Deti od susedov berú dcére hračky
Ahojte maminky, chcem radu, lebo uz neviem ako sa zachovat spravne. Mame malych susedov chlapec 3r a dievca 2r. Moja dcerka ma tiez 2r. Akonahle vyjdeme z domu a dcerka si vezme nejaku hracku, kociarik, motorku, odrazadlo, proste cokolvek, okamzite jej to susedia uz pred domom vezmu, doslova vytrhnu z ruky a ona svoje hracky nevidi, kym nejdeme domov alebo to jednoducho vzdam a ideme prec hrat sa na ine miesto. A to nie je iba obcas ale dennodenne, proste stale ked vyjdeme von, lebo chodime von v rovnaky cas. Ked im to nechce dat, zacnu tak priserne vrieskat ze je to uz neznesitelne, az to ona vzda a tu vec im tak ci tak da, potom ju nechcu vratit a zase vrieskaju, no des. Ja som rada, ze sa dcera vie o veci podelit a aj ju k tomu vediem, ale zas odtial potial. Oni jej tie hracky nicia, uz jej par veci polamali a niektore nie su najlacnejsie a uz nam to s manzelom dobre lezie na nervy, ale neviem ako sa zachovat, aby sme si susedov nepohnevali. Suseda si s detmi nevie dat rady a ja sa snazim nezasahovat, aby sa neurazila. Uz som sa snazila v klude vysvetlit im ze takto sa to nerobi ale tie deti su ako nepricetne, oni ani nevnimaju co im vravim. Fakt uz neviem ako, manzelovi to vadi uz dlho, ja som bola rada ze ma dcera kamaratov, ale uz je toho dost. V podstate oni sa s nou ani nehraju, vezmu jej hracky a ona si niekde uklada kamienky a oni sa hraju s jej hrackou. Byvame v malej dedine, takze nie je moc vyberat si miesta na hranie a stale odchadzat prec od domu.

@bonnie1 dakujem za podporu, ja nemam najmensiu vycitku, ze som sa zachovala zle, myslim ze som sa zachovala ovela ovela lepsie ako si naozaj zasluzili. Ako pises najlepsie sa kritizuje vtedy, ked si to sam nezazil. Ale to iba nazor niekoho druheho, mna sa take veci nedotykaju, ja mam svedomie ciste a to je dolezite pre mna.