Môže 2-týždňovému bábätku uškodiť odsávanie nosa vysávačom?

18mamina18
27. dec 2019

Ahojte maminy,mam dvojtyzdnove babatko,ktore ma hlieny.Odsavame ich odsavackou na vysavac.Lenze stala sa nam taka vec,ze po vysavani domu sme neznizili vykon vysavaca a tak na maxime sme mu bohuzial odsali nos.mam hrozne vycitky.moze to babatku nejako poskodit?Dakujem za info.

eperia
27. dec 2019

@18mamina18 nezodpovednost

nikpa
27. dec 2019

@18mamina18 vyskúšaj to na sebe a uvidíš ci už je to moc alebo nie. V návode nie je písané či sa má používať silný alebo slabý výkon a každý vysávač je iný, žiadna panika. Podľa mňa sa nič nestalo, max to mohlo byt nepríjemné. Tieto odsávačky na vysávač nie sú nebezpečné len niektoré mamičky majú z toho hrôzu, ja vždy vsetko co dám malemu vyskúšam a skúšala som aj toto a veru vysávač som na najslabšie nemala a nič to nebolo.

natasamaksinova
27. dec 2019

My nikdy neznižujeme výkon a nič sa nikdy nestalo. Pýtali sme sa u predavajúceho, kde sme odsavačku kupovali a hovorili nám, že odsavačka na vysavač už ma v odsavačke svoj ťah, že to je zbytočne,takže v pohode 🙂

lucyluv
27. dec 2019

Odsavam na maxime normalne, to je aj tak uplne slabucky vykon cez tu odsavacku, ved to skus na sebe. Hlavne dat do nosteka predtym nejake kvapky

evittam
27. dec 2019

@eperia Nevidím na tom nič nezodpovedne. Fakt tvoj komentar pomohol.😀
A suhlas s
@natasamaksinova Tiez sme nikdy nic neznižovali.

lucy0807
27. dec 2019

@18mamina18 Tá odsávačka odsáva vždy rovnako, či je výkon vysávača taký alebo taký. Ten tvar odsávačky nie je len tak pre srandu, jednoduchá fyzika. Takže pohoda, nič sa nestalo 😉