Chceli ste chlapčeka alebo dievčatko?
Chceli ste chlapčeka alebo dievčatko? A čo manžel/priatel? Aké bolo vaše sklamanie alebo skor prekvapenie, ked ste zistili, že čakáte iné pohlavie ako ste chceli? A čo manžel? bol sklamaný, ked zistil, že bude mat napr dcerku ale chcel strašne chlapčeka?
Pri oboch detoch som podvedome vedela co cakam, takze ziadne prekvapko sa nekonalo. Na syna sme cakali tri roky takze som bola rada, ze som vobec otehu, takze dost nechapem, ako moze byt niekto sklamany z akehokolvek pohlavia dietatka 😉
túžila som po chlapcovi, aj mm, narodila sa nám dcérka.. ked nám to oznámili na 3D, ani sekundu som nezaváhala a tešila sa ako malá, proste hneď som vymazala z hlavy, že som chcela chlapca 🙂 mm je teraz šťastný, lebo dcérku totálne miluje a je celá po ňom🙂... ale myslím si, že tak trošku stále túži po synovi.... veď uvidíme, čo nám osud prinesie 😉
Ja som cela prve dieta dievcatko a to mam. Druhe som cela chlapceka ale mam dievcatko. Tak dufam ak raz dude tretie ze to bude chlapcek
my sme pri prvom dietatku vobec neriesili ake pohlavie to bude...tesili sme s ana babatko ktore budem emilovat a budeme sa z neho tesit...nbic sme ani nenakupovali a cakali na prekvapenie...ake velke bolo ked sa narodila dcerka no nebola zdrava...zomrela ked mala 53 dni...dnes mam dve krasne zdrave deti ...mam aj chlapceka aj dievcatko...pri vsetkych specialnych vysetreniach ktore sme museli podstupit sme sa vzdy pohlavie aj dozvedeli a tesili sme sa velmi na kazde z nasich deti...a dufam ze mi este bude niekedy dorpiate tesit sa opet 🙂
PS:este ze su iba dve moznosti ktore mozeme v brusku mat,lebo cim viac maju ludia na vyber tym viac spekuluju 😒
prvu sme tiez neriesili.druhu som velmi chcela chlapceka ale mame druhu babiznu.a velmi som si chcela pripravit recepty na chlapceka ktore su tu len malinka nas predbehla 😀 mm chce iba baby.ale vravim ze je uplne jedno co to je hlavne nech je zdravucke.ja zas vravim ze uvidime do stvorice drzte palce ze by sa zadaril chlapcek 😀
najhlavnejšie je, že to bud zdravé. mne je úplne jedno, čo budem mať, hlavne aby to bolo zdravučké.
my sme zo začiatku tehu chceli dievčatko, potom sme sa dozvedeli, že čakáme chlapčeka - manžel mal obrovskú radosť... nemôžem povedať, že som zostala sklamaná.... tešila som sa na bábätko, ale zostala som zaskočená, že to bude chlapec. Ale v priebehu tehu som si aj ja preorientovala na to, že čakáme chlapčeka a tešila som sa až ho uvidím - je to náš veľký uzlík šťastia a tešíme sa z neho. Veľmi by som sa potešila keby to druhé bolo dievčatko 🙂 ale keď to bude aj druhý chlap, tak ho príjmem s rovnakou láskou
Mne to bolo dost jedno, len tak som sa nejak citila skor na babu nez na chalana. Chlap cely zivot slintal po dcere, ale po dvoch chalanoch (z predchadzajuceho vztahu) mal fixnu ideu, ze bude mat len synov a odmietol pripustit, ze by to do tretice mohlo vyjst. Nedavali sme si vopred zistit pohlavie, o to krajsie bolo, ked mu na sale prvykrat polozili jeho dceru do narucia. Dodnes su jedno telo a jedna dusa, mna maju len tak do poctu 😀 😀 😀
ja som neskutočne túžila po synčekovi .... a keď nám Dr. na sono v deň ocinkových 30-tych narodenín povedal, že budeme mať chlapčeka plakali sme obaja od šťastia 🙂 kráčala som po ulici ruka v ruke s ocinkom a plakala ... slzy šťastia sa mi kotúľali po lícach .... 🙂 som šťastná, že sa mi moja túžba mať synčeka splnila ... MILUJEM HO !!! Je úžasné byť maminou 🙂
ja som odmalicka chcela dievcatko - to uz mam..dalsie je mi uplne jedno co to bude, potesim sa chlapcekovi i dievcatku..
