icon

Kedy začať dávať deťom obyčajný ovocný čaj?

17. okt 2025

Ahojte, odkedy ste dávali deťom klasický čaj ovocný.. a nie tie detské? Nesladené samozrejme..

anonym_e5aff6
17. okt 2025

@anonym_autor nepili caje, ani detske, ucila som ich na cistu vodu. Caj pili vtedy, ked my dospeli sme si urobili caj alebo pri chorobe bylinkove. Ovocne caje nie su povinne.

autor
17. okt 2025
@anonym_e5aff6

@anonym_autor nepili caje, ani detske, ucila som ich na cistu vodu. Caj pili vtedy, ked my dospeli sme si urobili caj alebo pri chorobe bylinkove. Ovocne caje nie su povinne.

@anonym_e5aff6 otázka bola úplne iná.. nikde nepíšem, že nepijecostu vodu.. tú má denne primárne.. no popritom si zvykne dať aj ovocný alebo bylinkový čaj, doteraz detské megafyt, apotheke.. a pýtala som sa, odkedy sa môže dať ak klasický ovocný, nie len detský..
Takže ďakujem za zbytočný komentár, ktorý vôbec nebol k mojej otázke

rybkoava
17. okt 2025

Ahoj, okolo 1r. som začala dávať. Pije aj čistú vodu, občas, aj trochu džúsu. Našej ale momentálne najviac chutí medovkový.🙂

minenkaa
17. okt 2025

@anonym_autor myslim,že moje decko nikdy nepilo ovocný čaj ,ani v dospelosti ,načo

sisska96
17. okt 2025

Po roku v pohode. Nechápem prečo by nemalo piť čaje. Zase čo je v tom zle 😂

anonym_aef8e4
17. okt 2025

Tak od roka môže kvalitný ovocný čaj

autor
17. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor myslim,že moje decko nikdy nepilo ovocný čaj ,ani v dospelosti ,načo

@minenkaa zase mimo otázky 🤦🏻‍♀️ decko.. nechcela by som takú mater

autor
17. okt 2025
@rybkoava

Ahoj, okolo 1r. som začala dávať. Pije aj čistú vodu, občas, aj trochu džúsu. Našej ale momentálne najviac chutí medovkový.🙂

@rybkoava aj naše pije aj džús, aj čaj.. a primárne vodu..

minenkaa
17. okt 2025
@anonym_autor

@minenkaa zase mimo otázky 🤦🏻‍♀️ decko.. nechcela by som takú mater

@anonym_autor čo je mimo ,normálne som odpísala
Snáť máš svoju mater ,ja ňou nechcem byt

autor
17. okt 2025
@sisska96

Po roku v pohode. Nechápem prečo by nemalo piť čaje. Zase čo je v tom zle 😂

@sisska96 tiež nechápem.. človek sa tu niečo spýta, prídu komentáre úplne odveci.. a ešte dobre, že tu niekto rovno neukrižuje, lebo dávam okrem vody aj čaj..
Ani my nepijeme 24/7 len vodu.. pre zmenu aj čaj, džús, hocijaký nápoj občas.. dieťa tiež nechce stále len vodu, ale občas trochu zmeny

autor
17. okt 2025
@anonym_aef8e4

Tak od roka môže kvalitný ovocný čaj

@anonym_aef8e4 ďakujem

majlo1234
17. okt 2025

Ja pri deuhom berem tak, ze od roka moze vsetko, samozrejme s mierou. Teraz ked je vonku chladnejsie, jkudne vezmem caj do termosky

slavomira236
17. okt 2025

Moje ovocne nepili len bylinkove najma meovku teraz sem tam ovocny ale malo si daju

anonym_98f1a2
18. okt 2025
@anonym_autor

@sisska96 tiež nechápem.. človek sa tu niečo spýta, prídu komentáre úplne odveci.. a ešte dobre, že tu niekto rovno neukrižuje, lebo dávam okrem vody aj čaj..
Ani my nepijeme 24/7 len vodu.. pre zmenu aj čaj, džús, hocijaký nápoj občas.. dieťa tiež nechce stále len vodu, ale občas trochu zmeny

@anonym_autor ma 3 a davam stale len detsky

miriamzba
18. okt 2025

Od roka

sisska96
21. okt 2025
@minenkaa

@anonym_e5aff6
@minenkaa Odumierajú Vám už mozgové bunky

autor
21. okt 2025
@sisska96

@anonym_e5aff6

@sisska96 konečne niekto rozumný 🙂

minenkaa
21. okt 2025
@sisska96

@anonym_e5aff6

@sisska96 koki čomu ,že moje decko nepije ovocný čaj?

anonym_bac9ad
29. okt 2025

@anonym_autor davala som od roka ovocny caj kupujem z Dmky ten detsky nasa ho ma velmi rada pyta si aj sama

anonym_e5aff6
29. okt 2025
@minenkaa

@sisska96 koki čomu ,že moje decko nepije ovocný čaj?

@minenkaa myslis to tvoje 30rocne decko?😃

minenkaa
29. okt 2025
@anonym_e5aff6

@minenkaa myslis to tvoje 30rocne decko?😃

@anonym_e5aff6 ano