icon

Je bezpečné posadiť bábätko, keď ešte nesedí?

18. mar 2025

Moze sa davat babatko sediet aj ked nesedi?? Lebo doteraz som si myslela ze nie ale vidim u strasne vela mamiciek ze ich davaju sediet aj ked este same nesedia

juliacenc
19. mar 2025

@natall113 tak ocividne mas potrebu sa tym chvalit ak si to napisala. Decko a dieta je to iste nebud citlivka.

juliacenc
19. mar 2025

@aurora33 ty si este tu? 😀 skusas uz cviky na sed? Alebo pises uz tu knihu? Lebo ty sa vyznas… tak by si mala 😀

natall113
19. mar 2025

@aurora33 len mňa neskutočne vedia vytočiť takéto osoby😂
@juliacenc uvedom sa. Chválenie a konštatovanie, písanie faktov k téme je úplne niečo iné. Ja niesom citlivka ale decko si môžeš nazývať svoje. O mojom sa takto nevyjadruj.

juliacenc
19. mar 2025

@natall113 decko

natall113
19. mar 2025

@juliacenc nádherné si opísala seba a svoje správanie, gratulujem, konečne riadna reakcia

juliacenc
19. mar 2025

@natall113 myslela som tvoje decko

natall113
19. mar 2025

@juliacenc Škoda že žiadne nemám, mám len dieťa takže hold nevydalo. Vypni internet a choď si niečo doštudovať, prospeje ti to

juliacenc
19. mar 2025

@natall113 dostudovat potrebujes ty ak vidis nejaky rozdiel medzi deckom a dietatom 😀

natall113
19. mar 2025

@juliacenc slovo decko je expresívne a dieťa je základný tvar takže šup šup študovať

aurora33
Odpoveď bola odstránená
aurora33
19. mar 2025

@natall113 to ti verím. Aj mňa vedia vytočiť takéto hlupane, čo si myslis, že vedia všetko 😀

juliacenc
19. mar 2025

@aurora33 vobec ma nic nehneva. Je to smiesne aka si ty popletena vo svojej hlupej hlavicke. Snazila som sa ti to vysvetlit, ale nic, proste nemas na to, aby si chapala suvislosti. Nevadi, hlavne ze sa vyznas 😀

juliacenc
19. mar 2025

@natall113 ale vyznam je ten isty. Tak sup sup chod sa venovat decku a neobtazuj ma svojimi urazkami

natall113
19. mar 2025

@aurora33 áno paničky zjedla všetku múdrosť sveta a iný názor je neprípustný 😂 bavím sa parádne
@juliacenc jediný kto tu uráža si ty. Dúfam že si troll bez detí.

siska53
19. mar 2025

Nie!

juliacenc
19. mar 2025

@natall113 ved vy ma tu lincujete za moj nazor. Ja sa len branim. Tak koho nazor je potom nepripustny ked vy lincujete mna? Prekrucas si to aby si bola za dobru. Ale fakt je, ze ja som slusne vyjadrila svoj nazor a vy ma tu za neho lincujete. Troll nie som a ak uz si ty taka citliva na slovo decko tak sa zamysli nad tym co si ty mne teraz napisala ze dufas ze ja ziadne decko nemam.
Si odpad a viac uz na teba moj cas a baterku na mobile minat nebudem. Fuj na teba !

natall113
19. mar 2025

@juliacenc jaj takže ja som odpad ale my urážame teba? Dobreee 😂 tvoj názor je nesprávny a není okej ho prezentovať niekomu kto sa pýta ako to robiť, upozornilo ťa viac ľudí ale ty ideš stále svoje, tak koho názor je tu neprístupný? No matka sa väčšinou zaujíma o to čo je dobré pre jej deti a čo nie, ty ideš slepo za svojím

juliacenc
19. mar 2025

@natall113 ak DUFAS ZE NEMAM DETI len preto ze mam iny nazor ako ty tak ano si odpad a mala by si sa za seba hanbit ze si take nieco vypustila. Cau uz ti naozaj viac neodpisem

natall113
19. mar 2025

@juliacenc ja sa nemám začo hanbiť....pána boha už pochop že nejde o iný názor ale o bludy ktoré prezentuješ ako to správne

aurora33
19. mar 2025

@juliacenc pretože tvoj názor je nesprávny. A nik ta tu nelyncuje; len ti vysvetľujeme, že to čo ty píšeš su hlúposti.

aurora33
19. mar 2025

@natall113 ona je fakt vadná 😀😀😅😅😅

natall113
19. mar 2025

@aurora33 áno, šíri tu nenávisť a ak jej to vrátiš tak si zlá 😂

lucinka1324
19. mar 2025

To vás baví sa tu hádať?

lady_angel8
16. júl 2025
@aurora33

@juliacenc nie, nie je to cvik na sed. Takže keď sa nevyznáš, tak sa nevyjadruj.

@aurora33 🤣🤣🤣🤣🤣

aurora33
16. júl 2025
@lady_angel8

@aurora33 🤣🤣🤣🤣🤣

@lady_angel8 ? Neviem čo je vtipné

lady_angel8
16. júl 2025
@lucinka1324

To vás baví sa tu hádať?

@lucinka1324 úplne ako malé deti a potom že prečo sú mamičky na smiech. Veď preboha pani dala otázku a dostala odpovede. Či si dieťa posadí alebo nie je to jej vec a jej dieťa 🤦 dobre že sa nepobiju za názory 🤣

aurora33
16. júl 2025
@lady_angel8

@lucinka1324 úplne ako malé deti a potom že prečo sú mamičky na smiech. Veď preboha pani dala otázku a dostala odpovede. Či si dieťa posadí alebo nie je to jej vec a jej dieťa 🤦 dobre že sa nepobiju za názory 🤣

@lady_angel8 tak úplne ako malé dieťa tu bola len jedna mamička. A áno, žena, ktorá sa nevyzna a píše somariny a ešte si za nimi stojí je na smiech.

lady_angel8
16. júl 2025
@aurora33

@lady_angel8 tak úplne ako malé dieťa tu bola len jedna mamička. A áno, žena, ktorá sa nevyzna a píše somariny a ešte si za nimi stojí je na smiech.

@aurora33 keď myslíte :D

aurora33
16. júl 2025
@lady_angel8

@aurora33 keď myslíte :D

lucinka1324
17. júl 2025
@aurora33

@aurora33 v poriadku že sa vyznáte a chcete jej dobre. ale nemusíte ísť cez mŕtvoly keď raz niekto má iný názor a nechce ho zmeniť 😀