Ahojte maminy,mam dvojtyzdnove babatko,ktore ma hlieny.Odsavame ich odsavackou na vysavac.Lenze stala sa nam taka vec,ze po vysavani domu sme neznizili vykon vysavaca a tak na maxime sme mu bohuzial odsali nos.mam hrozne vycitky.moze to babatku nejako poskodit?Dakujem za info.
@18mamina18 vyskúšaj to na sebe a uvidíš ci už je to moc alebo nie. V návode nie je písané či sa má používať silný alebo slabý výkon a každý vysávač je iný, žiadna panika. Podľa mňa sa nič nestalo, max to mohlo byt nepríjemné. Tieto odsávačky na vysávač nie sú nebezpečné len niektoré mamičky majú z toho hrôzu, ja vždy vsetko co dám malemu vyskúšam a skúšala som aj toto a veru vysávač som na najslabšie nemala a nič to nebolo.
My nikdy neznižujeme výkon a nič sa nikdy nestalo. Pýtali sme sa u predavajúceho, kde sme odsavačku kupovali a hovorili nám, že odsavačka na vysavač už ma v odsavačke svoj ťah, že to je zbytočne,takže v pohode 🙂
Odsavam na maxime normalne, to je aj tak uplne slabucky vykon cez tu odsavacku, ved to skus na sebe. Hlavne dat do nosteka predtym nejake kvapky
@eperia Nevidím na tom nič nezodpovedne. Fakt tvoj komentar pomohol.😀
A suhlas s
@natasamaksinova Tiez sme nikdy nic neznižovali.
@18mamina18 Tá odsávačka odsáva vždy rovnako, či je výkon vysávača taký alebo taký. Ten tvar odsávačky nie je len tak pre srandu, jednoduchá fyzika. Takže pohoda, nič sa nestalo 😉
@18mamina18 nezodpovednost