icon

Nebude vadiť 3 týždňovému dieťaťu živý vianočný stromček?

lara0000
20. dec 2012

Ahojte mamicky aky mate vianocny stromcek umely alebo zivy? Ja mam 3 t babetko a chcela by som zivy nebude mu vadit ta vona?drazdit ho

Strana
z3
irriss
21. dec 2012

@alenah31
Presne jsi me popsala uz od plenek...jen jsi zapomnela, ze jsem melaskrinku v jeslich s veverkou a za trest jsme ve skolce chodili spat na cerstvy vzduch na balkon... 😅 😅 😅 😅
taaaaak..a ted si zbal a pojd k nam...pokecat..s Tebou mne bavi Svet.. 😀 😀 😀

gaby21
21. dec 2012

Tato tema je nazornym prikladom toho, ze aj starostlivost o deti moze byt PREHNANA, ked si pomyslim, ze deti v osade su radi ked im da niekto vobec najest, a nie to este aby sa starali ci im nieco vonia alebo nie, je mi do placu co tu mamicky riesia, ach jaj kam tento svet speje 😢

irriss
21. dec 2012

@gaby21
Prave proto si myslim,ze takove tema potrebuje "nadhled" - ktery je zamenovan s vysmechem..
Mylne!!!
Prrotoze jakmile se nekdo vyda cestou takovych myslenek, cesta je nejen dlouha, ale i hluboka..jak tam tak i zpet.. ☹

alenah31
Autor odpoveď zmazal
irriss
21. dec 2012

@alenah31

😀 😀 😀 😀 Take dostavam super IP 😎

Jinak ja jsem malolete poslala do skoly..a pritom jsem nerespektovala"konec sveta"..a jedno je v postylce s teplotou...takze neplni radne skolni dochazku 😅

stanislava2
21. dec 2012

Moja dcéera prišla včera z intráku že prežije konec sveta doma no musela si ráno na 7,45 hod ist sadnut k zubarke na kontrolu strojčeka.No presunuli to na 16hod vraj pride tá tma 😎 ved som zvedavá čo bude.Idem varit obedovat ešte budeme nech neumreme hladný 🙂

alenah31
Autor odpoveď zmazal
alenah31
21. dec 2012

@stanislava2 hlavne uvar niečo strašne drahé a slávnostné...však keď je to naposledy 😀 😀 😀 😀

stanislava2
21. dec 2012

ok budem sa snažit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sharmana
21. dec 2012

@alenah31 iste, nemali internet, poučovali ich matky a lekárky...dnes sú tieto matky starými mamami ako moja svokra, ktorá chcela pchať dudel s cukrom mojej dcére ked mala pol roka a chválila sa, že krmila syna kravskym mliekom od pol roka, pchala donho mak a med.a orechy (mladšemu ako ročnému)..... Myslíš že je to v pohode, lebo to prežil? Dala by si to svojim detom aj dnes? 😉
To že vtedy neboli k dispozíci tieto vymoženosti ešte neznamená, že sa im dnes máme vyhýbať... A tak ako som už písala hore, dnes sú rôzne alergie a o mnohých ešte nevieme.... Preto mi nepríde otázka autorky až tak od veci... Bojí sa o svoje dieťa, na tom nie je nič zlé.... a na stromoch sú plesne, takže ak ten jej stromček túto plesen bude mať, môže to jej dieťaťu ublížiť...
Dnes je vela mamičiek odlúčených od svojich rodičov, kvôli práci, sú na to samé, tak niekedy internet aj bodne...
... a so všetkými vecami už nemusia súhlasiť, ved je nejaký pokrok, aj v gynekologii, pôrodníctve, výžive!!! ani nehovorím.... A inak pred 30. rokmi bola moda, že matky prestávali kojiť a tlačili do detí sunare a feminare a sáčkové kravské mlieko... aj svokra sa tým pochválila, nebola osveta a kojenie sa považovalo za zbytočné...
Hold, každý sa na to môže pozerať trochu inak 🙂

adkasmolka
21. dec 2012

PREBOHA, TAK TOTO JE UZ CO ZA OTAZKA???!!!! rozum mi zastal.. 🙄

Strana
z3