celý život som chcela chlapca, potom som otehotnela a podľa viacerých indícií to malo byť dievča (výpočet pohlavia, cikací test pohlavia...) a tak sme si zvykli na dievčatko, úplne som sa do nej zamilovala a hovorila som jej menom... v 20. tyzdni prisiel sok, ked sa na ultrazvuku ukázal penisík a ja mám pocity, ako by mi niekto vymenil bábätko v brušku... už som bola stotožnená s dievčatkom, zamilovaná a teraz sa musím odmilovať a znova zamilovať do nového chlapčeka 🙂
Ja som chcela strašne dievča, a budeme mať tretieho chlapca.. Neverím ženám keď napíšu, že im to je jedno keď majú rovnaké pohlavia. Každá podľa mňa túži I po chlapcovi, dievčaťu!!!!
Ja cakam prve dieta a velmi ozaj velmi som chcela dievca!bola som tym az posadnuta a ked mi dr povedala ze to bude chlapec v prvej sekunde som bola smutna...potom som doma rozmyslala a teraz si neviem predstavit ze by to malo byt dievca...milujem mojho chlapceka...ale druhe musi byt dievca 🙂 chcem aj aj
@timcikova31 ja mám troch synov a som veľmi rada. A je mi jedno, že neveríš
liebling98...ja ti verím, že si rada, že ich máš.. Aj ja sa teším na maličké,aj to, že to chlapček 🙂 ale keď si isto čakála tretie, nechce sa mi veriť, že by ťa dievča nepotešilo viac.. Ja som to vôbec napísala zlom!!!
Mam chlapceka a cakam dievcatko, som spokojna a stastna....priatel chcel 2 chlapcov, ale smola🙂 Nejako intuitivne som myslela, ze prve bude dievcatko, ale sklamana som nebola
Ale ved hlavne nech su deti zdrave, to je podstatne, bola by som vdacna aj za 2 chlapcov, ci 2 dievcatka
Je zazrak, ze som vobec otehotnela, takze pre mna to je nepodstatne
Vzdy som túžila mat dievčatko, ine som si nevedela predstaviť. V momente, ked som zistila, ze som tehu, som vedela, ze to je chalan. Ale kazdy okolo vravel, nie, to bude dievča. Všetci v rodine mali prvé dievča, tak aj ty budes mat prvé dievča a my chceme dievča. Dokonca mi bolo povedané od babky, ze chlapca nech ani nechcem. Moj manžel vravel, ze on bude mat jeho princezničku, a v 24tt to mamina vyhrala, lebo ujo doktor povedal, ze to bude chalan (muž štastný jak blcha, vedela som, ze túži viac po chalosovi).ale bolo nám to jedno, co to bude, hlavne zdravé. Myslim si, ze tie pocity po istom pohlaví dieťatka sa vytratia v momente, ked si človek uvedomí, ze tu rastie novy život. Aj mne to bolo v tom momente jedno a to som si vzdy hovorila ze ja budem mat 5 princezniciek doma 😂 a po tych dvoch čiarkach som verila, ze to bude moj syn a ine si neviem predstaviť.
Ja som chcela chlapčeka... Nie z rozmaru ale po zdravotnej stránke s tými ženskými vecami a celkovo.. Chlapci to majú lahšie.... Proste som nechcela dievčatko lebo by sa trápila ako ja.. A a mám dievčatko... 🙂 Už len dúfať že bude všetko ok 🙂 Nemenila by som ani za plnú tatrovku chlapcov :D :D :D
@timcikova31 Ja som napr. pri druhom "trošku" viac túžila po dievčatku a práve preto, že som doma už jednu babu mala. Chcela som aby boli sestričky /ja som sestru nikdy nemala a občas mi to bolo ľúto, keď si kamošky so sestrami menili veci a bižutériu 😀 /
Pri tretom som po udalostiach v rodine hlavne za to, aby bolo bábenko zdravé. Či už chlapček, alebo dievčatko. Niekedy človek totiž zistí, že určité veci sú ozaj dôležitejšie ako iné.
