Bábo a psík
Ahojte tak keďže sa mi to blíži chcem sa informovať vás čo máte doma psíkov ... Keď ste prišli z pôrodnice ako sa správali vase chlpaté stvornohe ,,deti " ?😁 Náš má 3 roky ja mám dva týždne do termínu a už sme tak natom že chodí všade ale že úplne všade zamnou či je deň alebo noc .... Keď idem v noci na wc tak ma čaká pri wc 😁😁😁 bojím sa aby neziarlil na babo
@simona92101 veľmi rozumné slová. Ja som tu už v inej téme písala o tom, ako nášho syna "vychoval" náš bernardín Max - je pravda, že bernardíni sú veľkí dobráci, takže v pohode boli spolu sami, Max ho miloval a že by malý krpec ubližil bernardínovi tak, aby ho naštval, no to nehrozilo. Kebyže vidím, že pes je nespoľahlivý, tak ich asi trochu separujem (ale toto bola taká láska, že ak by som sa o to pokúsila, mierumilovný Max asi zakúsne mňa). Takže podľa mňa tie katastrofické scenáre platia len pre psov s nevyrovnanou psychikou, a to majiteľ o svojom psovi musí vedieť dopredu
My máme huskyho, keď prišiel malý z pôrodnice mal rok.. hneď ho ovoniaval , spal pri jeho postieľke a keď prišla nejaká návšteva, ktoru ešte nepoznal ani ich k malému nepustil 😄 stále ho chráni . Teraz má malý rok a so psom sa spolu hrajú

Ked som prišla z porodnice položila som maleho na postel a moj pes nanho hned zautočil mala som maleho psika pražsky krisarik bola som prekvapena lebo deti miloval nečakala som taku reakciu,malemu sa naštastie niš nestalo.postupom času z nich boli najlepši kamarati velmi vela si vyhrali u druheho som bola už opatrna ale tam to už bolo v pohode 🙂