Náušničky pre 6 ročnú slečnu

jarkagrm
23. mar 2021

Ahojte poraďte mi prosím, chcela by som dcérke k narodeninám kupit náušničky, bude mať 6. Ma také tie prve náušničky na zámok. Mala biele zlato žiaľ stratila jednu v skolke, teraz ma žlté zlato ešte po mne ale chcela by som niečo smrncovne pre malú slečnu.
Neviem aký tvar a neviem ani ci zlato, striebro, chirurgická oceľ.... Nemusí byť nič drahé, mate niečo overené? Ďakujem za všetky rady

petamich
23. mar 2021

mne osobne sa velmi pacia viacere na sofia.sk maju sekciu s detskymi a aj zlate napr. maju v celkom dobrej cene, alebo aj strieborne 🙂 a maju vyslovene detske motivy ale aj srdiecka, kvetinky, zvieratka a ine

ingrid2304
23. mar 2021

@jarkagrm My sme dcére na 6. narodeniny kúpili kruhy. Zo žltého zlata. Nie hladké, ale s jemným vzorom. Sú pekné aj samotné, ale neskôr na každú dostala prívesok.

simca06022011
23. mar 2021

zalezi aj aka je velka, odmerajte si potom cca nausnicu - ak budete kupovat online, lebo nietkore detske su velmi malicke, naozaj "detske".
My mame viac druhov:
1) Tento typ je fajn, ale napr. mojej sa to rozopinalo, nervy som chytala, ekd sme to hladali v posteli, stratili v skole: https://www.sofia.sk/sk/sofia-zlate-nausnice-kv... (potom este byva take ocko vzadu, ale mojej malej uz nausine s takym zapinanim boli male)
2) klasicke male kruzky - tie su fajn, s kamienkami, bez, hladke, hrubsie.. nezachytava sa to (maju aj na sofii) a teda ani zapinanie sa nam tak neotvara ako na tych vysiacich.
3) zapichovacky - tie mala nosi posledne dva roky najradsej, presedlali sme na bizuteriu, ma hocijake či veselé alebo "dospeláckejšie", kamienky, perličky... ma ich teraz hádam 20 (napr. avon mal kedysi sady, damske.. to pouziva, alebo sme kupili na jarmokoch, aliexpresse). Jedine co som ja nakupila k nim extra su take silikonove stupliky.