem za kazdu radu

lencita
10. jún 2012

ja som kupala vo vanicke asi do 4 mesiacov, tym ze mam "nadrozmerne" dieta tak sme museli prejst do velkej vane. teraz mi vo vani stoji a ja ho sprchujem, ak by si namontovala madlo niekde dole aby sa ho mohol pevne chytit tak to nebude problem.a ked zacne sediet tak ti uz moze sediet v sprchaci a tak isto ho mozes sprchovat.

ikke
10. jún 2012

do 2 rokov sa v pohode zmestil do vanicky na stojane, ktory ma nosnost 40kg (aj s vanickou a vodou v nej, samozrejme), ved vo vanicke nemusi lezat na to, aby sa okupal 😉 zhruba od tych 2r. uz iba sprchujeme, mame protismykovu podlozku, maly v prvej casti sprchovania chyta vodu do pohara a v druhej casti nahana po zemi bublinky.
tiez som toto riesila este pred jeho narodenim, kedze sa dalo predpokladat, ze budeme mat trochu dlhsie dieta 😅 ale su to zbytocne obavy, pokial si nekupis tu uplne najmensiu vanicku na trhu, v pohode v nej umyjes aj 3-rocne dieta. ako som pisala, na kupanie nemusi vo vani lezat, ved ani dospeli vacsinou nemaju doma vanu 170cm a viac 😀

baran1982
10. jún 2012

My sme byvali v jednoizbovom byte a mali sme len sprchovaci kut tak sme na zem davali vanicku a tam sme mali kupali alebo sme ju dali sadnut do spr.kuta a tak sme ju kupali

kosta123
10. jún 2012

My máme hlbší sprch,kút takže sa tam dá v pohode napustiť voda ,pekne do pol pása,tak to malej stačí v pohodičke,no horšie tie čo maju len plytké vaničky v sprcháči 😖

monhla
10. jún 2012

My sme dali v takom prípade do sprchového kúta detský bazénik /vaničku, .../ a išlo to. Prístup síce len z jednej strany ale pri neustálom dozore to bolo v pohode. 🙂

jabaka
21. jan 2014

ahojte, viete mi poradit ci sa da zohnat nejaka vacsia vanicka? mame atypicky kut, dost velky, takze by vosla. Len ci sa da taka kupit.

alchemilkazltozelena
7. máj 2017

@jabaka ahoj zohnala si?

slavka1811
11. máj 2017

najskor som kupala vo vanicke v spalni,kde som mala vsetky jej veci aj prebalovaci pult ale odkedy čiape vodu všade naokolo tak som vanicku preniesla do kupelne,mesti sa do sprchoveho tak zatial riesime tak..a ked bude uz sediet poriadne tak sa pojde do vane

alchemilkazltozelena
11. máj 2017

@slavka1811 tu sa riesi ked niekto nema vanu

slavka1811
11. máj 2017

@alchemilkazltozelena ak si nepostrehla,tak som pisala ako to riesime v sprchovom kute MY

alchemilkazltozelena
11. máj 2017

@slavka1811 ale napisala si ze pojde do vane....cize mate vanu?

evittam
11. máj 2017

Zaujal ma názov diskusie. Necitala som prispevky.
No normalne - syn 9rokov sa sprchuje ako aj my, dcérku -3 roky, sprchujeme my.

alchemilkazltozelena
11. máj 2017

@evittam nasa sa boji sprchy chce sa kupat

evittam
11. máj 2017

@alchemilkazltozelena No tak nasa by sa mohla bat kolko len chce-umyvat sa treba (u nas 2x do tyzdna za normálneho režimu) a k dispozícií je len sprchovy kut...😉

alchemilkazltozelena
11. máj 2017

@evittam jasne ze ju kupeme..dame vanicku do sprch.kuta a tak..ale uz jej je mala

evittam
11. máj 2017

@alchemilkazltozelena Tak mi uz len sprchujeme-uz vyse roka-ako sme prerobili kupelnu...ziadny problem.

evittam
11. máj 2017

@alchemilkazltozelena Vaničku sme zrušili okolo 6.-7.mesiacov,u oboch...l

slavka1811
12. máj 2017

@alchemilkazltozelena napisala som,ze vanicku som premiestnila do kupelne,do sprchoveho kuta...a ked bude vacsia pojde do vane...mame aj sprchovy kut a mame aj vanu

mata2
12. máj 2017

My sme mali vaňu,e keď sme prerabali,tak koli deťom sme kupovali sprchac s vyššou vanickou.

nikuskainak
26. sep 2017

Ja mam otazku ako docasne by ste kupali babetko uplneho novorodenca ak nemate k dispozici vanicku? A mate len sprcgovy kut?
POPROSIM NIE TRAPNE KOMENTARE!!

sulejmanka
26. sep 2017

@nikuskainak existuje nafukovacia vanička, ja kúpem v nej v sprch. kúte

aaandrea89
26. sep 2017

@nikuskainak kedze babatko staci kupat aj raz dvakrat za tyzden obzvlast teraz ako ide chladne pocasie...skusila by som si zaobstarat aspon to vedierko a ked nie tak v sprchaci mama sediaca babatko v naruci privinute...ale teda to je po porode vacsinou problem..tak potom nech to absolvuje otec a dobre vykurena kupelna ;)

eeffka
26. sep 2017

@nikuskainak normalne na ruke, ved novorodenec sa nekupe dlho tolko chrbat vydrzi

poisonblu
26. sep 2017

@nikuskainak ak mate vacsie umyvadlo, tak aj v umyvadle...znama tak kupala do cca 8 mesiacov

nyteshade
26. sep 2017

@amexa ahoj, taktiež čakáme bábätko a tiež máme len sprchový kút, ja mám síce 162cm, ale partner má 202cm a obaja sme mali 56cm pri narodení :D :D takže budeme potrebovať asi extra veľkú vaničku :D :D

sticker
alchemilkazltozelena
26. sep 2017

@sulejmanka prosim ta posles mi fotku tej vanicky alebo link na nu na nete? dakujem

mufka1
26. sep 2017

@nyteshade kúp so vedeli na kúpanie a môžeš kúpať kdekoľvek.🙂

mufka1
26. sep 2017

@mufka1 vedierko 🙂

gulisko
26. sep 2017

Ahoj naša mala rok v auguste kupali sme vo vaničke a.tak aj kupeme ma to rada ale ked chcem len rychlovku tak jej nevadi ani ked ju dam na seba a tak ju osprchujem

oskvarka
26. sep 2017

@nikuskainak kamarati len na rukach poumyvali .. babatko netreba moc drhnut aj tak sa kupe tak 2-5 minut max... mi sme mali aj vedierko jeden ho akceptoval do 10 mesiacou druhy tak do 9 celkom dobra vec hlavne ked mame stary dom a kosu.. tak sme v obyvacke pri krbe vo vedierku rychlo okupali a bolo... 🙂 to vedierko na kupanie je lacne a vyuzijes aj neskorej na nieco ine ma aj vrchnacik 🙂...