Kedy začať dávať deťom obyčajný ovocný čaj?
Ahojte, odkedy ste dávali deťom klasický čaj ovocný.. a nie tie detské? Nesladené samozrejme..
@anonym_autor nepili caje, ani detske, ucila som ich na cistu vodu. Caj pili vtedy, ked my dospeli sme si urobili caj alebo pri chorobe bylinkove. Ovocne caje nie su povinne.
@anonym_e5aff6 otázka bola úplne iná.. nikde nepíšem, že nepijecostu vodu.. tú má denne primárne.. no popritom si zvykne dať aj ovocný alebo bylinkový čaj, doteraz detské megafyt, apotheke.. a pýtala som sa, odkedy sa môže dať ak klasický ovocný, nie len detský..
Takže ďakujem za zbytočný komentár, ktorý vôbec nebol k mojej otázke
Ahoj, okolo 1r. som začala dávať. Pije aj čistú vodu, občas, aj trochu džúsu. Našej ale momentálne najviac chutí medovkový.🙂
@anonym_autor myslim,že moje decko nikdy nepilo ovocný čaj ,ani v dospelosti ,načo
Po roku v pohode. Nechápem prečo by nemalo piť čaje. Zase čo je v tom zle 😂
Tak od roka môže kvalitný ovocný čaj
@anonym_autor myslim,že moje decko nikdy nepilo ovocný čaj ,ani v dospelosti ,načo
@minenkaa zase mimo otázky 🤦🏻♀️ decko.. nechcela by som takú mater
Ahoj, okolo 1r. som začala dávať. Pije aj čistú vodu, občas, aj trochu džúsu. Našej ale momentálne najviac chutí medovkový.🙂
@rybkoava aj naše pije aj džús, aj čaj.. a primárne vodu..
Po roku v pohode. Nechápem prečo by nemalo piť čaje. Zase čo je v tom zle 😂
@sisska96 tiež nechápem.. človek sa tu niečo spýta, prídu komentáre úplne odveci.. a ešte dobre, že tu niekto rovno neukrižuje, lebo dávam okrem vody aj čaj..
Ani my nepijeme 24/7 len vodu.. pre zmenu aj čaj, džús, hocijaký nápoj občas.. dieťa tiež nechce stále len vodu, ale občas trochu zmeny
Tak od roka môže kvalitný ovocný čaj
@anonym_aef8e4 ďakujem
Ja pri deuhom berem tak, ze od roka moze vsetko, samozrejme s mierou. Teraz ked je vonku chladnejsie, jkudne vezmem caj do termosky
Moje ovocne nepili len bylinkove najma meovku teraz sem tam ovocny ale malo si daju
@sisska96 tiež nechápem.. človek sa tu niečo spýta, prídu komentáre úplne odveci.. a ešte dobre, že tu niekto rovno neukrižuje, lebo dávam okrem vody aj čaj..
Ani my nepijeme 24/7 len vodu.. pre zmenu aj čaj, džús, hocijaký nápoj občas.. dieťa tiež nechce stále len vodu, ale občas trochu zmeny
@anonym_autor ma 3 a davam stale len detsky
Od roka
@anonym_autor davala som od roka ovocny caj kupujem z Dmky ten detsky nasa ho ma velmi rada pyta si aj sama

@anonym_autor nepili caje, ani detske, ucila som ich na cistu vodu. Caj pili vtedy, ked my dospeli sme si urobili caj alebo pri chorobe bylinkove. Ovocne caje nie su povinne.