icon

Ako zvládať prechádzky v horúčavách?

11. júl 2024

Ako zvladate tieto tepla na rodicovskych dovolenkach... Ako teraz chodite na prechadzky? Ma byt mesiac kazdy den cez 30 stupnov. My mame klimu. Takze doma mame 25 stupnov. To je pohodka. Ale sme ako vo vazani. Nemozeme ist ani na prechadzky. Lebo hned rano je 30 stupnov. Len teraz dcerka dopapala ranajky, a kym by sme vysli von uz je von peklo teple. Tak von teraz az vecer chodime. Vcera sme isli az o pol osmej vecer von. A po chvilke mala dcerka mokre vlasky od toho ako sa spotila. A to mala kratke tricko, kratase, ale beha tak hned je cela mokra od potu.

Strana
z2
majlo1234
11. júl 2024

Zalezi kde byvas. My sme z bratislavskej periferie a tu sa ozaj neda zit, ideme von vecer o deviatej a rano. Ale ja mam novorodenca, preto si netrufam. Vcera vecer bolo v meste 40 stupnov😅 so starsim by som si trifla, ale naco to hrotit, tiez no drzim vnutri, pripadne pri vode alebo v lese. Taketo tepla su zataz na organizmus, nepotrebujem ho upalit

pralinka25
11. júl 2024

Romyslam co robia ludia v krajinach ako egypt tunis grecko spanielsko taliansko......
Normalne sa da ist von mimo trebars hodin od 11 do 15.
Zijem v meste mam na konte 3 materske a tri rozne deti. Vsetky narodene okolo letnych prazdnin.
Dom mame bez klimy lebo mi robi zdravotne problemy.
Prezili sme v pohode. To ze sa poti je uplne normalny jav. Spoti sa doplnis tekutiny prezlecies a hotovo.
Chodte tam kde su stromy. Je to tam znesitelne minimalne do tej 11. Vezmi vodu do flase a ovlazte si krk ruky nohy.....
Nerob z toho zas dramu. Chapem ludi co maju vyslovene zdravotny problem ako napriklad srdciari ale myslim si ze to zbytocne dramatizujes.
A ked je to taky problem dieta vydrzi doma aj bez prechadzky. Zazila som tretiu matersku s dvomi dalsimi detmi v case tvrdych lockdovnov kedy sa nechodilo von vobec. Prezili sme. Takze ak nevydrzis vonku tak to je tiez moznost a neumrie ked nepojde von.

zorkahorka
11. júl 2024

@pralinka25 suhlasim so vsetkym, az na ten koniec. Cele leto ma byt dnu, lebo sa poti? 🤔

pralinka25
11. júl 2024

@zorkahorka nema. samozrejme ze nie. to som napisala preto ze aj to je moznost ak je to ist pre nu von neprekonatelny problem, ze aj to sa da prezit.

Strana
z2