icon

Ako uspávate svoje deti?

2bunny2
22. jún 2017

Ahojte baby,chcem sa spytat mamiciek,kt.maju 2 a viac deticiek.sestra ma 2 deti,je na nich sama,jedno ma 3 roky,druhe mesiac.Ako to mate s uspavanim obidvoch deti? Ako to riesite,ked kazde chodi spat vselijak ?uspavate drobca na rukach,na prsniku,v kociku,ci nosici? Kedze chce citit mamu?Ako ste vyriesili taku situaciu...
Dakujem

Strana
z2
katrin21
23. jún 2017

vigantol vobec nemusi byt za kolikami.... nech skusi castejsie davat rekt. rurku, aj viackrat za den, ked vidi, ze sa puci a je cerveny.. a pekne naolejovanu skoro celu dnu... a cvicit nozickami pri tom k brusku

krybarova1
23. jún 2017

odporucam vysadit vigantol a nahradit vitaminom D od jamieson... mame odskusane a aj v lekarni mi to pani magistra povedala ze vela deticiek ma s nim problem... oplati sa vyskusat... a svokra je pediatricka tak ta mi to tiez poradila.

lenka_samorin
24. jún 2017

Ja mám dve deti 5 a 3 roky. Od narodenia mladšej Zuzky sme zaviedli spoločný harmonogram zaspávania, takže o 18 večera, potom chvíľu hranie, umyť sa pred spánkom, mliečko a spať. Síce nie som na ne sama, ale keď bol manžel napríklad na služobke, tak sme postupovali rovnako, len keď sme sa umyli a prezliekli do pyžama a nastal čas na kojenie, 2,5 ročný Tomáško bol s nami v spálni, ležal s nami v posteli, keď som Zuzku kojila, keď som ju dokojila, poslala som Tomáška do izbičky, aby si vybral knižku, ktorú chce prečítať a počkal ma v posteli a kým to spravil, tak ja som zatiaľ ešte Zuzku pomojkala, uložila do postieľky a ona krásne zaspala. Potom som zašla za Tomáškom, povedala rozprávku na dobrú noc, ľahla si k nemu do postele a bolo hotovo.

Strana
z2