icon

Kedy povedali vaši drobci prvé slovíčka?

risoriskoveronka
4. mar 2019

Ahojte ☺ chcem sa spytat kolko mali vasi drobci ked povedali prve slovicko ? Moj ma 5 mesiacov a este nevie povedat nic. Dakujem

Strana
z2
lindusss2016
4. mar 2019

@maminuska 🤣 ze zral hinu.... no hlavne, ze prestal, lebo ja dom mala kolegynu, ktora tymto trpela ako dieta, ale aj pocas oboch tehu 😫

maminuska
4. mar 2019

@lindusss2016 bolo to myslené aj obrazne ale aj doslovne , lebo skutočne v troch rokoch behal po ihrisku , špinavý ako prasa večne zablatený , v ústach kamienky , do dvoch rokov nepovedal ani slovo , stále sa s niekým bil ..no podľa toho čo tu čítam o niektorých deťoch čistý " retard " 😂.

lindusss2016
4. mar 2019

@maminuska moja tiez do 2,5 nehovorila. Fakt iba par slov. A beha po ihriskach jak amazonka 🤣 za to teraz bude mat tri a tie hlasky, co pusta... ale ja som vzdy tvrdila, ze na ziadnych prijimackach sa nebudu tych deti pytat, kedy zacali chodit, rozpravat, pouzivat nocnik atd... dakujem, ze si mi to porvrdila 😉😂

anve
4. mar 2019

@lindusss2016 tak najkrajšie určite, ale najšikovnejšie asi nie...zase viem uznať a povedať pravdu...napr. tiež som v skupine a tam mamička dala ako jej 6tt dieťatko drží krásne hlavičku...My máme 7tt a hlavičku ešte nedžime...narodil sa skôr a s váhou 2060g...čiže ešte je taký maličky a nemá takú silu...ale mne to je v podstate jedno,nepotrebujem sa predbiehať...len nech je zdravý.😄

lindusss2016
4. mar 2019

@anve presne tak, za par rokov nebude vidno ziadny rozdiel.

malinajahoda
4. mar 2019

@risoriskoveronka prvé "slová" ako baba, papa, mamam v 8,5 mesiaci. Dovtedy nič 🙂

lubik87
4. mar 2019

@pininka je aj u nás prvé slovo nie okolo 8 mesiaca ale teda určite nevedela o čo ide :D

lubik87
4. mar 2019

@risoriskoveronka mala cca 8 mesiacov začala hovoriť, nie, každý mesiac sa naučí nejaké slovíčka teraz ma 14 mesiacov a povie: ešte ,toto , mama tata ,starký , starká , tri , päť , vtáčik ,duda, horúce , kačka ,napodobni nejaké zvieratko, snaží sa opakovať slová..nedá sa porovnať so synom ten začal ooooovela neskôr 🙂 neboj nič pokiaľ začne do 2 rokov tak je to ok🙂

Strana
z2