icon

Chceli by ste štvrté dieťa?

maminkajanka84
11. mar 2017

Ahojte maminy ,chcela by som vediet vas nazor na velku rodinu🙂
S manzelom mame tri deti a velmi tuzim po 4 dietatku..este nemamvysoky vek sice som 4 rok doma na rodicovskom ale srdce pisti atak neskutocne tuzi po 4mimi.Dali by dte sa na to aj vy?mali ste taku neskutocnu tuzbu?

Strana
z9
maminkajanka84
autor
9. nov 2017

Rozhodli sme sa ,vela sme smanželom zvažovali, chvilu ano potom som ostala v uzadi, no nakoniec moja tuzba je silnejsia a manzel tiez suhlasi, chceme 4. dieta, planujeme........ drzte palce!!!!

patulienkab1
9. nov 2017

@maminkajanka84 nadherne rozhodnutie, teším sa s vami a držím palce...

caribe9
10. nov 2017

Tak my máme tri detičky a o mesiac pribudne štvrté . To.bolo síce naplánované ale tešíme sa naň. Máme 6 ročnú školáčku, 2 a pol ročného chlapca, 1 a štvrť ročnú slečnu a ďalšia asi slečna sa narodí o mesiac. Takže nám je veselo a bude ešte veselšie. Držím palce 🙂

eraa
10. nov 2017

My sme plánovali 3.dieťa a boli dvojičky, takže máme 4deti .... Je to fajn, stále a všade je nás veľa 😉 , kopec hluku, smiechu a plaču, nikdy sa nenudíme.... Pre tých, ktorý chcú žiť pokojný život ,by som neodporúčala ani rozmýšľať o 4.dieťati 😀

booklover
10. nov 2017

@eraa pre nich by som odporúčala ani nevstupovať do manželstva 😉

tami2014
10. nov 2017

@maminkajanka84 Super🙂 Ja som jedinacik, vzdy som tuzila po velkej rodine. Zial financna situacia nam nedovoluje mat tretie babo. Som vsak vdacna za nase dva poklady. Vam drzim palce, musi to byt uzasne mat tolko deti. 🙂

mape
10. nov 2017

My sme tiez plánovali tretie bábätko a mame dvojičky takze sme skončili so štyrmi deťmi. Nemenili by sme a sme štastný, že ich mame 🙂

maminkajanka84
autor
10. nov 2017

@mape vedtoto by bolo prekvapenie, že mame tri ,a čo ked to budu dvojičky?no čo budeme sa tešiť a budeme mat :o)

hanahsuza
10. nov 2017

Ja ich mám 😉🙂😍

mape
11. nov 2017

@maminkajanka84 urcite je to sok ked to oznamia, ale potom si clovek uvedomi ake je to nadherne. Ja som vzdy chcela styri deti, ale sme sa rozhodli, ze tretie tehotensvo
bude moje posledne (hlavne kvoli veku). Niekto tam hore to ale zariadil a mame styri nadherne deticky na ktore sme velmi pysni. Drzim palce nech Vam vyjde vsetko tak ako si zelate a keby ste nahodu mali dvojicky tak verim, ze sa taktiez budete velmi tesit 😉

maminkajanka84
autor
11. nov 2017

@mape dakujem za podporu a krasnu spravu

armimi
11. nov 2017

Urcite ano 🙂. My mame 5. Ja by prijala aj sieste 🙂

leeshka
11. nov 2017

Poznam AZ 1 cloveka, ktoreho to, ze mu rodicia kadeco poplatili, nepoznacilo...nie je namysleny a nerata i napriek vsetkemu s ich peniazmi..ostatni zial takto.nedopadli..ked rodicia predavaju nejaky majetok automaticky rataju ze peniaze rozdelia medzi ne, ich deti lebo "co by oni s tymi peniazmi robili"...brat si hypo s mega splatkou s tym ze ved za par rokov ju nemam lebo rodicia mi daju 30tis a svokrovci predaju jeden z bytov a polku dostaneme...a potom ti tito ludia "radia" ved si setri a za 20rokov mozno nebudes mat hypo a "nam rodicia musia pomoct, my nemame platy ako vy"...a to su 30rocni ludia...ktori si ziju nad pomery ake maju lebo ved rodicia daju ked bude treba...

rubinka
Autor odpoveď zmazal
uradnikova
22. jan 2020

@cammille Dobry den. Velmi ma zaujala vasa rodinka ked som pozerala fora na temu mnohodetnych rodin. Ako sa to da vsetko zvladnut? Vase deticky vyzeraju stastne aj ze je o ne pekne postarane. Ja mam tri. A casto pocit ze nezvladam. Zrovna dnes som si nevsimla ze je poladovica a poslala syna do skoly bicyklom:( Mam ich vo veku11 r. 8 r. A rocnu dcerku. Tretie bolo po dlhom case. Zrazu som si zmyslela. Ze pre radost. Uz posledne🙂 A v poslednej dobe ma stale prenasleduje myslienka mat este jedno. Nemozem si pomoct. Kazdu sekundu ked mam cas na premyslanie o tom premyslam. Len je tolko dovodov preco nie ze nemozem najst odvahu. Uz nase tretie nebolo pekne prijate u mojich rodicov. Mama sa s tym nevedela zmierit nakolko cakala ze sa rozvediem lebo ako takmer vsade aj u nas boli a su problemy. Navyse mam katastrofalne nevolnosti v tehu celych 9.m a priam hyperaktivne deti takze tuto najmensiu neviem ako by som pritom zvladla. A tiez vek. 36... Dost. Co ak by dietatko nebolo zdrave. Vlastne vobec nerozumiem preco ma to stvrte mata ale nemozem si pomoct🙂))

micusa2222
25. sep 2022

@maminkajanka84 keď sú finančné a všetky ostatné prostriedky, prečo nie ? Túžite po štvrtom dieťati aj s manželom, určite áno...

karmen118
25. sep 2022

@maminkajanka84 Ak máte finančné prostriedky a cítiš, že ešte jedno dieťatko by ste zvládli, ak si obaja s mužom to štvrté dieťatko želáte, prečo nie. My sme chceli tri detičky, ale asi to už nebude možné, ale viem, že ma to bude do konca života mrzieť :(. Čítam, že ste sa už rozhodli, tak vám držím palce 🙂

Strana
z9