Možné aj nemožné o dúhovych deťoch

denne73
11. júl 2012

Ahojte. Narodila sa nám prekrásna dcerka. Momentálne má 4m a 2t. Dá sa povedať , že už od narodenia bojujeme z tzv. z oči, alebo urieknutím. Kontaktovala som jednu pani , ktota mi povedala , že máme dúhové dieťa. Zostala som v nemom úžase lebo také niečo som v živote nepočula. Sú to vraj detičky veeeeĺmi citlivé a veľmi skoro im dokážu ľudia odoberať energiu , čo sa prejavuje rôznymi zašklbmi tela tzv. úľakmi ,alebo neskutočným revom nie plačom. Píšem tu preto lebo by som rada spoznala mamičku, ktorá má taktiež dúhove dieťatko. Tieto deti prichádzaju na svet prave teraz. Ich predchodcami boli deti indigové a kryštálové.

mimi21mimi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denne73
autor
11. júl 2012

@mimi21mimi heheh áno moja Nela je ranné vtača 😉

mimi21mimi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denne73
autor
11. júl 2012

@mimi21mimi napíš mi niečo o jasmínke. Ako ste zistili že je duhová. Aká je??

mimi21mimi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nadezdah
11. júl 2012

@denne73
@mimi21mimi Ahojte dievčatá. No nezávidím vám, je to dosť, keď dieťatko vidí takéto veci. Kamarátka má syna, on stále máva divné sny, rozpráva sa z anjelmi a čo mi hovorila, tak sa mi to zdá dosť na psychyku matky.
Ale ja som vám chcela iné,ak pomôžem mojou skúsenosťou, tak rada. Mne obe deti čo mám, sú velmi citlivé, nie až tak ako vaše, ale reagujú na urečenie, spln mesiaca a takéto. Dcérka mi z toho už trochu vyrástla, no synátor to má tiež. Keď sme medzi ludmi a potom je dosť mrzutý, urevaný, zlý, tak mu robím zápalkovú vodu, ktorou ho umývam a nám to pomáha. Ak chcete napíšem vám postup. A proti urieknutiu dávajte detičkám kryštál, ten je najsilnejší proti urečeniu. Červené oblečenie, náramky u nás nefungujú.

mimi21mimi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nadezdah
11. júl 2012

@mimi21mimi Veď to, že ty sama máš skúsenosti, tak asi to zvládaš. Neviem ťažko povedať, ako by som reagovala ja, keby som mala takéto dieťa, zrejme by som si zvykla. No už len z počutia mi príde, že je to ťažké, keď ideš po ulici a dieťa sa rozpráva s niekym, koho ty, ani iný nevidia. A rozpráva veci, ktoré sú už pre nás dospelých ťažko pochopiteľné a vysvetliteľné.
A ako si napísala hore, tak toto sú veci, ktoré nie každý chápe a dovolím si tvrdiť, že veľa veľa ľudí aj takéto veci dokonca odmieta a majú nás za sprostích, že tomu veríme. S takými radšej o duchovných veciach nediskutujem.
Môj manžel napr. tiež takému neverí a raz prišiel domov z práce a povedal mi, že aby som z roboti na ďalší deň nešla stopom, lebo mal videnie, že budeme havarovať. Nie že by som chodievala stopom, aby ste si nemysleli niečo zlé. Len som pracovala na hranici a odtial išli 2 autobusi za deň, tak som bola nútená ísť s niekym, kto išiel tým smerom. Našťastie to nebola veľakrát.
Duchovno je veru veľká záhada.

mimi21mimi
11. júl 2012

@nadezdah Mna tato tema fascinuje riadne - myslim duchovno ako take. Momentalne hlavne minule zivoty a meditacie, kedze mala sa trosku "ukludnila" a uz davno sa s niekym nebavila (myslim ludi, ktorych som nevidela). Inak moj manzel mi kedysi naznacil, ze on tymto veciam verit skor nechce, lebo ma pred nimi strach, takze s nim ani nediskutujem o tom. 🙂

