Ako trávite voľný čas s deťmi?

viliama
8. jún 2014

Rada by som založila diskusiu o tom ako tráviť voľný čas s deťmi v predškolskom veku. Okrem svojich detí opatrujem občas aj deti švagrinej, ktorá býva často v nemocnici. Niekedy, keď napr. prší, je problém, čo robiť s deťmi v predškolskom vekom veku. Alebo niektorí osamelí oteckovia v okolí sa sťažujú, že nevedia ako tráviť čas určený na stretávanie sa s dieťaťom, aby ho plnohodnotne využili. Poradili by sme si navzájom, napr. rôzne tipy na hry doma i v prírode, návštevy podujatí apod.

adoela
8. jún 2014

Klasické hračky deti vždy dlho nebavia, tak som začala zbierať farebné štuple z plastových fliaš. Najprv z nich deti robili na zemi vláčiky alebo rozne obrázky, neskôr vyrábali darčeky pre blízkych z rodiny. Štuple som pre istotu poumývala.

tova
9. jún 2014

ked prsi - da sa ist von aj v prsiplasti (nie ked leje a su burky), ihriska, muzeum, kniznica, ist sadnut na zmrzlinu, kolac, plavaren, zapisat na kruzok, zistit cez net podujatia v okoli, hrad, farma, zoo, navsteva pribuznych, znamych, kino, na doma je xx aktivit, aj spolocne upratovanie, pecenie je naplno vyuzity cas.