Nepokojné 6 týždňové bábätko
Ahojte maminky. Prišla som si sem k Vám pre radu. Mám malé 6 týždňové bábätko. Keďže mam problém s mliečkom tak skoro od narodenia je a UM. Ja už mliečko nemám vôbec. Malinkemu som zo začiatku dávala Nutrilon ale keďže bol stále nekludny dala som mu bebu nič sa nezmenilo. Teraz sme prešli na sunar a stále je to rovnaké. Malý je stále nekludny, stále sa pučí, plače a ako keby bol stále hladny. Som s nim objednaná na gastro ale až 7.11. Do vtedy sa asi zbláznim. Mates tým niektorá skúsenosť. Aspoň keby na rukách bol kľudný ale zaspí a 15 min. A je zase hore.
@janynyna potvrdili nám "len" reflux, takže neviem ci to s tým súvisí. Ale dr to neriešila, lebo aspoň ako tak malá priberala. Tak čo ste dnes poriešili?
@janynyna prepáč, už som si všimla, že si písala ako ste pochodili. Nečítala som si ďalšiu stranu s tvojim príspevkom. Som zvedavá ako vám výsledky dopadnú. Môžeš nám v stredu napísať.
@janynyna jasne, som zvedava ci daco vyskoci z tych testov, aj ja cakam na vysledky ale moja ma uz 15m , ale nam uz dala rovno specialne mlieko(nie bezlaktozove) ale kde je postiepena bielkovina.a trochu sa jej zlepsilo.tak uvidim co dalej ale nesmie ani maslo ani jogurt syr proste nic mliecne.je to nanic
Dobrý deň, ako vám to nakoniec dopadlo.? Ďakujem. Momentálne prechádzame niečím podobnym
@m_o_n_c_a_k malému sa to úplne upravilo keď som mu začala zahustovat mliečko Nutritonom. Prvé nám predpísala lekárka potom som už len kupovala. A UM som dávala klasický sunar. Držím palce.

@janynyna a boli ste v piatok na tom gastre?