vzdy som strasne chcela chlapca a nakoniec mam dievcatko.. ked mi to gynekologicka povedala som ostala az sklamana a pytala som sa jej, ci to este nebude chlapec nahodou ale som stastna ze mam tu najkrajsiu dcerku na svete 🙂
Vždy som túžila mať dve dcéry a mám dvoch synov 😀 Pri prvom som veeeeeľmi chcela dievčatko, čo sa mi nesplnilo a pri druhom mi to bolo jedno, vlastne som tajne dúfala, že aj druhý bude chlapček - aby boli parťáci 😵 ak by sa nám zadarilo aj tretie dieťa, bolo by mi to úplne jedno, dokonca by som sa nechala prekvapiť až do pôrodu. Ak sa žena stane matkou, je pre ňu prvoradé, aby bolo dieťa zdravé a šťastné - nie je to klišé, zdravie nie je samozrejmosť 😔 s odstupom času som rada, že mám dvoch synov, sme obaja s manželom skôr akčnejšie typy, radi chodíme na výlety, športujeme, takže naše dva testosteróniky tak nejak zapadajú do našej predstavy o rodinnom fungovaní, chápeme sa, že? 😀 A manžel sa bije do pŕs, že on predsa vedel, čo robí - túžil po dvoch chalanoch 😉 😉
V roku 2010 som ako tehotna prisla o chlapceka..rychlo som chcela otehotniet nech sa nam vrati - odvtedy 3 porody a 3 krasne dcerky🙂...
No ja mám 3 chlapov čakáme 4 a toho dievčatka sa aj tak nedočkam uz v duchu viem ze pri mojom chlapovi sa dievčatka nedozijem iba potom nevesty ako to má moja svokrusks.
Napíšem sem pohľad trošku iný 🙂 sestra ked sa dozvedela bolo to trošku šok a strach ako zareaguje nás otec ...no to je o inom .... ked sa dozvedela ze dievčatko a povedali mi to trošičku sklamanie keďže sme dve baby ... na druhom to bolo potvrdené ze ano dievca .... aj ked to bolo potvrdené vždy som dúfala že chlapec to bude ... máme Barborku a v momente jak som ju videla prvýkrát som sa zamilovala do nej ...
Ale tak medzi nami ... chcela by som chalana ak raz deti mat budem ;)
@kraskaaa ja som chcela troch chalanov, moj muz dve dievcence. Momentalny vysledok: tri dievcence. Tak trochu som si myslela, ze treti bude chlapec, nechala som sa prekvapit a pohlavie som nechcela vediet. Ked sa mala narodila, pekne mi ju polozili na brusko a porodnik sa opytal: tak ako sa toto vase krasne dietatko bude volat? A ja uplne vykolajena, ze akosi som prepocula v tom zhone, bolesti a radosti, ze ci je to chlapcek alebo dievcatko. Trochu sa pobavili na mne, no co uz. A ked som si ju pritisla konecne poriadne k sebe, pripadalo mi to akoby sme boli spolu odjakziva a nikdy nic ine ako nu by som nechcela. Nech budete mat dievcatko alebo chlapceka, milovat ho/ju budes rovnako vela - Ty i Tvoj muzicek.
@timcikova31 Ja som sa pri treťom tehotenstve vôbec nezamyšľala nad pohlavím. Bol to totiž malý zázrak (otehotnela som "klasicky" po dvoch deťoch z umelého oplodnenia), preto som sa hlavne starala o to, aby bolo bábo zdravé.

ja som chcela strasne dievcatko aj som mala bola som nastastnejsia maminka na svete potom som cakala druhe babatko a velmi som tuzila mat dcerku aby boli dve baby no druhy krat nevyslo narodil sa chlapcek ale od prveho momentu som ho milovala a bola hrda ze ho mam tiez si teraz hovorím aka som bola blba ked som vravela ze chlapca nechcem teraz mi je to sum a fuk lubim ich bez rozdielu pohlavia lebo su moji 🙂
a este neznasam ked niektore matky hovoria ze ja by som dievca nikdy nechcela -poznam take maminky co maju dvoch synov a bezne pustaju taketo hlasky do ovzdusia( podla mna su to primitívne zeny ktore si nezasluzia mat nic