Mastné vlasy

lujza29
14. nov 2014

Ahojte, potrebujem poradit co robit z neustale mastiacimi sa vlasmi, uz som z toho zufala pretoze moje vlasy neboli nikdy taketo. Odkedy sa nefarbim a mam svoje prirodzene vlasy tak sa mi neskutocne mastia, vecer si ich umyjem a rano su splastnute, bez objemu, o chvilu mastne..ked si ich umyjem rano poobede su uz hrozne..po umyti si na ne vzdy aplikujem stavu z citrona aby boli aspon ako tak ale uz ani to nezabera, uz som naozaj zufala a vlasy si uz farbit nechcem aj ked to by mi mozno pomohlo, neviem..neviete nieco ucinne poradit? Vyskusala som uz mnozstvo samponov.Myslite ze by farba pomohla?

warholette
14. nov 2014

1. Nafarbit, pretoze farba vlasy vysusuje, takze zostanu menej mastne.
2. Po umyti nanes tuzidlo a vyfukaj dosucha, dalsia vec co ich vysusuje.
3. Pred spanim pouzi suchy sampon, aby do rana odsal mastnotu.
4. Aky sampon a kondicioner pouzivas?

rainee
14. nov 2014

Cim viac umyvas, tym viac sa mastia. Ja mam ten isty problem, vlasy mam farbene. Pri korienkoch sa mi mastia, zvysok suche. Umyvam kazde 2 dni a medzitym si davam niekedy aj suchy sampon.

tenerifka
14. nov 2014

@lujza29 Skusala som pol roka si vlasy nefarbit, akoze "ozdravit", bolo to otrasne,vlasy stale mastne a splasnute,musela som sa znova vratit k farbeniu a vlasy mam ovela lepsie a objemnejsie ako ked som nefarbila. Dnes uz su na trhu setrne farby bez amoniaku a podla mna je lepsie vyzerat dobre nez len ten pocit ze "nemam farbene vlasy"

bonaqa2013
14. nov 2014

Mne kaderníčka na mastné vlasy poradila aspoň melír. A čítala som, že po fénovaní vlasy mastnejú. Ja si vlasy nefénujem, len ich nechám vyschnúť. Neviem s čím to súvisí, vždy som mala problém s vlasmi, neustále mi mastneli, len pri 3 tehu som mala nádherné vlasy, ktoré vobec nemastneli, nemusela som si ich umývať aj 3 týždne stále boli rovnako krásne. Po porode prešlo všetko do starých koľají.

katkabg
14. nov 2014

No to by som sj ja rada vedele.Stale som ssi farbila na cierno a teraz uz mam vyrastene dost moje spinavo blond vlasy,aaaale take su hned mastne kazdy drruhy den mam pocit ze mi langos na hlavu bachli:((( uz som na nervy.nechcem sa farbit uz