Aký šampón pre dieťa na vyrovnanie vlasov?

martina8888
31. aug 2019

Prosím Vás, nemáte skúsenosť s detským šampónom na vyrovnanie kučeravých vlasov? Dcérka má 3,5 roka a nechce svoje kučery, hovorí, že je stále strapata. Obzvlášť teraz cez leto sa jej to točí ešte viac. Ďakujem za rady.

sweetdreams
31. aug 2019

Taky šampón nie je. Treba naučiť dcérku mať rada samu seba takú, aka je.

nini1010
31. aug 2019

Ojej,tak toto je zvlastna otazka.Odporucam precitat si poslednu Evitu,v ktorej sa presne pise ako je velmi dolezite,aby matky ucili svoje dcery mat rady same seba a svoje telo take ake sme.

rainbow82
31. aug 2019

Žehlička na vlasy jedine ak tak.Ale šampón nie je veru

ddenisa123
31. aug 2019

Skus jej dávať balzam na vlásky, nebude jej to tak lietať a mozno jej to bude vyhovovať. Viem ze aj Loreal má šampon na uhladenie vlaskov.

caroline_
31. aug 2019

@rainbow82 no neviem neviem, žehliť vlasy 3.5 ročnej... Súhlasím s komentármi vyššie, musí sa naučiť mat rada seba samú,inak teraz to budú vlasy a neskôr co? V 15ke plastika pŕs a pery? Ja sama mam jemné, vlnite až kučeravé vlasy, a viem co to obnasa a veru nie vždy som ich mala rada ale časom som si zvykla, viem ze iné mat nebudem, niekto nemá žiadne vlasy.. V 14 som si ich stále zehlila, aj keď som bola vonku, bolo vlhko a pršalo, zvlnili sa mi, ja som išla domov nech si ich zas vyzehlim. Akurát som si ich spalila ze som sa mohla akurát tak ostrihať. Takže odporúčam dcérke vysvetliť ze aj kučeravé vlásky sú krásne, a je kopec žien co majú kučeravé a chcú rovné a tie s rovnými chcú kučery 🙂

motylik47
31. aug 2019

@martina8888 úplne súhlasím, veď kucery sú krásne, nie je nič viac sexi na babe. Cim Bude staršia tak tým viac bude jedinečná a krásna. Sama mám kucery aj dcérka, a nemenila by som za nič. Len kvôli vlasom som vždy bola sympatická a chlapci v škole má vždy mali radi.
Myslím, že o kucery sa treba len správne starať, s nie ich vyrovnávať.
A u takého malého dievčatka o to viac, veď je ako princezná, veď je ako Tanculienka, treba ju pochváliť a motivovať, nie hľadať spôsoby ako jej vyhovieť lebo má akurát takú náladu. Existuju sponky, pukacky, gumicky.
A umývanie odporúčam iba kondicionerom, bez šampónu, a po každom umyti naniesť ešte kondicioner na dĺžku vlasov a nechať v nich uschnut, nebudú sa tak krepovatiet , ako seno, ale budú pekne uhladene. Každé ráno rukami vlasy trochu navlhčite a naneste trochu kondicioner tiež. Musí to byt ale kondicioner bez parabenov a silikónov, taký sa môže neobmedzene nechať na vlasoch, nezaťažuje ich je to čistá výživa.odporúčam napríklad syoss Pure biely so zelenými písmenkami, alebo značku ziaja taký biely s kozím mliekom, ten je tiež čistý.
Pozrite viac o tom v skupinke Curly Girl method. Je tam cely návod ako sa o takéto vlasky starať.

rainbow82
31. aug 2019

@caroline_ veď jasné ja viem že žehliť takej maličkej sa nemá ale to je iba jeden ťah ako vlasy vyrovnať.Moja mala ma kučery od mala.Tiez nebola rada.Ked mala 10 rokov sme prvý krát skúšali žehliť a popravde sa jej to vôbec nehodilo 🤔

jana_eyre_2
31. aug 2019

ja mam uplne kuceravu dceru a ucim ju mat rada jej kucery.. ked jej ich vyrovnas, aj tak to je len chvilkove a to je naco dobre.. ja som strasne rada, ze je taka ina, ako povedal jeden moj znamy, je to taky juzansky typ.., je premna nadherna a chcem aby to vedela.. dva krat som jej vlasy vyzehlila v 5toch rokoch, na speci prilezitost.. uz ani nevyzerala ako ona, podla mna je super ze ma vlasy take, ake ma, aj ked sa tazko cesu..