Koronavírus a očkovanie MMR.
Ahojte mamičky čo máte 14 a 15 mesačné deti tak idete na očkovanie MMR vakcíny?? Počula som, že to bolo zrušené teraz je to zasa povolené neviete ako to je?? Bojím sa dať dieťa očkovať ked je taká situácia...
Dobrý deň, chcem sa opýtať, chodíte teraz s deťmi na očkovanie MMR vakcínou? Prišlo nám predvolanie, ale priznám sa, som dosť opatrná. Dcérka má 4 a pol roka. Trošku ma tiež zaráža, prečo posunuli očkovanie skôr a neostalo, tak ako malo, t.j. v 6.roku života. Ďakujem za odpovede.
@lenulik88 dobrý den po akom očkovaní ste to pozorovali na dietati správanie?
@venuska11750 zdravim, po mmr.
@lenulik88 dakujem uz je to v poriadku ...nas caka tiez ockovanie a neviem ci ano alebo nie
@venuska11750 uz je to davno ok, ale bol to celkom des... no vraj aj uplne bezne.. takze 50/50 ci budete takto aj vy.. ale, zas nez ma dostat osypky s extra tazkym prechodom, tak radsej zaockujem.. kazdeho vlastne rozhodnutie a v tom momente ked to zacalo (tie neziaduce ucinky), tak aj ja som veru lutovala.. ale, teraz s odstupom casu, uz dobre, som rada, ze to ma za sebou a dalsie az v 4 rokoch..
Bola som pred 2 týždňami na očkovanie Mmr všetko v poriadku. Krpec bez reakcie, riadne zaockovala
Korona tu bude ešte dlho, zbytočne to prekladať.

Ja som isla hned teda iba na zahradu ale bola vonku a v pohode 🙂