Čo dávať bábätku, ak prestanem mať mlieko?

lusindaht
17. nov 2019

Ahojte, poprosila by som vas o rady ze co budem davat babatku keby som prisla o mlieko? Mam sebou uz 2 dvojdnove krizy v dojceni ale nejak som to rozchodila. Bojim sa vsak ze ked jedneho dna prestane mliecko uplne tiect ze co dam synovi? Umele mlieko odmieta, ani z flase vobec nechce pit. Vypije len vodicku ked mu davam lyzickou. Ma skoro 8mesiacov, papame prikrmy vlastne momentalne uz niekolko dni ich odmieta - takze vobec netusim co mu budem davat ak nahodou uplne stratim mlieko. Mate niekto podobnu skusenost pripadne rady ako to zvladnut? Vdaka

ikonica
18. nov 2019

Skusala si viacere umele mlieka? Nie kazde musi odmietat... Tiez treba poskusat rozne flase, cumle... Nie kazdy hned sadne... A ty beries nieco na podporu dojcenia? Pozri kapsule od Motherlove More Milk Plus....

jaja23
18. nov 2019

@lusindaht ja som mala cievku. Umelé mliečko zarobiť do fľaše, kúpiť si v lekárni, alebo zdravotných potrebách cievku. Potom nech sa malý normálne prisaje, jeden koniec cievky do fľaše, druhý do úst očiek a malý bude sať aj tvoje, aj umelé. A skusat fľašu popri tom každý deň. Veľa šťastia.

siska53
18. nov 2019

@lusindaht hlavne ho vela prikladaj, nic sa nedeje, ze teraz odmieta prikrmy. Mozno mu idu zuby, bohvie.
Kríz som.pri prvom.mala.viac, ale on bol aj dobry papkac, takže on mal potom uz radsej prikrmy. Ked mal 11.,som ho odstavila-musela som na prikaz lekara, ale prosto siahla som.po prvom.mlieku, co mi napadlo a on ho pil.
Pri malej sme sa natrapili hlavne s prikrmami a ja s jednym.prsnikom, nejak nechcel tvorit dost mlieka, ale nevzdala som.to a vo veku tvojho uz pekne mala.striedala oba, predtym len zvacsa z jedneho a na druhom odsavacka. U nej bol problem, ze co jej dat, lebo bola vyberava a ked som.jej skusala davat rozne mlieka - odstavena v 2r., tak nic jej nevyhovovali..skusali sme a nakoniec sa na jendo chytila, tak pila to..

nikpa
18. nov 2019

@lusindaht keď nebude chcieť žiadne mlieko treba ho pridávať do stravy, kaše, mliečne polievky, dávať kvalitné jogurty. Keď bude hladný zje aj príkrm. Môj malý tak začal odmietať mlieko okolo roku a pol. Pchala som ho do neho aspoň takýmito spôsobmi. Ale možno je to len prechodné a k mlieku sa ti vráti.

lusindaht
autor
18. nov 2019

@ikonica skusala som nutrilon, teraz kendamil - ten na zaciatku aspon lyzickou vypil tak som myslela ze mu bude chutit ale tetaz uz ani to. Flase som uz vyskusala 5 roznych...

ikonica
18. nov 2019

@lusindaht A beba? Skusenost nemam ale kolegynna hovorila ze nutrilon je horky, ze beba je chutovo lepsia...

siska53
18. nov 2019

@lusindaht nateraz rozbehni radsej dojcenie. Neskor uvidis.. nas akceptoval Bebu, dcera Hami - pri nej sme toho viac vyskusali. prosto ona len moje mlieko.. odstavila som.ju az po tom, co nejake mlieko prijala. Ale to uz mala fakt tych cca 22m.

lusindaht
autor
18. nov 2019

@ikonica skusim teda bebu este, a sunar - ten mi odporucila doktorka zevraj sa udajne chutou podoba najviac MM

ikonica
18. nov 2019

@lusindaht skus, drzim prsty nech mu nieco z toho zachuti ;)