Je bezpečné posadiť bábätko, keď ešte nesedí?
Moze sa davat babatko sediet aj ked nesedi?? Lebo doteraz som si myslela ze nie ale vidim u strasne vela mamiciek ze ich davaju sediet aj ked este same nesedia
Nie!
@natall113 ved vy ma tu lincujete za moj nazor. Ja sa len branim. Tak koho nazor je potom nepripustny ked vy lincujete mna? Prekrucas si to aby si bola za dobru. Ale fakt je, ze ja som slusne vyjadrila svoj nazor a vy ma tu za neho lincujete. Troll nie som a ak uz si ty taka citliva na slovo decko tak sa zamysli nad tym co si ty mne teraz napisala ze dufas ze ja ziadne decko nemam.
Si odpad a viac uz na teba moj cas a baterku na mobile minat nebudem. Fuj na teba !
@juliacenc jaj takže ja som odpad ale my urážame teba? Dobreee 😂 tvoj názor je nesprávny a není okej ho prezentovať niekomu kto sa pýta ako to robiť, upozornilo ťa viac ľudí ale ty ideš stále svoje, tak koho názor je tu neprístupný? No matka sa väčšinou zaujíma o to čo je dobré pre jej deti a čo nie, ty ideš slepo za svojím
To vás baví sa tu hádať?
To vás baví sa tu hádať?
@lucinka1324 úplne ako malé deti a potom že prečo sú mamičky na smiech. Veď preboha pani dala otázku a dostala odpovede. Či si dieťa posadí alebo nie je to jej vec a jej dieťa 🤦 dobre že sa nepobiju za názory 🤣
@lucinka1324 úplne ako malé deti a potom že prečo sú mamičky na smiech. Veď preboha pani dala otázku a dostala odpovede. Či si dieťa posadí alebo nie je to jej vec a jej dieťa 🤦 dobre že sa nepobiju za názory 🤣
@lady_angel8 tak úplne ako malé dieťa tu bola len jedna mamička. A áno, žena, ktorá sa nevyzna a píše somariny a ešte si za nimi stojí je na smiech.
@lady_angel8 tak úplne ako malé dieťa tu bola len jedna mamička. A áno, žena, ktorá sa nevyzna a píše somariny a ešte si za nimi stojí je na smiech.
@aurora33 keď myslíte :D
@aurora33 v poriadku že sa vyznáte a chcete jej dobre. ale nemusíte ísť cez mŕtvoly keď raz niekto má iný názor a nechce ho zmeniť 😀

@natall113 tak ocividne mas potrebu sa tym chvalit ak si to napisala. Decko a dieta je to iste nebud citlivka.