Je normálne, že 2-ročné dieťa po chorobe schudlo?
Zdravim maminky..je podla vas normalne ze 2 rocne dieta po chorobe schudlo?..moja malá mala pred tyzdnom virozu s teplotami do toho jej isli stolicky co sme si vsimli aj neskor a nechcela velmi jest..len pytala vela pit..tyzden potom dostala nadchu takze bojujeme so soplikmi no a citim na nej hlavne ked ju beriem na ruky ze je akasi lahsia..neviem teraz ci to pripisovat chorobe..aj vyzera na pohlad chudsie ale zas sa teraz aj dost vytiahla (93 cm) uz som z toho na nervy..jedna cast rodiny vravi ze je taka ista ako bola ini zase ze vidno ze schudla..ale teraz ked jej to trosku ustupilo aj tie zuby aj sople tak papat jej chuti..vcera napriklad vypila mlieko zjedla závin na ranajky potom mala na desiatu ovocie, na obed omacku s ryzou tiez vsetko zjedla..potom spapala croissant, jednu detsku vyzivu a na vecer misku krupicovej kaše..neviem ci to je vela alebo malo..skuste mi napisat vy Vás nazor ..vopred dakujem
@thoughtfulweirdo my sme mali tri dni teploty a potom teploty prestali a isli stolicky tak bola protivna a zjedla vzdy len malicko zo vsetkeho..to trvalo skoro tyzden..teraz zase soplime tak tiez to jedlo moc nejde
jasné že je to normálne...aj dospelý schudne keď napr. má teploty, ....
je to normálne, počas choroby schudne každý človek, ale na dieťati sa úbytok váhy prejaví rýchlejšie
@sandra1910 sama píšeš že nechcela moc jesť a aj sa vytiahla, tak je normálne, že pochudla. Pokiaľ to nie je rapídne a po chorobe jej opäť chutí jesť tak by som sa nebála
môžeš byť úplne kľudná, je to normálne. Moja dcéra vždy veľmi schudla pri každej chorobe. Teraz napríklad mala angínu a po veľmi dlhej dobe aj ATB. A za týždeň dala dole skoro 2,5 kg a to už má 9 rokov. Keďže je to také tintíko je to hneď na nej vidieť. Ale vždy to pekne dobehne 🙂
Keby zjedla toto moja skoro trojročná tak tancujem od šťastia
@sandra1910 jezisi, je normalne, ze ked bola chora a menej jedla, ze schudla! Kazdy schudne, ked nemoze normálne jest! Aj deti! Co je na tom nenormalne?
@siska53 neviem svagrina je detska sestra a ta mi tvrdi ze dieta ma stagnovat na vahe ale nie chudnut..vraj ani pocas choroby..tak neviem..
Pokial to nie je velmi vyrazny ubytok tak he to normalne.... moja sice bebyva chora ale mava faxy kedy jej menej chuti jest a vidiet na nej aj kilo jed ma menej.... a potom sa zas rozje a hned je to spat.... horsie by bolo keby nechce pit ....
@sandra1910 tak tvojej švagrinej povedz nech si to doštuduje - je jasné že dieťa ak neje - schudne rovnako ako dospelý....to čo tvrdí ona platí pri malých detičkách - ak sú zdravé a kojené či na UM by nemali chudnúť max.určitú dobu stagnovať na váhe...ak chudnú je zle a treba hladať problém - ale to platí pri bábätkách....aj to bábätko pokiaľ bude choré a bude málo papať schudne.....aj tu platí kalorický príjem musí byť minimálne taký ako bazálny metabolizmus(potreba energie aby človek fungoval)
@sandra1910 ale.ako nema schudnut, ked nechce jest alebo malo je? Vsak logicke je, ze ked niekto m.mensi kaloricky príjem ako vydaj, tak schudne. Aj dieta. Moje au-pairca schudlo pri chorobe cele kilo. Mala 11mesiacov vtedy a bola v nemocke. Nasi obaja tiez pochudnu, ked nejedia .
@sandra1910 vacsina deti, ked su chore, tak im menej chuti, takze pocas choroby pochudnu, ale po vylieceni to dobehnu. Na tom nie je nic vynimocne, ani divne, je to uplne prirodzene. Takze mozes byt kludna.
Podla mna to je normalne, ved aj dospely clovek ked ma taku virozu, ze mu ani nechuti jest tak schudne. Podla toho co si pisala, ze spapala za ten posledny den tak si myslim, ze ak niceo schudla tak to aj velmi rychlo naberie naspat 🙂
hej hej, ako podla oho co si pisala, cim si presla, tak by som povedala, ze je to uplne normalne a teraz, ked jej bude uz dobre, tak si myslim, ze to pojde hore to co stratila
Ano jeto normalne moja tieš ked bola chora skoro nic neziedla skour sa čudujem že mlieko tosi stale pitala . To vždi vipila no bala som sa žeju to viac zahlieni kedze mala kaslik a sopliki. Vizivu som jej aj davala ovocnu jablckovu alebo postruhane jablcko to ties pekne spapala. Aspon nieco. No schudla ale potom to spet nabrala
Samozrejme, zapalove ochorenia su pre organizmus vycerpavajuce, zaroven dieta rastie, takze ziviny sa palia vo velkom. Kolko schudla a pribrala potom?
Ahojte mojmu 4 tyzdnovemu syncekovi predpisal lekar Zinnat lebo sa mu zapalilo vajicko kvoli vzostupovaniu do mieska. Uz je to ok. Brali sme ten sirup 10 dni vo velmi malej davke. Vyhadzal sa mi na tvari a na hrudniku moze to byt z tych antibiotik?

Aj moja skoro 2 rocna teraz mala kratku virozu a schudla... Ja na tom nevidim nic hrozne, teraz uz bude papat normalne a priberie to naspat 🙂 jasne, ze je to normalne, aj ja som schudla pocas choroby, lebo som nevladala jest.