icon

Kúpanie detí v hoteloch - bezpečnosť a hygiena

19. júl 2025

Ako sa kúpete na hoteloch kde je vaňa ? Sadáte si tam?

A ako kúpete dieťa - necháte ho sadnúť do sprchaca / vane deti povedzme do 3r malé ?

Je to vôbec ok ? Nemôžeme sa niečim nakaziť ?

Strana
z2
slavomira236
19. júl 2025

@anonym_autor robila som chyznu v sheratone na heatrove dost dlho a my sme vane drhli s chemiou..ziadnu pohlavnu chorobu nechytis.

sissy27
19. júl 2025
@slavomira236

@anonym_autor robila som chyznu v sheratone na heatrove dost dlho a my sme vane drhli s chemiou..ziadnu pohlavnu chorobu nechytis.

@slavomira236 tu pohlavnu chorobu by nechytila ani keby tie vane umyte neboli, fakt nie…

viestta
19. júl 2025

vo vani sa neda osprchovat? Male dieta sa neda v tej vani osprchovat? Polozis uterak do vane aby sa nesmykalo a ides. Vo vani nemas co chytit, skor v sprchach pri bazenoch a okolo bazenov si mozes zadovazit mykozu noh a bradavice. Tam zasadne chodim v slapkach

slavomira236
19. júl 2025
@sissy27

@slavomira236 tu pohlavnu chorobu by nechytila ani keby tie vane umyte neboli, fakt nie…

@sissy27 ale ja to viem. Ale ona asi nie

zuzinka888
Autor odpoveď zmazal
petamich
19. júl 2025

Normalne sa sprchujeme alebo kupeme ako doma 🙂 ja preferujem sprchu ale vo vani si normalne sadnem/cupnem. Nase dieta miluje kupanie, takze sa kupe vsade. V baby friendly hoteloch, ak bol sprchovy kut, davali nam Ikea vanicku a kupal sa v nej. Ak nie sprcha a postal (ked uz to vedel). A to cestujeme asi od jeho 3M.

Nechodime do pofidernych ubytovacich zariadeni, nikdy nebol problem s cistotou. Ved si tu vanu kludne umy Savom pri kazdom pobyte, ked mas pocit, ze nieco chytia (co teda je sanca bliziaca sa nule, hlavne tie pohlavne choroby).

nikpa
19. júl 2025

@anonym_autor ja nosím na každú dovolenku sanytol a hneď prvý deň vystriekam wc aj vaňu 🙈 moje deti sú totiž veľmi kontaktné alebo ako by som to nazvala 😀 a keď vidim co robia na záchode a v sprche, som spokojnejsi keď si to predtým sama umyjem...

barka1
19. júl 2025

Paranoja niektorych zien je bezhranicna...To musi byt velmi náročný život, ked človek takto premysla...

natalka13
19. júl 2025
@barka1

Paranoja niektorych zien je bezhranicna...To musi byt velmi náročný život, ked človek takto premysla...

@barka1 veru sanytol do kufra do lulietadla aby som gruntovala kupelnu🙈. Potom ze deti su vkuse chore, sa necudujem.

anonym_13c7fd
19. júl 2025

Skôr ako pohlavnej choroby by som sa bála nejakých plesní

kvietok1233
19. júl 2025

@anonym_autor ja so sebou do každého hotela nosím sanytol a umyjem čo ti poviem aj vaňu, prip sprchác aj wc 🤣

katrin21
19. júl 2025

Vo vano by som dovolila,v sprche sadat nie....vana je hygienickejsia,lepsie sa umyje..sprcha kachlickova je narocna na udrzanie hygieny rovnako ako.box sprchovy,tam plesne a spary...nie. za mna iba po stojacky.

mary174
19. júl 2025

Zeny az mi je zle z toho ako tu komunikujete. Ste zeny nie ozrati chlapi v krčme. A napr plesen sa da lahko chytit aj v bazenoch aj v hoteli (mne sa to stalo). Pohlavnu chorobu fakt zo spechy nechytis. Normalne postojacky osprchuj deticky a je to ok.

