icon

Môžete ísť s novorodencom v kočíku z pôrodnice domov?

jajana_2
20. mar 2024

Ahojte, chcem sa spýtať máte niekto skúsenosť že ste z pôrodnice išli s dieťaťom v kočíku? Nemáme auto, keď bývame v centre mesta doteraz sme nepotrebovali.. Máme nemocnicu asi max 10 minút pešo od bytu.. tak isto aj pediatričku, prišlo mi v pohode koncom mája že ten kúsok v kočíku prejdeme.. ale už som počula že s takým malým by sa nemalo, tak mám dilemu teraz 🙈
Budem rada za vaše skúsenosti, ďakujem 🙂

petamich
20. mar 2024

pokojne s kocikom mozete ist 🙂

bubuzu
20. mar 2024

@jajana_2 ja by som šla, dala by som len pozor na slnko a aby bolo v teple.

luxus10
20. mar 2024

koncom maja v pohode, len ci ty tolko zajdes....v najhorsom zavolate taxi...

pribinak
20. mar 2024

@jajana_2 jasne kľudne chod. Kopec mamičiek ide peši.

renab
20. mar 2024

Dieta to v kociku zvladne aj v decembri. U teba to bude otazne.

pinkgirl
20. mar 2024

Nevidím dôvod prečo neísť domov peši... Veď to bude najkrajšia prvá prechádza😊.

guudy
20. mar 2024

@jajana_2 s novorodencom neplanujes chodit von? V com je rozdiel medzi prechadzkou a cestou pesi z porodnice?

kitycat
20. mar 2024

@jajana_2 aj v decembri do kopca by si mohla s kocikom

jajana_2
autor
20. mar 2024

@guudy určite budeme chodiť von, preto som písala že mi to prišlo normálne.. budem mať prvé dieťa preto som sa chcela poradiť, keď už som počula aj tak že by sa to nemalo..🤷🏻‍♀️ že možno z nejakého dôvodu detičky čo majú iba pár dní není vhodné hneď po vonku trepať... Ale som rada že je to v pohode 🙂

jajana_2
autor
20. mar 2024

@pinkgirl anoo, presne tak si to predstavujem 😁 že bude krásne, a prvý krát tu cesto čo sme už 300 razy presli, ju prejdeme spolu traja 🙂 dúfam len že budem schopná to odkráčať 🙈😅

guudy
20. mar 2024

@jajana_2 pokial vonku nie je -10 st a ty to fyzicky zvladnes, tak nie je dovod neist peso.

pinkgirl
20. mar 2024

@jajana_2 budeš, pomaličky pôjdeš a s mužom si to užijete🤗. Nezabudnite si urobiť aj fotku s kočíkom.

pribinak
20. mar 2024

@jajana_2 budeš. Veď pôjdeš pomaličky.

svetlonos
20. mar 2024

@jajana_2
my sme tak isli s druhym synom po 7 dnoch v juni. Este aj starsi syn 3 rocny s nami isiel 🙂 Cesta trvala 20 minut pomalym krokom. Ale zalezi ako sa ty budes cítiť. Ja som mala fajn pôrod, takze cesta ok.

julie19
20. mar 2024

Jasne že je to ok … nechápem prečo by nebolo. Ak sa ty na to budeš cítiť fyzicky tak nie je o čom ;) ja som pri prvej chodila ako kačica 🙈🤣 po 4 týždňov už to bolo v normále ale teda tie prvé dni boli naozaj vseliake … ale chodili sme s kočíkom aj vždy takže pohoda len teda cesta čo bežne trvala 10 minút vtedy trvala tak 20 😅

nikpa
20. mar 2024

@jajana_2 jasne, ze môžes a aj keby práve nebolo ideálne slnečné počasie. Pokiaľ nebude lejak tak bábätko bude v kočíku v pohode. A ty keď sa nebudeš cítiť ešte dobre tak sadni do taxíku a muž nech si užije svoju prvú chvíľu o samote s dieťaťom po ceste domov 😅

mamutka
20. mar 2024

@jajana_2 koncom mája a niekto povie, že s tak malým by sa nemalo akože ísť von? Ti ľudia už naozaj nie sú normálni. Užite si prvú prechádzku a pohodový pôrod prajem 🙂

e1i
20. mar 2024

@jajana_2 rodila som koncom septembra,domov sme isli 2.10,muz prisiel s kocikom. Tiez mame nemocnicu 10 min napesi. Sice po sekcii mi to trvalo hodinu ale lepsie ako sa skladat do auta,ci zaparkovat na polceste od domu ci nemocnice. Malemu to nijako neublizilo