Dávate svojim deťom horčicu a kečup?
Ahojte maminy.
Chcela by som vedieť, kedy ste začali "ochucovať" jedlá horčicou a kečupom. Ďakujem
Chcela by som vedieť, kedy ste začali "ochucovať" jedlá horčicou a kečupom. Ďakujem
caira...to jsme na tom uplne stejne, snazim se davat hodne herbs nekdy i koreni. Vegetu mam ale rada, pamatuju si, ze mamka tak dochucovala nektere omacky (asi budu muset zacit nejake delat, protoze uz mi dochazeji napady na vecere, ikdyz muj muzik omacky nebude, mozna s tabascem 😃
Ja si solim na taliri jen rajcata, jinak je nesnim!!
Ja si solim na taliri jen rajcata, jinak je nesnim!!
kristi, samozrejme, ze je potrebna 🙂 vela potravin co jeme, obsahuju sol, preto zatial nedochucujem solou. Napr. zakladné potraviny ako chlieb, strukoviny ci vajcia, sol uz obsahuju. Len v pecive prijimame dve tretiny soli - 100 g obsahuje 0,4 – 0,7 g soli. dalej sa sol vyskutuje - ale v malom mnozstve v obilninách, muke, zemiakoch, ryzi, zelenine, mlieku a mase.
caira...gulasek mame taky radi 🙂
lienka79...me to neprijde jako nazor, ze horcice je skodliva, spis nevhodna (pac je korenena) a neni ji podle me treba a kecup je sladky, proto detem chutna. Nas kecup nema ani jedno E, takze vyvracim tvoje tvrzeni ''plne ecek''
kristi...pravetu vegetu bez glutamanu jsem koupila, takze bych ji mohla zacit ridavat do omacek, samozrejme ze trosinku, vim ze staci troska. Ono to je skoro jako zeleninovy bujon, ne?
lienka79...me to neprijde jako nazor, ze horcice je skodliva, spis nevhodna (pac je korenena) a neni ji podle me treba a kecup je sladky, proto detem chutna. Nas kecup nema ani jedno E, takze vyvracim tvoje tvrzeni ''plne ecek''
kristi...pravetu vegetu bez glutamanu jsem koupila, takze bych ji mohla zacit ridavat do omacek, samozrejme ze trosinku, vim ze staci troska. Ono to je skoro jako zeleninovy bujon, ne?
baby nie vsetky kecupy a horcice su s Eckami treba len porovnat a horcica skodliva nie je 😉
peppapig v bio syroch nie je tolko soli ako v syroch nie ze uplne bez ale chut je neporovnatelne ina...
sisstin bio s spasenim krav nesuvisi skus si nieco o tom precitat a potom napis preco ten konkretny vyrobok moze mat oznacenie BIO... 😉
peppapig v bio syroch nie je tolko soli ako v syroch nie ze uplne bez ale chut je neporovnatelne ina...
sisstin bio s spasenim krav nesuvisi skus si nieco o tom precitat a potom napis preco ten konkretny vyrobok moze mat oznacenie BIO... 😉
organic znamena od chovani, pres porazku az ke zpracovani.
emogeon...ono pak zalezi na vyrobku, ja kupuju organic, jak a co, v lednici mam cheddar ne bio i bio (jeden zbytek a jeden novy=duvod) a podil soli atd je temer stejny. Priznavam, ze nektere organic vyrobky kupuji, jen kvuli lepsi chuti (mleko napriklad, nektere ovoce a zelenina, maso). Spousta vyrobku uz je dokonce i cenove skoro vyrovnana, krome masa (proto ne vzdy organic koupim)
emogeon...ono pak zalezi na vyrobku, ja kupuju organic, jak a co, v lednici mam cheddar ne bio i bio (jeden zbytek a jeden novy=duvod) a podil soli atd je temer stejny. Priznavam, ze nektere organic vyrobky kupuji, jen kvuli lepsi chuti (mleko napriklad, nektere ovoce a zelenina, maso). Spousta vyrobku uz je dokonce i cenove skoro vyrovnana, krome masa (proto ne vzdy organic koupim)
Začni písať odpoveď...

Odošli
Do roka jsem nesolila vubec a od roku trosku sem a tam, moje mamka stale nemuze prekousnou 'nase plane brambory' 😃
Holky zajimalo by me jake jsou ohlasy atd na dochucovani VEGETOU, tady v uk se da koupit v polskem obchode, ale nenasla jsem zadne odkazy na nete ??? diky