icon

Bábätko chce cez deň spávať iba vonku v kočíku

oksanka1
8. jan 2022

Ahojte, prosim o radu, premaha ma zufalstvo, maly 2,5 mesacny mi spava dobre iba v kocari, za jazdy..doma ho ulozim, dlho to trva a pospi si 20 minut a vstane, je mrzuty place sucha si oci ale spat tvrdo sa mu neda..ked idem von pospi mi aj tri hodiny..cize chodime dva az trikrat denne vonku ci zima ci mraz aby sa dieta vyspalo..ked mi nepomaha mama a muz je v robote som z toho trochu vycerpana, chodit tolko po vonku, doma nenavarene neporobene..skusala som ho kadejako oklamat ale nepomaha, v stojacom kocari sa budi, youtube dazd, zvuk ulice atd nezabera, doma sa v kocari uspat neda..co si s tym pocat? Dalsia vec je ze mi uz zacinaju vsetci hovorit ze by tolko vonku na zime nemal byt..je to tak?

Strana
z2
nikus88
9. jan 2022

Moj tak spal od decembra az do maja,kym neprisli horucavy..vtedy sa naucil na postielku..tiez som bola zufala. Ci prsalo,fukalo....v zime dva fusaky,overal a este deka..spal mi aj 3hodiny vonku....neoddychnuta,nevyspata....chvalabohu uz to mame za sebou...asi Ti nic ine neostava ..len vydrzat

megusik
9. jan 2022

@oksanka1 aj moj tak spal... Vonku - 16 a on na terase pod strieskou v kociku, vo fusaku, pod dekou zababuseny.... Len vtedy sa dobre vyspinkal, ked som dosla s kocikom dnu, ze uz spi, tak sa hned prebral, nedal sa oblbnut... A spaval takto, az kym nešiel do skolky 🤦‍♀️

kris_tin257
9. jan 2022

Môj syn tak spával do dvoch rokoch, každý deň som ho dala do kočíka na balkón stačilo 2-3 minútky a spinkal, absolútne mi to nevadilo rýchlo zaspal a dobre si pospal 😊 keď sme skúšali uspavat vovnutri hodinu sme sa trápili a nič z toho nebolo... Potom keď mal dva roky išiel do škôlky a po prvom týždni v škôlke zrazu začal spávať doma a nie v kočíku, odvtedy spáva cez obed pekne doma len neuspavame ho 2-3 minúty ale pol hodinu

Strana
z2