Dieťa vydáva hmkavé zvuky

3. jan 2022

Maminky...16 mesačná dcérka už asi mesiac donemoty vydáva na všetko zvuk ako také "hm?" A vkuse za sebou dookola. Keď chce na seba upútať pozornosť alebo niečo chce ukazuje na to a pozerá na mňa a začne to robiť strašne nahlas. Keď si rozpráva povie baba, mama, havo ale týmto ako keby si nahradila ešte že nevie rozprávať ale no nebudem klamať mne to už lezie pekne na nervy 😂 stále len celý deň hm? Hm? Hm? Robia to aj vaše deti?

lenka2813
3. jan 2022

Aj moj tak hmkal 😅 nevedel rozpravat, tak na vsetko len ukazoval a ked chcel na seba uputat pozornost alebo cosi ukazat tak len hmkal...tiez nam to slo na nervy😅zacalo sa to zlepsovat az teraz, ked zacina ako tak rozpravat 😅😅🙈

janulienka192
3. jan 2022

Ja si myslím, že lepšie ako moja na všetko "necem", už viac ako 2 mesiace najobľúbenejšie slovo 🤦‍♀️má 18 mesiacov. Rozpráva dosť, ale toto skoro na všetko. Každé dieťa niečo opakuje častejšie a radšej 👍

denda007
3. jan 2022

Moje dieťa krochka ako mopslik

zuzanockamt
3. jan 2022

Áno, bude mať dva roky a nič okrem "hm" počas dňa nepovie. A nie, nejde mi to na nervy.

zuzkaa1991
3. jan 2022

Moja hmkala do 3r kedze nerozpráva vobec ( v skolke bola.od 2,5r tam sa ako tak donútila ) a od 3r prestala hmkat a.rozpravat viac ma 3,5r a stale hmka.ked sa jej nechce rozprávať (ale to uz pekne plynulo rozpráva)

andreatytler
4. jan 2022

My sme mali "bawa" obdobie asi 2-3 mesiace. Uplne na vsetko... asi 100x denne... nevadilo mi to. Cas s drobcami ide nekutocne rychlo.

maciatkoe
4. jan 2022

Nas si da jazyk medzi pery, a robi take prdave zvuky 😀. Este pritom aj sliny mu lietaju. 3 dni to robi, a riadne ho to bavi. Akurat vcera s nim manzel cakal pred lekarnou v rade. Tam plno ludi. A maly to spustil uplne nahlas. Mu dal manzel chrumku aby to nerobil 😀😀.