Je bezpečné posadiť bábätko, keď ešte nesedí?
Moze sa davat babatko sediet aj ked nesedi?? Lebo doteraz som si myslela ze nie ale vidim u strasne vela mamiciek ze ich davaju sediet aj ked este same nesedia
@tamta Dostala si ma. Napisala som to tak, priznavam 😀 a stojim si za tym 🤷🏻♀️ a mozem tento nazor vyjadrit a ten kto sa pyta si ho moze prehodnotit. A vies co to co som napisala je pravda. Zbehli ste sa ako kobylky aby ste moj naxor znicili proste toto je naj tema na mk nic horsie ako sediace decko nie je 😀
Ak ho chces mat na kolenach aspon sa zaklon aby bolo v pololahu.. ak samo nesedi tak sediet nebude ani ked ho posadis.ak ho vypodkladas vankusmi zo vsetkych stran urob to ked bude len v plienke a pozri sa vtedy na jeho chrbatik ako sa os prenesie do strany. minuta ho naozaj nezabije ale tam presne uvidis co mu to robi s chrbticou a svalstvom a ak by v takejto polohe to babo bolo dlhsie a castejsie prichadza k skrateniu svalov deformitam chrbtice stredova os sa posunie nasleduje problem s chodzou vytacanie noziciek špičkovanie uklon hlavy a veeela inych neziaducich nasledkov ktorym je lepsie predist ako ich odburavat.

@juliacenc nie, nie je od veci. Ty radíš autorke že keď ma 9 mesiacov by si už dala sedieť čo je totálna blbosť