icon

Čo na zápchu u 4-mesačnej?

hlobenova
20. jún 2019

Ahojte mamicky,viem ze tu uz bolo veela skupin ohladom nekakania deti. Dcerka bude mat za tyzden 4mesiace a teraz mame 7dni co nekakala. Uz ma troska chyta strach:( malu stale kojim. Brusko ju neboli,ma ho makke,kazdy den cvicime,bicyklujeme. Aspon ze ma vetry,prdka dobre. Uz son skusala aj rurku,ta nam vzdy pomohla a teraz nic. S Dr.som volala a ze mam byt v klude,ze kojene deti to mavaju. No v klude uz nedokazem byt. Neporadili by ste mi jieco?

Strana
z2
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
beky1813
20. jún 2019

@ptmt1011 zbytocne pises, je to jedna a ta ista osoba a len tu spamuje a otravuje a admini zase nic nerobia

petradobsova
20. jún 2019

@hlobenova skus jej dat len normálne kamilkovy čaj. Uvidíš ze jej pomôže pri oboch som používala. Žiadne prehanadlo nič. A je to prírodné... Sprav šálku a daj jej upijat celý deň uvidíš sa jej uľaví. Keď nebude chutiť normálne oslad.

lubkahubka86
Odpoveď bola odstránená
lubkahubka86
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
winni
20. jún 2019

Ak je spokojná a bruško ju nebolí, tak by som to neriešila MM je ľahšie stráviteľne a v tomto teple sa určite aj viac potí, niektoré kojené detičky aj dva týždne nekakajú. Prípadne si skús ty do stravy pridať sušene slivky, čerstve marhule, jahody, čerešne, papaj jogurty s vločkami, skús jej daj napiť slivkovú vodičku ( sušene slivky namoč na noc do vody, vodička bude aj vlážna a môžeš jej po lyžičkách dať )

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
elisskah
20. jún 2019

Preboha nič jej nedávaj. Keď je spokojná a neboli ju bruško, tak to nerieš. Je to úplne normálne. Aj dva týždne nemusí kakať.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lubkahubka86
Odpoveď bola odstránená
ildiko36
20. jún 2019

@hlobenova nemaj strach aj moja dcera tak mala az 8 dni nekakala..som ju kojila..potom to vyslo naraz a vsetko som musela prezlect😅

l222
20. jún 2019

@hlobenova moj syncek tiez nekakal ked bol iba kojeny. Je to normalne u vylucne kojenych deticiek. Je to tym, ze materske mliecko je vyborne stravitelne a niektore babatka kakaju iba raz za niekolko dni. Ja som sa tiez tak zlakla ked mi maly zrazu prestal kakat kazdy den ( mal cca 2 mesiace) a hned som bezala k lekarovi ale ukludnili ma, ze je to normalne. Mne maly niekedy nekakal aj 2 tyzdne. Ale neplakal a brusko nemal tvrde. Ak sa mi zdalo ze uz je to dlho tak som mu pomohla rurkou obcas, ale vzdy sa mi po par dnoch vykakal. Teraz ma skoro 8 mesiacov a odkedy papa prikrmy tak kaka kazdy alebo kazdy druhy den. No pomaly sa to upravuje. Pokial je mala spokojna a nic je neboli, tak je to v poriadku neboj 🙂

ivina28
20. jún 2019

@hlobenova snad pomoze..len ziadne prehanadla, je to este male dietatko..to sa upravi..

arcticcode
20. jún 2019

Joooj nestresuj. Nas tiez dakedy 10 dni z neho nic nevypadlo a potom na jedenasty 6 krat sracka. To je riziko kojenia 😀

marfa012
21. jún 2019

@limcasimca79 🖕🖕🖕

nessmikulova
22. jún 2019

Prosím, ale naozaj ťa prosím za tvoje babenko, choď s ním k doktorke. Prosím. Ty budeš mať istotu, že je všetko v poriadku. Ani tebe by nebolo dobre keby nemáš stolicu niekoľko dní.

sianna
22. jún 2019

@hlobenova easylax urcite odporucam. Je to v aplikatore.

maskotka812
22. jún 2019

Keď je kojena nie je to problém, naša malá keď mala 5 mesiacov nekakala 14 dní boli sme aj pri Dr. Povedala, že telo rýchlo rastie a spotrebuje 100%. Je to stresujúce pre rodičov.

Strana
z2