icon

Je bezpečné posadiť bábätko, keď ešte nesedí?

18. mar 2025

Moze sa davat babatko sediet aj ked nesedi?? Lebo doteraz som si myslela ze nie ale vidim u strasne vela mamiciek ze ich davaju sediet aj ked este same nesedia

natall113
19. mar 2025

@juliacenc nie, nie je od veci. Ty radíš autorke že keď ma 9 mesiacov by si už dala sedieť čo je totálna blbosť

tamta
19. mar 2025

@juliacenc nech sa páči, pamäť asi neslúži. Hneď prvá veta, ze v 9 mesiacoch by si dieťa posadila. A stádo primitívnych žien nie je snaha uraziť?
Nemáš začo, pekný deň ❤️

aurora33
19. mar 2025

@juliacenc nie, nie je to cvik na sed. Takže keď sa nevyznáš, tak sa nevyjadruj.

juliacenc
19. mar 2025

@aurora33 A ty sa vyznas? Ci si si len precitala ?

aurora33
19. mar 2025

@juliacenc primitivna si tu jedine ty.

juliacenc
19. mar 2025

@tamta Dostala si ma. Napisala som to tak, priznavam 😀 a stojim si za tym 🤷🏻‍♀️ a mozem tento nazor vyjadrit a ten kto sa pyta si ho moze prehodnotit. A vies co to co som napisala je pravda. Zbehli ste sa ako kobylky aby ste moj naxor znicili proste toto je naj tema na mk nic horsie ako sediace decko nie je 😀

juliacenc
19. mar 2025

@aurora33 ty 😀

aurora33
19. mar 2025

@juliacenc ano, ja sa vyznám 🙂 preto som bola strašne zvedava na ten cvik na sed 😀😀

juliacenc
19. mar 2025

@aurora33 tak to urcite 😀 no vidis, si sa aspon nieco nove naucila

saxana000
19. mar 2025

Ak ho chces mat na kolenach aspon sa zaklon aby bolo v pololahu.. ak samo nesedi tak sediet nebude ani ked ho posadis.ak ho vypodkladas vankusmi zo vsetkych stran urob to ked bude len v plienke a pozri sa vtedy na jeho chrbatik ako sa os prenesie do strany. minuta ho naozaj nezabije ale tam presne uvidis co mu to robi s chrbticou a svalstvom a ak by v takejto polohe to babo bolo dlhsie a castejsie prichadza k skrateniu svalov deformitam chrbtice stredova os sa posunie nasleduje problem s chodzou vytacanie noziciek špičkovanie uklon hlavy a veeela inych neziaducich nasledkov ktorym je lepsie predist ako ich odburavat.

saxana000
19. mar 2025

@aurora33 mozes cvicit pri pokladani cez jednu stranu cez rucicku na podopieranie .chvilocku ho v tej polohe udrzat.striedat strany....

aurora33
19. mar 2025

@saxana000 ja cviky poznám. Mne to vysvetľovať nemusíš. Ale tuto pani píše absolútne hlúposti.

aurora33
19. mar 2025

@juliacenc nezhadzuj sa už.

juliacenc
19. mar 2025

@aurora33 jedine ty sa tu zhadzujes ked sa hras na odbornicku a hovno vies

aurora33
19. mar 2025

@juliacenc Boze ty si trápna :D

juliacenc
19. mar 2025

@aurora33 ty si trapna. Nenapisala si aj nejaku knihu cvikov a na co su a na co rozhodne nie su nech sa vsetci od teba mozme ucit?

aurora33
19. mar 2025

@juliacenc co ta rozčuľuje? Že ja aj ostatné mamičky mame pravdu? Vsak si prečítaj všetky odpovede. Si tu jediná mimo. Takže už nikdy nikomu neraď v takýchto veciach, keď si v tomto úplne mimo. Pekný deň prajem

natall113
19. mar 2025

@juliacenc prečo si nemôžeš proste priznať že tvoj postup nie je správny?

juliacenc
19. mar 2025

@aurora33 mna absolutne nic nerozculuje. Prave naopak, prijemne sa bavim. Mimo nie som. A ty nerad mne co mam a nemam robit.

juliacenc
19. mar 2025

@natall113 v com nie je spravny? Robim cviky na to urcene a vsetko je v poriadku

natall113
19. mar 2025

@juliacenc aké konkrétne?

juliacenc
19. mar 2025

@natall113 napr to co pise saxana vysie

natall113
19. mar 2025

@juliacenc obkladáš vankušmi hej?

juliacenc
19. mar 2025

@natall113 toto konkretne nie. A ty?

natall113
19. mar 2025

@juliacenc no tak neviem keď v prvom príspevku sa vyjadruješ, žeby si dala 9 mesačne dieťa sadnúť lebo samé sa to nenaučí...
Ja? Ja toto nemusím riešiť, moja dcéra si sadla sama bez akejkoľvek pomoci v 6m. a určite by som nikdy nerobila nič čo by jej mohlo uškodiť

juliacenc
19. mar 2025

@natall113 mam ti zagratulovat alebo naco mi to pises? Ja tvrdim ze sa moze dopomoct cvicenim. Hadam je kazdemu jasne, ze sa nezoberie decko a neposadi sa na stolicku za stol ako hotova vec. Hadam to je kazdemu jasne. Ak nie tak na to nemam slov

natall113
19. mar 2025

@juliacenc lebo si sa pýtala? Žeby na to? Mne netreba gratulovať 😂😂 prosím ťa pozri sa čo si napísala a potom sa rozčuluj. Zjavne ty to tak robíš

juliacenc
19. mar 2025

@natall113 tak chvalis sa tu ze tvoje decko sedelo v 6m. Co si myslis ze je jedine na svete alebo co? 😀 stacilo mi odpovedat ci si to robila alebo nie.

natall113
19. mar 2025

@juliacenc toto je podľa teba chválenie? 😂😂 A ja nemám decko ale dieťa

aurora33
19. mar 2025

@natall113 ani s ňou nepis, ona je úplne mimo. 😉😀