icon

Materská škola, ktorú vybrať?

luna116
24. jún 2019

Ahojte, mám dilemu čo sa týka výberu škôlky, jedná sa o škôlky rovnako vzdialené od nášho bytu, či si vybrať časovo zrána priaznivejšiu ale bez krúžkov a trochu zanedbanejší dvor alebo krásnu s novším zariadením a super dvorom s krúžkami, časovo trochu menej výhodnú (začínajú 6:30 , MM začína o 7mej a ja o rok budem po MD tiež na 7mu chodiť do práce), tú druhú by sme stíhali, ale občas by to asi bolo na tesno.

pribinak
24. jún 2019

Kde ide kamoš/ka tvojho dietata? Bude mat ľahší začiatok v MS ak tam bude niekoho poznať

Referencie na ucky? Nejaka ucka, ktoru deti zbožňujú?

Kruzky v MS nie su az tak velmi dôležité, zväčša maju aj tak slabú úroveň, max tak treba anglinu, aby deti sli do skoly s nejakou slovnou zásobou
Mozes napisat projekt a urobiť dvor krajším, dnes je tolko ponúk ze si mozes vybrat

eliska13
24. jún 2019

@luna116 vyber si taku, aby ste rano nestresovali vsetci s prichodom.tak male deti aj tak kruzky moc nezaujimaju.A teda ta druha zacina o kolkej?

luna116
autor
24. jún 2019

v oboch by mal kamarátov rovesníkov (čo sa s nimi hraje od mala), prvá bez krúžkov v horšom stave začína o 6tej, druhá super vyzerajúca s krúžkami 6 30, v oboch sú učitelky fajn.

evkamotka
24. jún 2019

Vybrala by som tu, kde budete rano v pohode. Horsie je kazdodenne nahlenie, nez kruzok u takych krpcov. Ved sama skolka je nadnesene aj kruzok. V škole sa este nakruzkuje do zblaznenia

siska53
25. jún 2019

@luna116 ak mas na vyber, super, v niektorych oblastiach si rada, ze skolku dostanes..

Ale teda..vybrala by som.tu, aby sme v pohode stihali vsetci sa dopravi tam, kam.mame...alebo ai vybavit inu pracovnu dobu, ak by som chcela.tu krajsiu skolku s kruzkami.
P. S. U nas vsetky skolky zacinaju o 6:30.

evkamotka
25. jún 2019

Inak zo zakona moze rodic dietata do 10r poziadat o upravu pracovnej doby

luna116
autor
25. jún 2019

@siska53 ahoj, všetky, ak čítam správne, si z BA?

luna116
autor
25. jún 2019

@evkamotka áno, môže, ale s MM máme prácu, pri kt. musíme byť kvôli poradám na 7mu. Poobede by sa dalo hýbať časom.

mogaa
25. jún 2019

@luna116 žiadosť by som si dala do oboch pretože je možné že do jednej z nich ti ju nemusia zobrať kvôli nedostatku miesta

luna116
autor
25. jún 2019

@mogaa prijatý je do oboch

mogaa
25. jún 2019

@luna116 šťastná to žena🙂 v tom prípade by som volila tú, ktorú budem stíhať v pohode a nemusím sa stresovať že zas budem meškať do práce🙂ono stačí že dieťa sa bude napr.v šatni trochu dlhšie motkať alebo ťa ráno odchytí učiteľka či budeš sa ty chcieť na niečo popýtať a hneď ti chýba 10minut🙂

luna116
autor
25. jún 2019

ešte šťastnejšia by som bola, keby že nerozoberám veci do špiku kosti, potom človek nie je spokojný , lebo veľa porovnáva ... ale áno, som rada, že je prijatý