icon

Neposlušnosť a krik detičiek

mirinecka
1. feb 2013

Máte aj vy doma také deti, ktoré nereagujú na vaše požiadavky do kím na nich poriadne nenahučíte. ☹ . Mám dvoch synov 2 a 4 roky, Ten dvojročný je od narodenia urevaný, keď je sám bez brata tak je jak cuker, aj si uprace a poslúchne. Ale je strašný nervák, stačí sa mu niečo zakázať a už je zdutý a hneď pozerá po niečom čo by mohlo letieť 😠 . Už to poznám na jeho výraze, že je zle, že zachvílu niečo poletí čo je poruke, alebo niečo spraví len aby ma nasral. U neho nepomáha nič, ani objatie ani po riti, ani krik, ani zavretie do izby, tak jeho už len ignorujem a dúfam že raz ho to prejde. Ale starší ten neposlúcha vôbec, musí byť ozaj dobrý deň aby poslúchol, niekedy aj nás prekvapý že príde prezlečený bez toho aby sme mu to povedali, a inokedy sú problémy, keď ho po zápasení oblečieme zas sa vyzlieka že tomu vadí a potom zas to..., tak stratíme nervy a je riadny krik, potom si poplače a po plači si nechá aj všetko vysvetliť inak dovtedy nepomáha žiadne dohováranie. Máte aj vy nejaké skúsenosti ako to riešiť?

Strana
z11
natalym
10. jan 2015

@lienkad Ja by som si zavolala opravára pračiek.

natalym
10. jan 2015

Nesmieš to brať tak tragicky. Pracuje, nosí peniaze, zabezpečuje Vás? Ver, že je veľa mužov, ktorí to nepovažujú za normálne. Že doma nič neurobí, možno to nevie a nechce sa pred Tebou blamovať, vie, že to lepšie vybavíš Ty. A keď naňho stále hučíš tak ver, že ani nechce. Zamysli sa ako naňho si, ako sa s ním rozprávaš, hovorím z vlastnej skúsenosti.

lienkad
10. jan 2015

@natalym no to máš pravdu, už som sa pri nom veľa naučila, lebo on je ako make dieťa že musíš isť pekne milo, a furt mu to zvoraznovať...

natalym
10. jan 2015

@lienkad Je to tak.

lulubelka
20. jan 2015

@juliakocka úplne s tebou súhlasim. Ja mám dvojičky 2 aj pol roka a 4 mesačné bábo a nervy úplne dakde ... v ...., ked sa tí dvaja začnú handrkovať a biť, ked akurát malého kojím. To by som chcela vidieť maminu, ktorá by bola v takejto situácii kľudná. Tak jej dávam nobelovku 🙂

zuzkalm
8. apr 2015

@mirinecka ja mam tiež náročné dieťa-dcéru, uplne TA chapem, ked je časový stres, to je do zufalstva. Kde ideme tam je problem vždy len v nej, syn 3 ročný je ako anjel, nerieši nič, ale ona- inak 5 ročná s nadpriemer intelektom si vždy najde niečo ako manipulovať a šikanovať. ... kto nezažil nach nedava rady, alebo mi na mojom dieťati ukaže ako na ňu. ....

5rasto
20. máj 2015

Deti potrebujú mať pevne stanovené čo smú a čo nie- Moja trória

michaela1711
31. máj 2015

Ja mám síce len zatiaľ jedno dieťa ale tiež vymíšla ale je to individuálne niektorým deťom stačí troška zvýšiť hlas a niektorým nezaberá ani to. Nám poradila jedna logopedička že je dobre určiť deťom hranice ale niekedy je to náročne aj s tímy hranicami. Ale netreba sa vzdávať a hlavne netreba povoliť. Alebo je dobré aj dieťa zaujať niečim iným zamestnať ho. My s tou poslušnosťou máme tiež občas problémy ale snažíme sa.

patkaza
25. okt 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

nesmiete mu stupovať za žiadnu cenu nech si trošku potrucuje http://akoapreco.com/ako-na-neposlusne-deti/

Strana
z11