Je Mima Xari vhodný pre letné bábo?

Zodpovedané
6. feb 2019

Ahoj,

myslíš, ze je vhodné vybrať kočík Mima Xari, ked budeme mať letné babo? Termín mám máj/jún takže v zime bude mať tak pol roka a neviem ci tá vanička/športová časť je ideálna na bábo naobliekaná a s fusakom. Je to najkrajší kočík, aký som kedy videla 😂 Je ich síce na internete veľmi málo, tak ak aj vieš o niekom, kto by ho predával, stačí nám tak za mesiac - 2 mesiace 🙂

Ahoj,

čo sa týka vaničkovej časti Mima Xari, určite nie je problémom pre zimné bábätko. Je náhodou naozaj priestranná, s dĺžkou až cca 80 cm. Vďaka pohodlnej vaničke a dobrej ovládateľnosti kočíka si myslím, že jazda s novorodencom v zime bude skutočne pozitívnou skúsenosťou. Skôr sa obávam, či budeš spokojná po tom, čo vaničku dopoužívate. Športiak je z dizajnového hľadiska naozaj nádherný, ale rátaj s tým, že je menší, plytší, a nevydrží ti tak dlho. Tú ďalšiu zimu, s fusakom či naobliekané, ti v ňom dieťatko bude ako sardinka - ak teda dovtedy kočík nevymeníš z priestorových dôvodov.

Každopádne, ak ti po ňom srdce piští, určite si ho zaobstaraj - dizajn je ozaj unikátny a špeciálny. Ideálne však obzri bazárovú ponuku, alebo dobré akcie, aby si nedala tisíce za kočík, ktorý vymeníš možno aj skôr, ako by si chcela.

Mima Xari


Prajem to najpohodlnejšie kočíkovanie,
Eli