anonym_d812ba
19. júl 2025

Mne tak napadlo, že z poslednej dovolenky nás prišlo domov o jedného člena rodiny viac, tak si zober, čo všetko sa robilo na tej posteli pred tým, než si sa v nej poriadne sladko vyspala, čo tam.po nejakej vani 🫣 😅 ale tak, ako menia posteľné prádlo, tak čistia aj vaňu či sprchový kút, čiže kľud.

oblecenie99
19. júl 2025
@kvietok1233

@anonym_autor ja so sebou do každého hotela nosím sanytol a umyjem čo ti poviem aj vaňu, prip sprchác aj wc 🤣

@kvietok1233 Moja mamka tiež 😁

natalka13
20. júl 2025
@zuzubb007

Ziadna paranoja, vždy sa sprchujem len v slapkach kdekoľvek inde ako doma, a sadnúť by ma ani nenapadlo hnusi sa mi to, a je mi jedno keby predtým tak vylejem aj savo nesadnem si, tak isto aj deti stojí osprchujem a von

@zuzubb007 nechodite ani do hotelovych a inych bazenov bazenov? Ani na wc nesadate ani deti v skolke?

zuzubb007
20. júl 2025
@natalka13

@zuzubb007 nechodite ani do hotelovych a inych bazenov bazenov? Ani na wc nesadate ani deti v skolke?

@natalka13 chodíme do bazénov ale ani to dáko nemusím, nesadam si nikdy nikde na záchod, po stojacky a deti sú naučené si obložiť komplet misu všade kde idú, však tie verejné záchody si všade očurané, mne sa hnusi aj, keď vidím v obchode dieťa jesť rožok v ruke, komplet bakteriálny košík vyutiera a potom rodič tu máš rožtek nech si kľudne, toto som nikdy nechápala prečo rodičia učia jesť deti v obchode, mojim som povedala musí sa zaplatiť potom môžeš

natalka13
20. júl 2025
@zuzubb007

@natalka13 chodíme do bazénov ale ani to dáko nemusím, nesadam si nikdy nikde na záchod, po stojacky a deti sú naučené si obložiť komplet misu všade kde idú, však tie verejné záchody si všade očurané, mne sa hnusi aj, keď vidím v obchode dieťa jesť rožok v ruke, komplet bakteriálny košík vyutiera a potom rodič tu máš rožtek nech si kľudne, toto som nikdy nechápala prečo rodičia učia jesť deti v obchode, mojim som povedala musí sa zaplatiť potom môžeš

@zuzubb007 nebavime sa o verejnych zachodoch. 3r dieta si oblozi papierom misu v skolke? Na navsteve u tety stryka?

jamidea
20. júl 2025

@anonym_autor uz mam dost rokov, no nikdy by som si vo vani nesadla, ani nedovolila to dietatu. Dokonca v kute, ak je sa vzdy sprchujeme v slapkach.

staromodna
20. júl 2025

Fuha, podľa odpovedí je to čistá katastrofa. Nosiť si bazénik do hotela a nafuknut, to si nosíte aj spacak? Viac by som sa bála postelí čo sa tam nachádza, než vchadzat do vane a sprchovat sa ci uz s papucami alebo vonku zo sprchy. To chodievate do takých pajzlov? Standardne sa na Slovensku všetko cisti a dezinfikuje, v lepších hoteloch dokonca chodieva kontrola a kontroluje kvalitu upratovania. Ako potom riešite to, keď vám treba ísť súrne na potrebu a v okolí sú len verejné zachody?

viestta
20. júl 2025
@zuzubb007

@zuzubb007 ked si nesadas na WC koledujes si o problemy s panvovym dnom. Ked uz sa ti to zda nehygienicke, tak si sprav oblozenu misu alebo nos so sebou dezinfekcne obrusky a utri si dosku skor ako ju prisadnes, ale je vedecky dokazane, ze zo zachodovej dosky nic nechytis. Vacsie riziko su klucky a kohutiky, ktore chytas.

natalka13
20. júl 2025

Zeny a viete o tom ze ta vana sa da pred pouzitim oplachnut horucou vodou?
To s perinami neurobite.

anonym_2be32c
17. aug 2025
@anonym_autor

@sissy27 pohlavná choroba ?

@anonym_autor to aj teketo hlupe ženy majú deti?? 😅🙈

janai1
17. aug 2025

Prosím Vás tie čo obkladáte celú dosku toaleťákom, to potom dúfam nesplachujete naraz...

Strana
z2