Je podľa vás normálne nadávať dieťaťu?
Povedzte mi už ženy, že som už hlúpa asi ja, alebo čo.
Môj muz už xkrat synovi povedal, aky je hlupy, negramotný, deges, neschopný.. ale boli aj horšie veci typu ko*ot, vypadni, je prije*any.. atd atd
Vždy kričím a obhajujem ho ze nemá pravo mu nadávať, ze je to dieta a ze vlastne nemá právo sa k nikomu takto správať.
On zas ma na to opačný názor, vraj keď mu nieco 5krat povie, a on ho neposlúchne, tak je podľa neho hlúpy a bude mu tak rozprávať.
Vraj keď Neposlúcha doma, v obchode, vsade všetko mu vadí, a tak preto mu vraj bude takto rozprávat, lebo on vraj už nevie.
Ja stále tvrdím svoje, že nemá právo nadávať nikomu za nič, nikoho urážať a ponižovať a už vôbec nie dieta.
Syn je podľa mna šikovný, áno je často neposlušný, ale povedzme si, ktoré dieta nie je??? Mne v živote rodičia nenadávali, nech som urobila čokoľvek a neposlúchajú som tiež.
Tak povedzte, či som tu ja taká blbá a obhajujem zbytočne neposlušného syna.. alebo je normálne mu nadávať… keď je taký zly
Hlavne takto hrubo sa nemôže správať k dieťaťu a už vôbec nie ku svojmu vlastnému...mi nehovor,ze takto hrubo sa správa len k nemu,keď je taky grobian na svoje vlastné malé dieťa musí byť takýto aj k iným ľuďom aj k ženám a tebe. Lebo táto hranica,ktorú prekročil je už cez,to potomto je podľa mňa schopný všetkého. Žiadna úcta k deťom,ženám,životu, Bohu...veď on mu dal život a správa sa k nemu ako k poslednej špine a handre opovrhnutia hodnej,je to strašne smutné. Bude mať strašne zlý vzťah s otcom,s tebou tiež keďže si toho svedkom a nič s tým nerobíš,aké vzťahy bude mať ten chlapec v budúcnosti????myslím,že je to jasne,takto isto sa bude on potom správať k svojim deťom...to chceš?ja nehovorím, že je to tvoja vina,ale keď sa to stalo prvý krát mala si to zarazit hneď v prvom pokuse...a nie,že sa toto opakuje na dennej báze,syn bude mať veľmi nízke sebavedomie ,psychické problémy, problémy so vzťahmi a to ani nehovorím, že synovia vidia vo svojich otcoch vzor 😟
Z vlastnej skúsenosti, (z pohľadu dieťaťa) teraz už dospelej osoby, môžem povedať že to vo Vás ostane. A bude sa to s Vami niesť od detstva až po kým to nejak nespracujete. Ja verím že to ide ale osobne tam ešte niesom. Určite to chce veľa práce a trvá to aj niekoľko rokov. Preto určite nieje v poriadku takáto "výchova". Nie nemám vlastné deti, a pravdepodobne ani mať nebudem. Ale ak áno, urobím všetko pre to aby nič také v živote nezažili. Rozhodne by som s takým človekom nebola. Dúfam, že nakoniec všetko dobre dopadne a budete sa mať len dobre. 🙂

@andreatytler aj ja si myslim, ze je to pre ludi, ktori chcu na sebe pracovat, len nevedia kde prameni problem, ale v tomto pripade to tak nevidim, skus pozriet s cim sa vyznacuje narcisticky manipulator, takym ludom niet pomoci, od takych len utekat