Ako vaše deti prijali veľkosť 3 cumlíka Bibs?
Ahojte, ako vam deti prijali tuto velkost? Pride mi o dost vacsi a nerozumiem prrco az tak, a ci to nebude este viac krivit zuby.
ja som tiez kupila, dcera vyplula ze nechce, ze chce ten stary (ktory stratila)
tak som kupila v dmke nove co maju babylove, vyzeraju presne ako bibsy 2ky a uz neriesim. som rada ze mam doma dva nepouzite 12 eurove cumle ktore poletia do kosa 🫠
@anonym_7ee999 neviem co vsetko mas na mysli?
@florita23 najhorsi cumlik, krori neodporucaju detski zubari, zly skus, deformovane podnebie cudujem sa, ze si si nenastudovala ked si to dietatu davala
@florita23 najhorsi cumlik, krori neodporucaju detski zubari, zly skus, deformovane podnebie cudujem sa, ze si si nenastudovala ked si to dietatu davala
@anonym_7ee999 toto ma tak 80% cumlikov na trhu. A cumlik nevyberas podla seba, ale podla dietata. 2 deti nepotrebovali ziadny cumel, jedno mi vzalo pekne ortodonticky, najmladsie len latexovy bibs a vsetky ostatne sli do kosa....a na skus absolutne toto nemalo vplyv.
@anonym_7ee999 toto ma tak 80% cumlikov na trhu. A cumlik nevyberas podla seba, ale podla dietata. 2 deti nepotrebovali ziadny cumel, jedno mi vzalo pekne ortodonticky, najmladsie len latexovy bibs a vsetky ostatne sli do kosa....a na skus absolutne toto nemalo vplyv.
@vevesh nastuduj si a potom sir osvetu dalej nie blbosti
Peknu nedelu
Ze si mala deti s mali cumliky z teba odbornika nerobi
@vevesh nastuduj si a potom sir osvetu dalej nie blbosti
Peknu nedelu
Ze si mala deti s mali cumliky z teba odbornika nerobi
@anonym_7ee999 si vstala lavou nohou z postele? Ty sa tu navazas do ludi za vyber cumlika, pritom absolutne neberies geneticku predispoziciu, ktoru ani ortodentickym cumlikom ci ziadnym neovplyvnis. Len 10% ludi ma rovny chrup od prirody. Toto si skus nastudovat ty. Plus deti si same vyberaju, aky cumlik budu akceptovat, nie rodic. Ty sa mozes aj na hlavu postavit, ak ti dieta taky cumlik nevezme, tak ho nevzeme, nech je najsamsuperortodentickejsi. A aj tebe peknu nedelu.

@florita23 ak sa smiem spýtať kolko ma rokov ked chceš dávať 3ku? Môj mal velkost 2 a používal len na spanie..ako dovŕšil 3roky , cumle sa zobrali 😉.