icon

Dokedy je vhodné, aby dcéru kúpal partner?

28. júl 2025

Zatiaľ ma rok a pol od malička kupeme spolu s ním ale keď ja potrebujem spraviť nejaké veci v domácnosti kúpe len on

Strana
z4
anonym_24c669
30. júl 2025

@anonym_autor na aké všakovaké otázky myslíš, že deti majú? Véd keď sa pred ňou ten otec nepromenaduje nahý, tak nemôže mať ani žiadne otázky.

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
30. júl 2025

Kúpala som mojich tak do 7 rokov. Potom už nie.

pininka1
31. júl 2025
@jamidea

@pininka1 tak 12r.uz su riadne baby az zeny. To uz je moc z akehokolvek hladiska, ci si mala ruky krive? Chlaci byvaju tiez uz vselijaky v 12tich, nvm si predstavit hocico mu umyvat. Mozno tak dlhokanske vlasy, ale to by som riesila bez nahoty, umytim vo vani.
A to sa nehanbime, mlady bezne nosi dcere ci mne vlozku na wc, prezliekame sa kludne spolu.

@jamidea nemala som krivé ruky, proste to tak fungovalo a ja nevravím ze to bolo presne na chlp do mojich 12tich, ale cca dovtedy áno. Môj starší syn sa sám sprchuje od 7mich, ale mladší syn má 13 a ešte minulý rok ma prosil aby som ho osprchovala ja. Predstav si ze v niektorých rodinách sa pod sprchovaním berie sprchovanie a nič iné.

jamidea
31. júl 2025
@pininka1

@jamidea nemala som krivé ruky, proste to tak fungovalo a ja nevravím ze to bolo presne na chlp do mojich 12tich, ale cca dovtedy áno. Môj starší syn sa sám sprchuje od 7mich, ale mladší syn má 13 a ešte minulý rok ma prosil aby som ho osprchovala ja. Predstav si ze v niektorých rodinách sa pod sprchovaním berie sprchovanie a nič iné.

@pininka1 aj krmenie je len krmenie, kojenie je kojenie, beru to tak v rodinach, ale asi nie je vhodne krmit dieta v 13tich, o kojeni nevraviac.

pininka1
31. júl 2025
@jamidea

@pininka1 aj krmenie je len krmenie, kojenie je kojenie, beru to tak v rodinach, ale asi nie je vhodne krmit dieta v 13tich, o kojeni nevraviac.

@jamidea nepis somariny a nespájaj nespajatelne.

Strana
z4