Koľko hodín môžem nosiť 3 mesačné bábo v babyvaku?

elik81
19. apr 2011

Ahojte, mam 3 mesacne babo, ktore sa rado nosi v babyvaku. Teda rad sa tam necha uspat. Vacsinou, ked uz spi tvrdo, tak ho odlozim do postielky. Alebo na nakupy a vychadzky uz momentalne nepouzivam kocik (nechce tam byt) ale mam ho vo vaku. Je nejaky limit alebo doporucenie kolko hodin sa moze babatko nosit vo vaku? Mam totiz aj 2 rocneho syna a ten vak mi zatial dost pomaha.

roo
19. apr 2011

SKus napisat https://www.modrykonik.sk/forum/tema/noseni-det... Skor Tvoju otazku najdu maminky, ktore maju toho viac precitaneho aj odskusaneho co sa tyka nosenia deticiek. A ja Ti uprimne gratulujem, ze mas dietatko, ktore sa rado nosi 🙂 a ze ono ma maminku, ktora rada nosi 🙂 🙂

miika
19. apr 2011

My nosime maleho kvoli kolike skoro stale v babyvaku - tiez ma problem zaspat inak ako v babyvaku, dufam ze nebude zavisly od babyvaku... Tiez mam podobne starsieho stredneho synceka, takze viem o com hovoris - mat 2 volne roky pre neho je super. Pozri sa na to takto - v babyvaku ma velmi prirodzenu polohu, ja si myslim ze to je skor limitovane tym, ako dlho to zvladne tvoja chrbtica. My sa pri noseni striedame s muzom a mojou maminou, inak by mi uz asi odisiel chrbat. A nastastie - ak zaspi - vyklopime ho do postielky na brusko, prikryjeme vakom a tam pekne spinka.