Konflikt na ihrisku. Ako by ste reagovali?

1. júl 2025

Ahojte, príde vam nižšie popísaná situácia v poriadku?
Bola som so synom na ihrisku a pridala sa k nám mamicka s 2r dcérou. Hrali sa deti spolu, my sme nejak extra nekomunikovali, onaze super že sa hrajú, ja že hej a zas bola ticho. Sa zdvihla a šla preč, ešte mi vraví,že na minútku ockom pozrieť na jej decko, vravím ok. Odišla, deti sa hrajú a ona nikde..15m, 30m..45m...no trebalo nám ísť domov, dieťa mi začalo byt nespokojné, vzala som syna do trojkolky, jej dieťa za ruku, išli sme sa poobzerať po okolí kde je jej mama. Po 5 minútach beží onaz druhej strany oproti vrieskauci že som jej chcela uniesť decko, ziapala ako neprcetna, deti revali. Jej dcéra dočurana plienka,smadna, Nicki nezaujímalo, hlavne že po mnebľačí. Poslala som ju do teplých krajín, nie vulgárne a chcela som odísť a ona mi svojim telom bránila ďalej ziapala že nie nie moja zlata,počkáme na políciu, chcela si mi uniesť dieťa. Nechcela som,aby moje dieťa muselo na toto pozerať, tak som sa vytrhla a odišla. Podľa vás som mala ostať do príchodu polície napriek všetkému? Ak ju teda vôbec zavolala.

sisa_s
1. júl 2025

Urcite by som neostala, este by som jej povedala, ze ja zavolam policiu a socialku za opustenie dietata...sa ti cudujem, ze si 45min cakala a strazila cudzie dieta

predavamknihy
1. júl 2025

Vôbec by som si s ňou nelámala hlavu, zrejme dotyčná nie je úplne mentálne v poriadku...

autor
1. júl 2025

@sisa_s a čo som mala robiť? Odísť a nechať tam malú samu?

autor
1. júl 2025

@predavamknihy prišli sme domov a normalne mi ostalo zle z takej konfrontacie

sisa_s
1. júl 2025

Ak by mi povedala nejaka zena, ze si na minutku odbehne a je prec 10, 15minut, volam policiu... keby bola 2h prec, tak tam 2h cakas?

lukbe
1. júl 2025

Nikdy by som nezostala strážiť cudzie dieťa na ihrisku. Aspoň máš ponaučenie. Dobre, že si odišla.

autor
1. júl 2025

@sisa_s nie, preto sme boli len kým sa hrali a potom som sa šla po nej pozerať

januska12323
1. júl 2025

Ja by som cudzie dieťa nestrážila a keby matka odišla išla by som s deckom za ňou. Nie 45 minút sedieť a dúfať, že sa vráti. Však sa mohlo hocičo stať a na vine by si bola ty. Dobre si urobila, že si pri jej výstupe odišla.

malaopicka
1. júl 2025

Poslala by som ju do p*** a zavolala políciu ja. Ľuďom to totálne drbe, čo už si dovoľujú.

muchotrafka298
1. júl 2025

Ju by som poslala tam, odkial prisla na svet a v ziadnom pripade by som cudzie dieta nestrazila. Nech si robi co chce. Ano, je to drsne, ale jednoducho nie. Kde sme? Ona mohla byt prec 5 hodin a ty by si tam sedela s cudzim dietatom, co ani nevies ako sa vola, kde byva, nepoznas rodicov? A vlastne dieta by ti tam revalo pocurane, pokakane, hladne alebo smadne? Okamzite po jej odchode by som volala policiu, ze opustene dieta na ihrisku, nech to pridu riesit. A dopadla si tak, ze po tebe vrieska pred detmi cudzia zena, ze si jej uniesla dieta? No aspon mas ponaucenie.

autor
1. júl 2025

@januska12323 v dobrej viere som pristala, aj keď to bolo že vstala a už jej nebolo,tak ja neviem..asi som po nej mala začať kričať, že niee nie nikam nejdete,máte tu dieťa..

autor
1. júl 2025

@muchotrafka298 asi áno. Stále som v miernom šoku a ľutujem to malé

autor
1. júl 2025

@malaopicka ja som úplne nekonfliktný človek, toto by mi si nenapadlo vyvolávať na políciu po 10minutach,ako tu niektoré žienky píšu

annm81
1. júl 2025

Vziať cudzie dieťa bolo to najhoršie, čo si mohla spraviť. Keby ste sa minuli a ona by zavolala políciu, ktorá by ťa našla s jej dieťaťom, tak by si mala riadne opletačky. Videla si ju odchádzať niekde preč z ihriska? Bol tam aj niekto ďalší? Bolo by dobré opýtať sa okolia, či ju niekto nepozná a následne volať na políciu - a to nie po 45 minútach, ale už podstatne skôr, aj keď si ešte nepotrebovala odísť.

pribinak
1. júl 2025

Ach ….nejaka psychicky chorá osoba. Ja by som volala políciu hneď po odchode z ihriska.

