Ako uspať štvormesačné bábo počas dňa?
ahojte neviete my poradit ako uspat 4mesacne babo cez den je to strasny problem nechce vobec spat zaspy len v aute v kociary hrozbne vystraja stale ju musim mat na rukach kde zaspy ale po velkej unave a to j nosim aj 4hod na rukach uz som stoho unavena
Uspavat v nosici (ergo) alebo v satke. Ja som tiez bohuzial nekojila a v nosici zaspala vzdy do 5 min, potom som ju vyklopila...
@rainee vsak nato je satka uplne super, chrbat ani ruky nejak extra nezatazujes. Ked babanko zaspi, treba chvilu 5- 10 min pockat s presunom , aby upadla do hlbokeho spanku lebo inak sa zobudi a treba zacat odznova. Mam to odskusane na mojom 10kg krpcovi ked sa v noci zobudi a tvari sa ze je den 😀
@mia265 😀 to ako zvladas prosim ta? podla nasej dr. by malo babo spat 3x tolko. nuz,mame smolu 😀 hlavne som rada ze aspon v noci pospi, ale je na UM keby som kojila tak urcite aj ona je min.5x v noci hore. starsia dcera spavala doobeda aj poobede v postielke min.2-3 hodiny krasne som si pri nej doma porobila, bola aj kludnejsia lebo dudlovala, takze teraz som z toho hotova 😕
@gabikacentrum môj syn bol tiež katastrofa čo sa týkalo spania a uspávania. Tiež dlho zaspával len na rukách alebo v kočíku. Spával veľmi málinko a to mu zostalo do dnes. Verím ti že je to ťažké lebo som to prežila. Mne pomohol ergo nosič. Mala som voľné ruky a mohla som aj čo to urobiť.
@mia265 ano cca tych 14 hodin. ale to na babatko nie je az tak vela. poznam aj take deticky ktore viac spia ako nespia 😅
tu som k tomu napr. nasla info a tiez mi to hovorila pediatricka: http://www.ukulele.sk/clanky/kolko-spanku-potre...
ale musim este povedat ze do 6r neprespala ani 1 noc vkuse, stale vymyslala cikat pit atd.
@rainee neuraz sa, ale.to, ze sa v noci budi len 1-2x je mega super!! Aj ja si pamatam, ako vonku raz lialo, a musela som byt vonku (so starsim), lebo spal len v kociku a v pohybe..dobra sprava je vsak ta, ze postupne sa to menilo..a mohla.som.sediet aj na lavicke, ked mal asi 9 mesiacov..zla.sprava je ta, ze cca od 4 mesiacov do 2.5 roka sa budil aj kazdu hodinu..kojene dieta.nastastie spal so mnou...mladsi ma tri mesiace, spanok horsi ako.starsi, ale.nechcem to vypisovat, aby to tu neboli preteky, komu horsie spi dieta..moja rada pre vsetkych🙂..VYDRZAT!!!!
dievcata, moja pätmesacna mala vydrzi byt hore cez den fakt tu hodinu - hodinu a pol, potom si zdriemne aspon na hodku, poobede pravidelne 2 hodiny spi, vecerne uspavanie zacina byt posledne dni horsie, skusam hocico, ale zase od druheho mesiaca mi prespi kompletne celu noc tych cca 9 - 10 hodin v kuse a podotykam, ze je plne kojena, prikrmovat sa chystam az od pol roka, cize ja neviem, ci UM ma vplyv na to, ze deti po nom spia celu noc
Maminky uz som sem jeden prispevok dala ze sa trapime s fitloptou...teraz mame polroka a lopta je prec,staci mlieko,cumel,zatiahnut zaluzky,postiela a spime 🙂 vecer o polosmej po kupani dam mlieko,zhasnem svetlo a nestihne ani mlieko vypit a spi
@07022007 to je super ze ste sa tak naucili aj mi uz po kupani hned spinkame a som stasna ze je to tak lebo to pretim bolo strasne pre nas nas teraz trapi papkanie mala vobec nechce mliecko ledva vypije 100ml a uz sme skusali vselake mliecka teraz na odporucanie lekarky mame sunar HA1 ale nic moc akurat ma stoho zelenu stolicu ktora srasne zapacha
U nas to bolo tiez bieda s tym spankom,potom som prisla na system ze od zobudenia do 1,5-2 hodin sa pytala spat ( suchala ocka alebo zyvala ) tak som ju uspala a fungovalo to no a od daksieho zobudenia znova tu istu dobu a takto cely den a uspavala sim na fit lopte.tak vyskusaj aj ty je to super vec. Dala som jej dudlik mojkacku ku tvaricke a uspavala.
@gabikacentrum musite mat HA mliecko? My sme tiez vela mliek poskusali,dcere ani jedno nechutilo. Nakoniec sme objednali Humanu a ta jej zachutila.....teraz ma 7 mes.a krasne vzdy vyprazdni flasku.....Humana 1, nie HA......ale vraj aj HA je chutovo dobra....
@andreablabla neviem ci musime mat HA mliecko tonam predpisala len stredu doktorka ze kvoli tom ze ja mam intoleranciju na laktozu tak preto a v pondelok ideme aj na gastro tak neviem humana mliecku sme neskusali uz pockam za gastrom co mi povedia
Baby a stava sa vam ze vam dieta spi 2hodky, zobudi sa usmieva sa..tak ho vezmete v domneni ze stacilo a ono vam o 10minut zacne zivat? Je este unavene? Lebo mi to pride cudne ked spi celu noc s dvoma kojeniami a este si zdriemne rano medzi 7:30-10:30 a 10minut na to ziva...

My mame problem so spinkanim,3 mesiace som bola zufala a terez som ho naucila na fitloptu. O 9:30ho dam spat,sedim na fitlopte,maleho v naruci a skacem,cca 20 min,potom zaspi. Spi cca hodinu. Potom ide spat o 13tej bud ideme von a 3 hodky sa prechadzam,alebo ho strcim s kocikom ma balkon a hupem. Spi aj 4 hodky. Vecer o 20tej spime a ani neviem ze mam dieta... vecerne uspavanie je horsie,to ho upokojujem uz od 18tej,o siedmej kupanie,vypit mliecko na rukach a ako pije tak sa jemnucko kolisem na lopte.mame 4 masiace,doteraz ani oka nezazmuril,ale nasli sme si sposob