Je ochranná pomôcka na hlavu pre bábätko potrebná?
Pouzivali ste chranic na hlavu pre babatko? Mam nenormalny strach ked vsade lezie a buchne sa .. moze mat otras mozgu aj z 20cm? Alebo vacsie vysky?
@anonym_autor Nemala som. Dieťa sa musí naučiť aj padať. Keď ho budeme stále chrániť, nebude si vedomé následkov svojich pádov. Nebezpečný pád je z takej výšky ako meria dané dieťa, aspoň tak sa vyjadril lekár.
Nie, dieťa sa má naučiť padať
@anonym_autor nie, v ziadnom pripade
Kym dieta spadne so svojej vysky, nic sa mu nestane, ziadny chranic mu netreba
Alebo co ak sa poobija o rohy, ja som stale v strehu a aj tak sa stale niekam buchne potom vkuse slwdujwm ci mu nic neni tak som myslela ze by aspon tym chranicom bol v bezpeci
@anonym_autor nie nepoužívala a nepovažujem to za najlepší nápad , dieťa sa jednak musí naučiť padať a po druhé ak bude mať chránič bude sa vždy naň spoliehať, že sa neudrie a bude oveľa menej opatrné ako za normálnych okolností a keď raz ten chránič nebude mať skôr sa.stane úraz z neopatrnosti
Alebo co ak sa poobija o rohy, ja som stale v strehu a aj tak sa stale niekam buchne potom vkuse slwdujwm ci mu nic neni tak som myslela ze by aspon tym chranicom bol v bezpeci
@anonym_autor rohy som oblepila silikonovými chráničmi a gumenými chráničmi som oblepila celé ostré hrany
@anonym_autor v obchode s detskym oblecenim to maju, syn ju nosil, bolo to lahucke ziadne tazisko nebolo. Bol chronicky padac na hlavu po otrase mozgu / v tescu narazil o poziarny hydrant/ a pobytu v nemocnici sme ju kupili uz sme to nechceli riesit stale ho sledovat kedy zase padne na hlavu
@anonym_autor nie je to blbost, zmenis mu tazisko, nekupuj to
Stacia ochrany rohov, buchnutiu sa nevyhnes
No neviem, aké je to ťažké, ale tie pády nie sú pekné a nemyslím, že dieťa sa naučí padať. Je lepšie keď nepadne a podľa mňa bude aj tak opatrné bez zlých skúseností.

@anonym_autor hrozná blbosť. Prenesieš mu ťažisko tela.