Nech ju trochu ceknu

pribinak
1. júl 2025

@annm81 žiadne opletačky by nemala. Čo ju strašíš. Na rozdiel od tamtej asi psychicky chorej by vedela situáciu vysvetlit

muchotrafka298
1. júl 2025

V ziadnom pripade by som nedavala pozor takto na cudzie dieta, ani na take, ktoreho rodicov by som poznala. Moze sa stat cokolvek, uraz, odbehne ti niekam a mas velmi velky problem. Lebo niektore deti su proste neposedne.
Ale toto je fakt nonsens, ze matka necha dieta bez dozoru, bez problemov povie cudzej zene, nech jej strazi dieta a odide si prec. To nie je minutka, aj keby bola. Mozno to robi stale. Nevies.

annm81
1. júl 2025

@pribinak iste, polícia ju nájde s cudzím deckom bohvie kde mimo ihriska a tak si len prevezmú dieťa, poprajú pekný deň a nechajú ju odísť...

sisa_s
1. júl 2025

Predstav si, ze tvojmu dietatu by sa nieco stalo, spadne, zlomi ruku..co by si robila? Cakala by si, kym sa ctenej mamicke uraci vratit? Volala policiu a 10min tam cakala so svojim zranenym dietatom? Odisla a nechala tam dieta same?
To nie je o tom, ze ty si nekonfliktna a my tie "zle", co by hned volali policiu

nyusika
1. júl 2025

vymyslene 😀 😀

malaopicka
1. júl 2025

Tu nejde o konfliktnosť. Ty tú osobu nepoznáš, nepoznáš to decko, netušíš aký ma zdravotný stav, povahu, kam šla matka. Keby ide vedľa na wc a vráti sa za 5 minút nepoviem nič. Ale ženská je hodinu v prdeli a nechá svoje dieťa cudziemu človeku. Tebe to príde ok? Mne nie, takže by som volala políciu. Bohvie, čo sa deje u nich doma, keď takto reaguje na verejnosti.

pribinak
1. júl 2025

@annm81 čo trepeš? Zbytočne tu zavádzaš a plašíš
Skôr matka bude vysvetľovať kde bola a ako dlho

annm81
1. júl 2025

@pribinak čím zavádzam? Ty si naozaj myslíš, že nebude musieť podávať žiadne vysvetlenie? A ešte keď sa takáto prepnutá matka, čo nechá dieťa desiatky minút cudzej osobe, rozhodne podať trestné oznámenie, tak autorka bude mať veľkú radosť z toho, že ju vyšetruje polícia.

pribinak
1. júl 2025

@annm81 Jezis, vysvetlenie poda. Aké trestne? Že odišla od dieťaťa? Že ho nechala cudzej zene?
Čo tu splietas?
Už mi ani nepis!

annm81
1. júl 2025

@pribinak jaj, pre teba je to, že bude musieť ísť spísať na políciu výpoveď, že to možno bude musieť robiť opakovane, asi nie sú opletačky... a že nejaká cudzia žena, o ktorej mentálnom nastavení nevieme nič pozitívne bude schopná podať TO je tiež taká banalita... jednoducho vziať cudzie dieťa a odísť s ním kamsi preč, je totálna sprostosť , ktorá autorke prinesie len a len nepríjemnosti - mala šťastie že sa s matkou našli skôr ako tá volala policajtov.

pribinak
1. júl 2025

@annm81 tebe fakt hrabe !

zuzanita1609
1. júl 2025

Problém by mala matka,opustila svoje dieťa a nechala ho "strážiť" cudzej osobe. Si zoberte,čo sa robí,keď nechajú opustených psov v autách,pred obchodmi dlhšiu dobu a nie tých 45minut a nie ponechať dieťa cudziemu človeku.

olimuc
1. júl 2025

Ked si sa rozhodla odist .. mala si volat policajtov po 15 min ty a nie hladat matku. 1. Nie si zodpovedna za jej dieta 2. Niektore matky su ujete. … nepoviem ak ta poprosi a napr ide na 2-3 minutky na WC … za dobrotu na zobrotu. Mas poucenie do buducna.

autor
1. júl 2025

@annm81 akoze myslite, že teraz mi príde klopať domov polícia? Jediny dôkaz aký mám sú správy mm ktoré som písala, aby mi poradil. Neviem či sú tam kamery.. každopádne, nikdy viac

autor
1. júl 2025

@olimuc to teda