Ako riešite kúpanie detí, keď máte len sprchový kút?
Ahojte, chcela by som sa spytat tych co nemaju doma vanu, len sprchovy kut - ako riesit kupanie vacsich babatiek/deti?
Napr. take rocne dietatko ktore este nestoji pevne...
dakujem za kazdu radu
@sulejmanka ja som chcela skor nieco pre 3 rocnu 😥 nechce sa sprchovat len kupat 😑
@alchemilkazltozelena treba popozerať, su rôzne rozmery aj tvary. Staci do Google dať nafukovacia vanička
@alchemilkazltozelena moja trojrocna sa kupe v detskej vanicke z tesca, ktoru mame polozenu v sprchaci ☺
Pri nej sme mali rok vanu, potom sme sa prestahovali a mame iba sprchac. Kym deti nesedeli, kupala som ich vo vanicke na pracke, neskor som davala vanicku do vane/sprchaca...
My sme mali klasika ala kôš/vandlik na pradlo a v nom sa mala kúpala,sedela teda a hrala sa tam vo vodičke...aj keď už bola väčšia...
@blabla195 nemas foto?
ked uz vyrastla z detskej vanicky a vedela sediet, dali sme jej do sprchovacieho kuta maly nafukovaci bazenik
My sme kúpali v sprcháci (máme murovaný,nie vanicku) tak,že som tam vopchala stojan s vanickou.a keď boli väčší,tak bez stojana na zem v sprcháci.mali sme dve vaničky z ikei.pekne sa tam zmestili obe a decka sa cvachtali.teraz len sprchujeme postojačky..
@nikuskainak vo vanicke babenkovskej v spalni na stole 😉 ...neskor sme kupili klasika ikea vanicku za par € a vojde sa tam aj s 9r braskom 😀
@alchemilkazltozelena http://m.ikea.com/sk/sk/catalog/products/art/40... davam im ju normalne do sprch kuta, napustim a jeto 😉 ...dostatocne velka a hlboka, spratna, prakticka...
U nás sme obe detičky kúpali najskôr v spalni vo vanicke na stojane.Vsetko sme mali po ruke.Ked už deti začali sedieť a boli staršie mali sme buď vaničku na zemi v sprchovacie kúte alebo sme kúpili maly nafukovací bazénika a tam sa šantili.Teraz im staci každému aj maly lavor😂.
@ollski tuto mame uz 2 roky
malej je mala tam uz ma nohy pokrcene
@alchemilkazltozelena ahaaa tak nist 😉 nasmu to nevadi 🙂)) oni su tam dokonca dvaja vopchaty 😂
@alchemilkazltozelena
Nie je to velmi kvalitna foto, no takto sa to tam zmestilo. Ja sa uz neskutocne tesim na prerabku a na to, ako ten kut vyhodime a dame vanu ☺
A ikeacka vanicka je fakt velmi malicka, my sme ju pozerali a radsej sme volili klasiku, v nej si este aj starsia (3r) v pohode natiahne nohy, ked sedi ☺
@blabla195 ale tieto vanicky su do 12 mesiacov ci? ja si neviem moju v nej predstavit 😑
@alchemilkazltozelena tuto informaciu som nedostala☺. Normalne si tam sadne a kupe sa, dokonca uz tam boli aj obaja😉. Je to hlavne o zvyku, mala rok, ked sme sa prestahovali. Ta vanicka ma hore 75 cm, ona ma okolo 1m. Muz ma 190cm a kupe sa v 160-tke vani☺.
Je fakt, ze sprchac by som si "dobrovolne" nedala a pri malych detoch zvlast, ale ked uz je, snazime sa byt co najefektivnejsi ☺.
@blabla195 v takejto kupem maleho 7mesacneho a presne takto si ju dam do sprchaca tu vanicku ako ty...zeby som skusila aj malu? 🤔🤔🤔 malu kupem v tej ikeackej ale ako som pisala uz jej to je male 😣
@alchemilkazltozelena ta ikeacka je malicka, neviem si tam predstavit 3rocnu. je vsak dole sirsia, takze asi trochu stabilnejsia. Skus ju dat do tej vacsej ☺. Inak moja sa uz casto chce aj sprchovat - ale sama 😂
My sme používali nafukovací bazénik 70 cm priemer, po použití otočiť a nechať vyschnúť, menili sme každý polrok asi. Vypúšťal sa zatlačením na okraj - nedvíhať plný, inak sa roztrhá. Do troch rokov, keď sa doň nevmestili s natiahnutými nohami, tak už nestačil. Potom sprcha.
Dakujem vam pekne 🙂 s tym vedierkom super napad 🙂
Do pol roka vedierko, potom sa uz donho nezmestil, tak som kupila taku mensiu detsku vanicku v tescu a tu som si dala do kuta sprchoveho. Postupne som ho trosku privykala na sprchu, ked sedel vo vani, osprchpvala som mu chrbatik. Strasne sa bal, reval o dusu, okolo dvoch rokov mu to prestalo vadit a uz sa iba sprchuje- sedi v kute a ja ho sprchujem
ahojte tak syna ked bol malý tak vo vaničke .Ked už bol vačší tak sme mali sprcháč ale s takou vačšou hlbšou vaničkou tak sa trochu napustilo vody .Ked sa narodila dcéra tak bola malá tak v umývadle najskôr a ked už podrástla tak išla k synovi do sprcháča.Teraz máme prerobenú kúpeľňu tak máme aj vaňu aj sprcháč.Cez týžden sprcha v nedeľu kúpanie 😉
@mis_ka Nasla som tuto staru diskusiu. Prosim vas, ako sa vam darilo dieta sprchovat v sprchovom kute same? Nas syn nema problem so sprchovanim, ale do teraz sme mali vanu a v sprchaci vobec neviem ako ho osprchovat, aby som nebola cela mokra aj ja. Viete mi prosim poradit? Dakujem pekne

@alchemilkazltozelena my mame tuto https://www.google.sk/search?q=nafukovacia+vani...
Využiješ aj v lete ako bazenik