Kde a ako nájsť dobrú opatrovateľku?

hexena
12. okt 2013

Ahojte, prosim poradte ako a kde mam hladat dobru opatrovatelku pre svojho synceka? Nemyslim teraz, aby ste tu pisali konkretne reklamy a linky na konkretne opatrovatelky (prip. v IP) ale ci mam podavat inzeraty v novinach, alebo je to riskantne, lebo sa mozu vselijake nedoveryhodne osoby prihlasit, predsa len clovek je na svoje dieta opatrny a chcel by pre neho to najlepsie...Takze vseobecne rady, kde ako, ake su teraz ceny...ci je lepsia starsia pani alebo studentka? bojim sa aby maly nevyypadol z okna alebo sa mu nieco nestalo... je vela otazok co mi beha hlavou...kazda rada k tejto teme a hlavne vase OSOBNE skusenosti, rady, typy, coho sa vyvarovat, atd mi pomozu, dakujem

sense
13. okt 2013

Neviem ake su na slovensku ceny, ... ale ja som hladala sposobom dala som si inzerat, s poziadavkami co je pre mna dolezite a s predstavou o plate, takisto ma zaujimalo vzdelanie a skusenosti, tazko povedat ci je lepsia starsia pani al. studentka....preto som sa vzdy s niekym kto ma urcitym sposobom zaujal mimo domov a dala som na vnutorny pocit....a poviem ti nie je to sranda....a potom az ked som sa rozhodla som ju vzala ku nam a prvych par krat som bola doma aby si aj dieta lahsie zvyklo....

dejka77
13. okt 2013

A keby si skusila agenturu? Kamaratka tak robila cez jednu, opatrovala len zopar hodin tyzdenne. Sice ani to nie je zaruka, ale hadam lepsie ako len tak naslepo. Na veku podla mna nezalezi, dolezite je ako na teba ta osoba zaposobi. A ako pise sense aj ja by som na tvojom mieste ostala na zaciatku doma. Nielen kvoli tomu aby si dieta zvyklo, ale aby som videla ako sa opatrovatelka sprava, ake ma reakcie. Neviem ake stare mas dieta, ale ja hlavne teraz pri synovi musim davat pozor doslova na kazdu malickost, hlavne co sa tyka polozenych veci. Tak by som si vsimala ci dava na taketo veci pozor, proste ci je v strehu a nie myslienkami niekde inde. Potom mozno ci ma kurz prvej pomoci, ako sa sprava v konkretnych situaciach. Samozrejme, ze by musela byt nefajciarka. Ci ma nejake odporucania.

janka109
30. okt 2013

Ahojte, aj ja hladam dobru opatrovatelku n a nepravidelne opatrovanie pre moje deti. ak mate kontakt na niekoho spolahliveho kto sa vie s detmi aj pohrat aj ich nieco naucit tak budem rada. Dajte do IM.
Lokalita BA Trnavka. Dakujem Jana

ingridspa
30. okt 2013

Pestúnka pre Vaše dieťatko.
Ste zaneprázdnení rodičia, ktorí chcú, aby o ich dieťatko bolo postarané v jeho prostredí, ktoré dobre pozná? Zverte do rúk svojho potomka 49 ročnej vysokoškoláčke. Zodpovedne, spoľahlivo a s láskou sa oň postarám. Skúsenosti so starostlivosťou detičiek mám.

ingridspa
30. okt 2013

Pestúnka pre Vaše dieťatko.
Ste zaneprázdnení rodičia, ktorí chcú, aby o ich dieťatko bolo postarané v jeho prostredí, ktoré dobre pozná? Zverte do rúk svojho potomka 49 ročnej vysokoškoláčke. Zodpovedne, spoľahlivo a s láskou sa oň postarám. Skúsenosti so starostlivosťou detičiek mám. ( Košice, 0910943185, Ingrid)