icon

Je ochranná pomôcka na hlavu pre bábätko potrebná?

1. aug 2025

Pouzivali ste chranic na hlavu pre babatko? Mam nenormalny strach ked vsade lezie a buchne sa .. moze mat otras mozgu aj z 20cm? Alebo vacsie vysky?

pribinak
1. aug 2025

@anonym_autor hrozná blbosť. Prenesieš mu ťažisko tela.

lilope
1. aug 2025

@anonym_autor Nemala som. Dieťa sa musí naučiť aj padať. Keď ho budeme stále chrániť, nebude si vedomé následkov svojich pádov. Nebezpečný pád je z takej výšky ako meria dané dieťa, aspoň tak sa vyjadril lekár.

lucia13022023
1. aug 2025

Nie, dieťa sa má naučiť padať

barka1
1. aug 2025

@anonym_autor nie, v ziadnom pripade

viestta
1. aug 2025

Kym dieta spadne so svojej vysky, nic sa mu nestane, ziadny chranic mu netreba

autor
1. aug 2025

Alebo co ak sa poobija o rohy, ja som stale v strehu a aj tak sa stale niekam buchne potom vkuse slwdujwm ci mu nic neni tak som myslela ze by aspon tym chranicom bol v bezpeci

angeli121212
1. aug 2025

@anonym_autor nie nepoužívala a nepovažujem to za najlepší nápad , dieťa sa jednak musí naučiť padať a po druhé ak bude mať chránič bude sa vždy naň spoliehať, že sa neudrie a bude oveľa menej opatrné ako za normálnych okolností a keď raz ten chránič nebude mať skôr sa.stane úraz z neopatrnosti

angeli121212
1. aug 2025
@anonym_autor

Alebo co ak sa poobija o rohy, ja som stale v strehu a aj tak sa stale niekam buchne potom vkuse slwdujwm ci mu nic neni tak som myslela ze by aspon tym chranicom bol v bezpeci

@anonym_autor rohy som oblepila silikonovými chráničmi a gumenými chráničmi som oblepila celé ostré hrany

zabka79
2. aug 2025

@anonym_autor v obchode s detskym oblecenim to maju, syn ju nosil, bolo to lahucke ziadne tazisko nebolo. Bol chronicky padac na hlavu po otrase mozgu / v tescu narazil o poziarny hydrant/ a pobytu v nemocnici sme ju kupili uz sme to nechceli riesit stale ho sledovat kedy zase padne na hlavu

taktotedanie
3. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie je to blbost, zmenis mu tazisko, nekupuj to
Stacia ochrany rohov, buchnutiu sa nevyhnes

leidin
8. aug 2025

No neviem, aké je to ťažké, ale tie pády nie sú pekné a nemyslím, že dieťa sa naučí padať. Je lepšie keď nepadne a podľa mňa bude aj tak opatrné bez zlých skúseností.