Kedy bude 5 mesačné dieťa lepšie spať?
18. okt 2021
Ahojte moja malá má 5 mesiacov od narodenia spí veľmi zle aj večer aj cez deň teraz jej idú zuby takže naozaj doslova celé noci som hore mám už kruhy prestala som aj jesť nakoľko z únavy mi nechutí ja už normálne prestávam vládať...chcem sa spýtať nakoľko moja mama nás stále provokuje že no za dva roky sa možno vyspíte...Bude mala takto spávať stále ? Nečakám že mi prespí celú noc ale chcem sa opýtať kedy sa to aspoň trochu zlepší že sa zobudí 2-3 v noci ? Mne by nevadilo keby sa budí aj 4 krát aj 5 len nech aspoň trochu spím a priateľ tiež... Ja viem že teraz jej zúbky pôjdu dlho ale keď bude mať rok bude to o niečo lepšie ? 😔🙄🙄🧐
Predošlá
Strana
z2
....po 2 rokoch
Predošlá
Strana
z2

@mabenn súhlasím a mňa v jej príspevku vytáčal prístup jej matky, miesto toho, aby ju ukľudnila a dieťa jej zobrala pokočíkovať, nech si ona aspoň trošku pospí, tak jej ešte povie. že sa dva roky možno nevyspia, čo je to posledné, čo potrebuje vyčerpaná mamička počuť. Svoj posledný príspevok som napísala na margo toho, že si spomenula neuspokojenie potrieb dieťaťa a že veríš v prirodzené dozretie dieťaťa, emócií a mozgu. Vieš, dnes máš more článkov kde sa len obzrieš, no realita je niekedy trošku iná. Moje dieťa nepotrebovalo uspokojiť svoje potreby? Podľa všetkého boli uspokojené, pretože boli iné ako u druhého dieťaťa. Možno dozrelo veľmi skoro, aj keď si nemyslím, že by boli také markantné rozdiely, skôr v tom vidím to, že skutočne je každé dieťa individualita a podľa toho treba k nemu aj pristupovať. Darmo by som sa ja riadila tým, že dieťaťu je najlepšie byť zavinutému, keď moje tak plakalo v kuse a upokojilo sa až po rozbalení a najradšej spalo rozvalené.