Dokedy je vhodné, aby dcéru kúpal partner?
Zatiaľ ma rok a pol od malička kupeme spolu s ním ale keď ja potrebujem spraviť nejaké veci v domácnosti kúpe len on
Kúpala som mojich tak do 7 rokov. Potom už nie.
@pininka1 tak 12r.uz su riadne baby az zeny. To uz je moc z akehokolvek hladiska, ci si mala ruky krive? Chlaci byvaju tiez uz vselijaky v 12tich, nvm si predstavit hocico mu umyvat. Mozno tak dlhokanske vlasy, ale to by som riesila bez nahoty, umytim vo vani.
A to sa nehanbime, mlady bezne nosi dcere ci mne vlozku na wc, prezliekame sa kludne spolu.
@jamidea nemala som krivé ruky, proste to tak fungovalo a ja nevravím ze to bolo presne na chlp do mojich 12tich, ale cca dovtedy áno. Môj starší syn sa sám sprchuje od 7mich, ale mladší syn má 13 a ešte minulý rok ma prosil aby som ho osprchovala ja. Predstav si ze v niektorých rodinách sa pod sprchovaním berie sprchovanie a nič iné.
@jamidea nemala som krivé ruky, proste to tak fungovalo a ja nevravím ze to bolo presne na chlp do mojich 12tich, ale cca dovtedy áno. Môj starší syn sa sám sprchuje od 7mich, ale mladší syn má 13 a ešte minulý rok ma prosil aby som ho osprchovala ja. Predstav si ze v niektorých rodinách sa pod sprchovaním berie sprchovanie a nič iné.
@pininka1 aj krmenie je len krmenie, kojenie je kojenie, beru to tak v rodinach, ale asi nie je vhodne krmit dieta v 13tich, o kojeni nevraviac.

@anonym_autor na aké všakovaké otázky myslíš, že deti majú? Véd keď sa pred ňou ten otec nepromenaduje nahý, tak nemôže mať ani žiadne otázky.