icon

Kedy vaše deti išli prvýkrát na prázdniny?

18. máj 2024

Maminy kedy ste dali ratolesti prvýkrát na prázdniny alebo na noc k starým rodičom? Máme 1.5ročnú dcéru, čakáme druhé dieťa a svokra mi doslova oznámila že si malú chcú a budú brat na víkendy. Bývajú 200km od nás. Ja s tým vôbec nesúhlasím, podľa mňa je na to ešte maličká a často má mama obdobia keď nechce vôbec nikoho. V takom prípade ignoruje aj môjho muža, starých rodičov, krstných rodičov, kamarátov, známych.. Muzovi som povedala aby im to vyhovoril a že s tým za žiadnych okolnosti nesúhlasím. Ale zaujíma ma kedy išli vaše deti na noc/na víkend mimo domu.

Strana
z2
lucia13022023
19. máj 2024

Syn 15m nebol ešte, synovec sa vypýtal sam keď mal 3r a neter začala až teraz keď ma 5r. Pritom majú úžasný vzťah s mojimi rodičmi, nie raz ich strážili aj niekoľko hodín, ale na noc chceli byť doma. Rešpektoval to každý.

wiwi28
19. máj 2024

Syn mal asi 10m ked zostal na noc u mojich rodičov 15min cesty autom. Ako 3r bol na týždeň u svokrovcov 300km odomna. Zvladol všetko na výbornú. Teraz ma 4,5r a cely August bude u svokrovcov na Liptove a veľmi sa teší. Na jun si so starkou tiez dohodli týždne a mne len oznámil ze ho bude treba odviezť😂. Ja toto ako mama nesilim ani nejak extra neprezivam. Som rada ze ma syn tak skvele vztahy so starými rodičmi.

linda117
19. máj 2024

Moja ma 4 a este sama nebola, s vynimkou toho ked som.bola v porodnici s mladsim dietatom. Stari rodicia by chceli ale ona este nechce, a ja ju nenútim. Ked bude chciet sama si povie.. Na tvojom mieste by som tiez malu nedala, plus je to aj dost daleko. Bud razna a stoj si za svojim, ty si najlepsie poznas svoje dieta

Strana
z2