icon

Bozkávanie detičiek

veronika19895
10. júl 2022

Dobrý deň mamičky aké máte nazory na to, ked niekto okrem vás dáva bozky napr. na hlavu. Myslím ked bozkávaju napr. starí rodičia. Ked vidím ako dáva deťom niekto bozky na hlavu ci na tvár tak mi to vadí. Zisťujem ci som divná. Deti majú 18 mesiacov a 4 mesiace

Strana
z2
andreatytler
11. júl 2022

@ivs97 Je jasne ze si uvedomujes ze to ide do extremu a nerobis z toho tragediu, ale dietatu mozes prilisnou cistotou zevraj zarobit na alergie alebo astmu.

andreatytler
11. júl 2022

@veronika19895 Kazdy kto nasho syna zobral na ruky ho mohol bozkavat ako chcel. Nastastie mame vsetko normalnych ludi v okoli a v rodine.

valkyrka79
11. júl 2022

@andreatytler máme to v rodině stejně jako ty…A jsem ráda, že alespoň někdo…Už jsem si začala připadat divná😉…

jablkovastrudla
11. júl 2022

@ivs97 más novorodenca, hm? Pokecajme za dva roky 😁 uprimne som sa zasmiala nad tvojou odpovedou, naozaj 😀

ivs97
11. júl 2022

Vidim že mojím komentárom som niektoré baby pobúrila.. Ale aby som to dostala na pravú mieru.. Keď si malinkeho podrží a pomojka niekto z blízkej rodiny, tak samozrejme ze im ho neberiem hneď z rúk a neumyvam ho pred nimi 😂 to by som sa citila naozaj ako krava.. A viem že by im to bolo veľmi nepríjemné... Normalne im ho nechám, a potom ked ho už idem uložiť, tak mu v izbe tie ruky proste utriem.. Nikto to nevidí.. Ale úplne chápem že je to extrem, preháňam a má si budovať imunitu.. Ale ako už som napisala nemôžem si pomôcť a neviem to ovplyvniť. Je to moje prvé babo o ktoré sme sa dlho snažili, má len 3 týždne a ja som ešte zo všetkeho vystresovana 😂 možno sa to zlepší keď bude starší, možno budem "premotivovana" už navždy 😂 ✌️

jablkovastrudla
11. júl 2022

@ivs97 más malinke dietatko, je uplne prirodzene ze ho chces chranit. Ono sa to casom naozaj utrasie, ver mi 🙂 Uzivaj si toto obdobie, deti rastu strasne rychlo 🙃

Strana
z2