Ako zvládnuť kúpalisko s 5-ročným a 5-mesačným dieťaťom?
Vybrali by ste sa? Mam obavy kedze by som isla sama. Dcerka by velmi chcela uz konecne ist nie som proti, ale bojim sa ako by som manazerovala ked 5M chce spat, jest, grgat, kakat...a popritom mala oci na dcerke v bazene? No neviem...Musela by som jej vysvetlit ze mozme len do detskeho bazena. Ale to zasa nechcem aby furt musela sediet na deke, lebo mensia chce nieco.
@anonym_autor ja by som asi nesla, lebo sa moze hocico stat. Skor by som kupila bazen a ak byvate v byte tak skuste na balkon. Alebo ist s babkou a dedkou…
A keby si jej zaplatila plaveckeho instruktora
Uplne jednoducho ti to napisem...vsetko sa da,ked sa chce...ale ak sa ti nechce,kasli na to,iba nervy budes mat
Veľmi záleží od toho aká si ty povaha, ako si nastavená a aké máš deti. Ja som veľmi akčná bola aj pred deťmi, takže s príchodom potomkov sa zmenilo akurát to, že som chodila s deťmi. Ale zase moje deti boli také, že veľa plakali, veľa nespokojnez náročné, od 2r žiadny spánok, žiadne kocikovania..a keď sme šli von, boli proste super..zaujaté..okolím, prostredím.. na mám medzi deťmi presne 4.5r rozdiel, a 5m bábätko je skvelé v Tom, že kde ho položis tam ho máš. Pre mňa to bolo úplne prirodzené, normálne, ľahké ísť s dvomi na kupko. Starší bol rozumný, chápal naše dohody, kam môže, kam nie, že ho musím vidieť a podobne. V každom prípade Rob si tak aby tebe bolo dobré. Aby si sa ty cítila spokojná a nemala z toho stres.
Uprimne,nesla by som.Pamatam sa na par situacii ked som mala dost a to som bola s jednym dietatom.2 x co pamatam som mala stres v HU na kupku.Dieta na malej smykalke v bazene chaos a prisaham na par minut mi zmizol.A to som dost,ze pozorna na deti si myslim.Dve deti nie,ak sama.Kazde bude chciet nieco ine a ty budes vycerpana z toho dozorovania a behania.
@anonym_autor Ja som bola syn 6 a mladší mal skoro 5 mes. Zvládli sme to. Starší v bazéne, samozrejme detskom to mu stačilo aby sa vyšantil a ja som krúžila okolo s mladším. Plus keď som ho šla nakŕmiť niekde tak som staršiemu povedala kde budem a kde má byt on. Zvládol to.
@anonym_autor s 5 mesačným určite nie

Dohodnite sa 2 kamosky s detmi v podobnom veku. Deti sa spolu zahraju vo vode, vy sa vystriedate pri strazeni.