Je normálne ze ročné dieťa stále iba plače?

meggyinka
2. júl 2019

Ahojte mamicky poradte mi alebo povzbudte. Mame 13mesacnu dcerku. Od zaciatku bola placko. Prve 3 mesiace mala reflux a koliky.hned v 3 mes.jej vysli 2 zubky. Myslela som ze cim bude starsia tak sa to zlepsi. Dnes ma 13 mes a ja som uz zufala. Ona place naozaj stale. Jedine ked spinka alebo alebo papa vtedy je ticho ale inak sa len zobudi a stale place.nieze mrnci ale place samozrejme bez slz. Este nechodi. Som uz uplne vycerpana. Mam aj 3rocnu dcerku ktora ju casto napodobnuje aby zaujala takze doma mam uplnu psychiatriu a som vycerpana. Ani babka nema odvahu byt s nou lebo by to nevydrzala. Na poradni je ako slniecko vysmiata a dr.sa len zasmeje ked poviem ze vkuse place. Je to normalne?

sorciera24
2. júl 2019

moj mladsi bol presne taky placko a vlastne je az doteraz....ma 4,5r. a vlastne az teraz posledne mesiace sa to ukludnuje ako sa blizi k 5. rokom...ale prvy rok uplne preplakal, a tie dalsie bud reval od zlosti,a lebo mrncal,a lebo cele noci sa s placom budil do 3,5r. .....neporadim ti, elbo to bolo hrozneee...ale fakt az teraz je to uz lepsie........(a nie, nic mu nebolo, je zdravy)

silvusias
3. júl 2019

AAAA ono sa to upraví. Neboj sa ty nič. Niektoré detii proste na začiatku sú také utiahnutejšie a plačlivé, no potom sa to všetko zmení

janalancome
22. júl 2019

No presne akoby si pisala o tej mojej. Mame 12 mes.a furt len mrnci, place a vyzaduje ruky. Ked jej niekedy pohrozim "no no no Emka to nemozes" spusti taky rev ze koniec!!!

marlen18
22. júl 2019

Hravou formou sa popýtať, ukázať ci niečo nebolí. Ak nie, je to len trucpodnik. Skúste nechať trosku porevat, samozrejme žiaden extrém.