nadezdah
11. júl 2012

@mimi21mimi ˇAno aj ja keď vidím, že niekto k tomu nie je naklonený, resp. odmieťa skutočnosť, že takéto niečo existuje, tak tému nerozvíjam a viac s ním o tom nerozprávam. Podla mňa nemôžeš niekoho nútiť, aby veriv v niečo, čomu veriť nechce. Ale niekedy v živote človeka nastane zlom a veľa tých čo neveria-uveria. Ale často sa stretávam napríklad s tým, že mi známi povedia, i keď sa týmto veciam nevenujú, že napr. mrtvy sa s ním bol rozlúčiť, alebo že mali sen, ktorý sa neskôr splnil. Ja sama mám tieto skúsenosti aj keď sa mi moc nesníva, ale už sa mi to stalo, že ma sen upozornil na prichádzajúcu skutočnosť. Mne v pondelok suseda vraví, že mala sen, že sme jej kývali z okna, aby nám pomohla, že nám spodné poschodie zatopilo, ja že čo? No prosím ťa, včera ráno nám praskla hadička na záchode a vyše hodiny valila voda, amali sme na dolnom poschodí 10 cm vody. naozaj nás vytopilo. Takže aj sny majú svoje opodstatnenie. ale človek tomu uverí, až keď sa niečo stane. A aj mne sa už strašne dávno snívalo, že sme išli k svokrovcom a muž mal nehodu, ale nás som tam nevidela, len môjho muža. Tak som ho prosila, nech tú cestu odložíme, že sa bojím. On frajer, že to bol len sen. Tak sme išli a boli sme pri svokrovcoch, môj manžel sa bol rozlúčiť s kolegami, bolo to medzi sviatky pred silvestrom. Cestou domov,mal nehodu, našťastie jemu sa nič, nestalo. Ale odvtedy mi neprotirečí. Ja tomu verím a nech stojí aj 1000 ludí v rade, čo ma budú presviedčať o opaku, ja viem svoje a nepresvedčia ma. Mám aj kámošku, ktorej sestra vidí keď má niekto umreť. Vraj i keď ide po ulici vidí človeka ktorý má nad sebou kríž a že doteraz všetci tý ludia do pár dní umreli. Tak potom čo to je, keď sú medzi nami takýto ludia?! Nemôže to byť len náhoda.

denne73
autor
11. júl 2012

@nadezdah z duše mi hovoríš

tvojezlatko
11. júl 2012

No citam to tu takto večer a radsej musim cez den;) baby ako zistim ked mam osem mesacnu krpanu aky je to typ dietata??

terina25
11. júl 2012

baby,nič v zlom...ale ja na vašom mieste si dám túto tému ako súkromnú.aby ste sa tu zbytočne nehádali 😉

monika15
12. júl 2012

baby aj ja robim zoci a dost casto :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
a tiez si myslim ze moje babo je urieknute :(

monika15
12. júl 2012

@nadezdah
ci brdo.. a to moze im povedat ze o par dni uz koniec :(((???

monika15
12. júl 2012

@denne73

hej hej dajme ju sukromnu.... 🙂)))

mimi21mimi
12. júl 2012

@monika15 Toto sukromna bola, len ako to tu menili, admin to nejako pomylil a nechal ju verejnu... inak by som cely prispevok najradsej odo mna zmazala, keby to slo....

denne73
autor
12. júl 2012

Takže ide sa na to idem nás hodiť do sukromnej, všetky tam popridávam ak by tam niekto chybal kontaktujte ma 😉 .

denne73
autor
12. júl 2012

@terina25 tatto tema bola sukromna ale admin si ju len tak z ničoho nič zmenil. A fakt som nepostrehla žeby sa tu niekto hádal 😉

denne73
autor
12. júl 2012

Takže babenky moje vitam vás v novej teme Anjelské deti - deti duhy 😉 😉 😉 hľadajte

amulienka
12. júl 2012

@denne73 deti tieto veci vidia, to nie je nic vynimocne. ja len dufam, ze ta moja, teraz 5 mesacna, z toho vyrastie. zistila som to tak, ze reaguje presne tak isto na iste veci na istych miestach ako nas pes, tak sa mi to potvrdilo inac b;y som sa na vas kocky asi smiala, ale fakt nemam preco.

elise
12. júl 2012

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/poculi-ste-uz-o-duhovych-detoch-2/ jedna tema tu je ale rada by som sa pridala aj do sukromky🙂

denne73
autor
12. júl 2012

@elise už si tam moja

denne73
autor
12. júl 2012

@amulienka tak na toto ti zareagujem asi takto neuveri nepochopi ten kto nazažije , neuvidi na vlastne oči, nevyciti. 😉

denne73
autor
12. júl 2012

dievčata klik na sukromne temy hore a uvidite hned ako prvu tu našu

mummy01
12. júl 2012

Ahoj,ako sa da zistit ci je moje dieta duhove ci krystalove?

mummy01
12. júl 2012

@denne73 😉

denne73
autor
12. júl 2012

@mummy01 už to sem písala nám to povedala jedna pani ktorá akymsi spôsobom komunikuje s anjelmi
. Vraj som si práve taketo dieťatko želala a moja dcerka si ma vybrala za mamu. 😉

mummy01
12. júl 2012

@denne73 a viem to nejako odpozorovat na svojom dietati? Teda aby som to presne napisala,ja ako dieta som bola ina a vlastne stale som ina...a casom som citala o indigovych detoch a dost to na mna sedi 😅 Dodnes citim veci ktore iny nevnimaju a zly ludia mi doslova sposobuju bolest.Mam 2 deti a hlavne dcerka sa mi zda trocha ina...momentalne riesime psychologa ale casto rozmyslam ci v tom nebude nieco ine...

denne73
autor
12. júl 2012

@mummy01 pridam ťa do sukromky lebo ked toto čitaju ine maminy tak si asi ťukaju na čelo 😉 😉 😉