Najlepšie umelé mlieko pre bábätko
Ahoj mám doma týždňového chlapčeka. Nekojim ho, nakoľko užívam silné lieky a nebolo mi to kvôli tomu odporúčané. V pôrodnici ho naučili na Nutrilon . Doma sa však otocila situácia a zdá sa mi , ze býva malému po ňom ťažko. Pri pití vymýšľa je nekludny kaká ťažko . Zvažujem zmenu no nechcem mu uškodiť. Čítam fóra o mliekach no všetko už staršieho dátumu. Preto sa vás chcem opýtať ktoré dávate UM na vaše skúsenosti s určitými výrobcami. Zvažujem HiPP ale nie dom úplne presvedčená ďakujem za odpovede!!!🤔🤔🤔😘😘😘
Ano nutrolon je tazky a zapeka, ja davam tiez babylove, ale plne som ju kojila do 9 mesiacov. Prveho syna som tiez nekojila,ale jemu som dala po nutrilone sunar a bolo super
Nam z Nutrilonu super sadla Profutura a potom od cca 8 mesiacov hipp..
My sme skusali nutrilon, sunar aj bebu a nebolo dobre. Sadlo az france lait. Za 400g plechovku do 5€ a maly to pil od 2m do 1,5r - potom uz nechcel. Inak je tu aj skupina na MK sa mi zda.
@masenkamedvedova my sme mali Nutrilon HA, ten dávali aj v nemocnici, ak máte teraz normálny Nutrilon, aj to može byť problém, my sme mali od pediatričky na predpis, lebo sú alergie v rodine, ale tak každému bábatku vyhovuje iné mlieko, my máme zlú skúsenosť s Bebou a so Sunarom
Aj mojho naucili v porodnici na nutrilon ha ale ten obsahuje sojovy lecitin a mono a digliceridy no proste chemiu tak sme to teraz zmenili na nemecke bio mlieko znacky topfer 1 a zatial je dobre - su na neho same pozitivne recenzie v sr aj na zahranicnych strankach a neobsahuje ziadnu chemiu a je bio co bola moja podmienka. Maju ho v internetovych lekarnach takze je dostupne aj u nas. A je lacnejsie ako nutrilon ha.
mojej davali v porodnici Nutrilon HA,potom som ju plne kojila,nasledne som musela dokrmovat ale Nutrilon uz nechcela ani za svet tak som skusila Hipp ktory som vymenila za Babylove a nelutujem/je o polovicu lacnejsie a mala s nim nema problem/,a uz pomaly prechadzame na kravske
Aj mi pouzivame babylove z DM a mali po nom kaka a je spokojny ma 5 tyzdnov a davam mu uz od tyzdna z Nutrilonu zapeka a boli od neho brusko aj Beba tak isto
@masenkamedvedova za nas jednoznacne sunar neskor babylove...nutrilon nas zapekal jedna dve...oni babo sa prve dva mesiace (orientacne) moze pucit lebo sa crievka ucia pracovat...jedno dietatkp moze byt bez problemov...druhe moze horsie to vsetko znasat... Sama skusis uvidis...

@masenkamedvedova ahoj,kazdemu babatku sadne asi ine um,ja som pouzivala pri predcasniatku z DMky znacku babylove. Je lacnejsie ako nutrilon,tak ak mas niekde blizko DMku,za pokus az tolko vela nedas. Len týždňové babatko sa moze pucit z roznych dovodov. Ja som myslela ze z vigantolu,tak druhej davam devit,ale proste asi si babatko na zaciatku prejde pucenim a nemusi to byt z bruska. Aj pediatricka mi vravela,ze to je normalne. Teda ak uvazujes o zmene UM aj kvoli tomu. Ja som inac nutrilon chvilu používala, ale ide to fakt do penazi a zrazu prestala chodit materska a zacala rodicovska...🙂 drzim paste, ja som pri prvom predcasniatku vobec nekojila,pri druhom predcasniatku sa nastastie zatial podarilo