icon

Aký vek je vhodný na kúpanie bábätka v bazéne?

25. jún 2025

Ahojte. Ti, ktorí máte doma vlastný bazén - chlórovany, v akom najskoršom veku ste tam dávali svoje deti? Pármesačné alebo až po roku? Nikto cudzí sa v ňom nekupe, voda je filtrovaná, čistá, štandardne udržiavaná. Ďakujem za odpovede

stvura
25. jún 2025

syn mi v pol roku chodil na babatkovske kupanie...takze vo vlastnom som nemala obavu - ako sedel sa kupal uz v malickom a vo velkom s nim s rukavikmi uplne v pohode

gab1sol
25. jún 2025

Keď som mala malé deti, presne toto som riešila s našou doktorkou - ona sa vyjadrila, že ak už, verejné kúpalisko najskôr po očkovaní. Domáci bazén, ak je v dobrej starostlivosti a naozaj domáci (že tam nechodí celá ulica), tak kedykoľvek (berúc do úvahy teplotu vody a vzduchu). Ale tak nejako som čakala do 3.-4. mesiaca (ten domáci bazén).

dixitka
25. jún 2025

Syn je aprílový a to prvé leto mi ani nenapadlo ísť s ním do bazéna, podľa mňa by sa mu to ani nepáčilo. Až to ďalšie leto, čiže po roku.
Ale tak od pol roka je to asi v pohode, aj baby plávanie väčšinou býva od pol roka.

jazula
25. jún 2025

V chlórovanom na dovolenke až v 1,5 roku.
S baby plávaním sa to nedá porovnávať, tam nemáš chlór a teplota vody je cca 33 stupňov, to asi doma nemáš… Na baby plávanie sme chodili od 2,5 mesiaca.

petamich
25. jún 2025

Riesila som s pediatrickou, povedala, ze by pockala na prve povinne ockovania a potom kludne. Na baby plavanie sme chodili od pol roka, verejny bazen to mal asi rok. Detsky bazenik na clapkanie mal tiez tak nejako v roku (on je ale julovy, tak to tak proste vyslo).

radacak
25. jún 2025

Zo staršou sme doma bazén ešte nemali a prvý krát sme sa boli kúpať až keď mala 2 roky
Mladšia bude mať 14 mesiacov a v malom detskom bazeniku sa už teraz v júni kúpala a bude sa aj vo veľkom čo máme doma.
Tento rok sa nechystáme ešte na verejné kúpalisko

vkatush
25. jún 2025

V domácom kľudne od 4.m
My sme začali od 6m tuším (keď mal 5m, ešte bola studená voda, inak by šiel už vtedy).

saxana000
26. jún 2025

Mam.aprilovu dcerku.minuly rok pochopitelne cele.leto stravila v kociku toto.leto uz sa kupe v detskych bazenoch alebo si nosime svoj nafukovaci naberiem.jej vodu a čvachta sa na deke.starsia bola septembrova a na kupko sme chodili v lete ked mala cca 10 mesiacov.pre mna by bola.priorita aby to dieta aspon dokazalo v tej vode same sediet