icon

Je bezpečné, keď bábätko vystiera ruku na brušku?

zesaw
5. jún 2024

Ahojte...16 tyzdnova dcerka sa pred par dnami zacala otacat na brusko...od vcera som si vsimla, ze ked je na brusku a oddychuje (hlavku ma na podlozke), tak jednu ruku vystrie dozadu pozdlz tela...ked dvihne hlavku, tak ruku vrati dopredu na predlaktie...je to v poriadku? Mam ju nechat tak, nech ma ruku ako chce, alebo jej tu ruku upravovat?

januela29
5. jún 2024

@zesaw podľa mňa je to v poriadku aj moja to robila...

beata_k
Autor odpoveď zmazal
zesaw
autor
5. jún 2024

@beata_k prve dieta, co ti poviem, v nicom si nie som ista 😀 ked som sa nad tym zamyslela, aj ja tak lezim 😀

beata_k
Autor odpoveď zmazal
tamta
5. jún 2024

Kokso a ja som si myslela, ze svoju dcéru príliš pozorujem.. Vyhravas 😄

really8
5. jún 2024

16 tyzdnova😀😀😀

januela29
Autor odpoveď zmazal
januela29
5. jún 2024

@beata_k presne to aj naša robí niekedy ze akrobaciu 😃😃
@zesaw vobec sa neboj ja mám tiež prvé ale to co vystraja niekedy až ja tomu nechápem a to ma len polroka.... 😃😃

januska12323
5. jún 2024

Nechaj ju nech leží ako chce.

mima1608
5. jún 2024

@januela29 som jediná ktorá po treťom mesiaci stratila pojem o tom, ktorý týždeň to má byť? 😂🙈

@zesaw joj, keby si videla v akej polohe spí moja 11 mesačná, tak by ťa vykotilo. Aj mňa vykáca občas... A to tých polôh už prestriedala až-až 😂

zesaw
autor
5. jún 2024

@mima1608 fotim ju kazdy tyzden, aby sme potom mali album, ako sa za rok zmenila, tak preto viem...ale tiez niekedy musim v kalendari ratat, aky je to vlastne tyzden 😀

januela29
5. jún 2024

@mima1608 no ja som po 12 týždni stratila pojem kolko tyzdnov ma 😃😃😃

mima1608
5. jún 2024

@zesaw uf, každý týždeň? Ja robím mesačne fotenia a potom si z tých fotiek chceme dať urobiť taký veľký obraz... Akože áno, od narodenia mám už v mobile cez 3000 jej fotiek, ale tak také pamätné robím mesačne, že ju pekne nastajlujem, urobím jej nejaké zátišie a hotovo - aj keď teda odkedy 4nožkuje, tak zátišie nerobím, ale naháňam ju po dome a snažím sa aspoň o jednu nerozmazanú fotku 😂

januela29
5. jún 2024

@zesaw ja moju fotím tiež každý týždeň a niekedy aj každý deň doslova😃 ale na album jej robím foto na deke s mesiacom ktorý má 😊

januela29
5. jún 2024

@mima1608 presne to aj ja mojej tak robím a tiež mi začína z deky utekať 😂😂😂 a popri tom akorbačné kúsky 😂😂😂

zesaw
autor
5. jún 2024

Ja osobne nemam rada nastajlovane fotky, skor momentky, takze iba viem, ze kazdu stredu musim urobit fotku 😀 a potom dopocitavam tyzdne 😀

mima1608
5. jún 2024

@januela29 áno, poznám 😂 a počkaj keď sa začne stavať a sama púšťať chodiť. Ja niekedy nechápem, čo dokáže stvárať. Takže nastajlované fotky už ani u nás nehrozia. Ja už mesiac rozmýšľam, ako ju na 1 rok odfotim pri balónoch s čelenkou na hlave... Fotka s tortou asi ani nehrozí, lebo hneď by skončila celá zapichnutá v nej 🙈

januela29
5. jún 2024

@mima1608 no na tie momenty sa teším teraz ju mam problém natočiť ako sa pretaca lebo ako zbada mobil tak ostane zaseknuta a začne sa mi smiať....
no tie detičky si vedia z nás robiť srandu....
ako my sme začali s prikrmami a ani poriadne v puse nemá a už mi vraví ze bebebe😀😀😀 až mam pocit ze ju to asi ani nikdy nenaučim... ze je to mňam mňam 😀

anavixy
5. jún 2024

@mima1608 kokos, ja som vacsinou nemala pojem ani kolko mesiacov 😂😂 hlavne po roku, bud mala rok alebo rok a pol alebo som vzdy povedala “v novembri mala rok/dva..” nech si rataju oni 😂

tamta
5. jún 2024

@zesaw a prečo to vôbec ešte vyjadrujes v týždňoch? Mimo fotenia tých fotiek.. Napr v tejto diskusii.. Len zvedavosť.. Nerypem 🙂

mima1608
5. jún 2024

@januela29 no to asi všetky detičky tak majú. Moja začína akurát stavať kocky a vkladať vkladačky. Samozrejme, v momente ako vytiahnem mobil, tak to pustí z rúk 🤦😅 veru nám to robia naschvál 🙈😅

@anavixy no po roku sa to už horšie ráta 😅

zesaw
autor
5. jún 2024

@tamta lebo som ju akurat fotila, tak som si to zapamatala a preto som to napisala...vobec som si nemyslela, ze kvoli niecomu nad cim som sa vobec nezamyslala, sa tu vyvinie taka diskusia 😀