icon

Koronavírus a očkovanie MMR.

2. apr 2020

Ahojte mamičky čo máte 14 a 15 mesačné deti tak idete na očkovanie MMR vakcíny?? Počula som, že to bolo zrušené teraz je to zasa povolené neviete ako to je?? Bojím sa dať dieťa očkovať ked je taká situácia...

Strana
z3
krpataaa
15. máj 2020

Ja som isla hned teda iba na zahradu ale bola vonku a v pohode 🙂

lenulik88
15. máj 2020

@krpataaa Myslím, že sa chvala bohu vracia do normálu. Pomaly ale ide to k lepšiemu. Už aj popapá viac a aj pospí viac 🙂

krpataaa
15. máj 2020

@lenulik88 no super 🙏🙏 kazdym.dnom to bude lepsie a lepsie 🙂

pinkypie
3. okt 2020

Dobrý deň, chcem sa opýtať, chodíte teraz s deťmi na očkovanie MMR vakcínou? Prišlo nám predvolanie, ale priznám sa, som dosť opatrná. Dcérka má 4 a pol roka. Trošku ma tiež zaráža, prečo posunuli očkovanie skôr a neostalo, tak ako malo, t.j. v 6.roku života. Ďakujem za odpovede.

venuska11750
13. nov 2020

@lenulik88 dobrý den po akom očkovaní ste to pozorovali na dietati správanie?

lenulik88
17. nov 2020

@venuska11750 zdravim, po mmr.

venuska11750
1. dec 2020

@lenulik88 dakujem uz je to v poriadku ...nas caka tiez ockovanie a neviem ci ano alebo nie

lenulik88
2. dec 2020

@venuska11750 uz je to davno ok, ale bol to celkom des... no vraj aj uplne bezne.. takze 50/50 ci budete takto aj vy.. ale, zas nez ma dostat osypky s extra tazkym prechodom, tak radsej zaockujem.. kazdeho vlastne rozhodnutie a v tom momente ked to zacalo (tie neziaduce ucinky), tak aj ja som veru lutovala.. ale, teraz s odstupom casu, uz dobre, som rada, ze to ma za sebou a dalsie az v 4 rokoch..

ariannazara
2. dec 2020

Bola som pred 2 týždňami na očkovanie Mmr všetko v poriadku. Krpec bez reakcie, riadne zaockovala
Korona tu bude ešte dlho, zbytočne to prekladať.

Strana
z3