Hojdací koník a odrážadlo 2v1

vamajka
6. dec 2018

Chcem kupit neterke na 1 rok hojdacieho konika s odrazadlom 2 v 1 mali vase deti hrali sa s tym radi? Nechcem kupit niaku blbost.

ellieellie
6. dec 2018

Môj syn má od 11 mesiacov húpacieho koníka a osobitne odrážadlo. Teraz má 15 mesiacov a ešte stále má oboje obrovský úspech. Na húpacieho koníka ak nevysadne 30x denne tak ani raz, húpe sa na ňom tak silno, že idem zošedivieť 😁 Precvála na ňom cez celý koberec 😂 Na odrážadle sa tiež vozí niekoľkokrát denne. Nekupovala by som 2v1, takéto výrobky mi prídu také že to je ani ani... Rozhodni sa pre jedno z toho a to kúp.

ellieellie
6. dec 2018

Ešte doplním, máme dreveného koníka Vilac, je krásny, perfektný 🙂 Pre najmenšie deti sa dá primontovať ohrádka, ale ročná už asi nebude potrebovať.. A odrážadlo môžem odporúčať Puky Pukylino.

agikaku
6. dec 2018

My sme kúpili minulý rok na Vianoce vnúčikovi 2 v 1 na hojdanie a na vozenie, preložilo sa a boli kolieska, keš sa kolieska zdvihli bola hojdačka a teraz má 1, 5 roka a stále to používa. Sám si preloží, alebo ukáže, že chce zdvihnúť a je to fajn. Ale tieto Vianoce mu kúpime už klasického hojdacieho koníka.

vamajka
autor
7. dec 2018

@ellieellie
@agikaku dakujem uz som jej kupila odrazadlo take od 1 roka